Σβήσιμο κινητήρα εν κινήσει!! HELP!!

Σβήσιμο κινητήρα εν κινήσει!! HELP!!

Δημοσίευσηαπό Harry » Παρ Νοέμ 21, 2008 12:38 pm

Γειά χαρά σέ όλους.
Aντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.

Αγόρασα πριν 9 μήνες ένα Suzuki Vitara του 1998 V6 2000cc πεντάπορτο. Το αυτοκίνητο ήταν άψογο και χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ξαφνικά στον δεύτερο μήνα μια μέρα στα καλά καθούμενα ενώ είχα 2η ταχύτητα το αυτοκίνητο έσβησε. Έκανα στην άκρη και άναψα alarm. Γύρισα την μίζα και ξεκίνησα αμέσως μην μπορώντας να καταλάβω τι συνέβη. Το ίδιο ακριβώς επαναλήφθηκε μετά από έναν μήνα, και ξανά 2 φορές μετά δυο μήνες. Τον τελευταίο μήνα μου το έχει κάνει 2 φορές και μάλιστα με 4η ταχύτητα και αρκετά χιλιόμετρα. Σβήσιμο του κινητήρα, κάνω στην άκρη και παίρνει μετά αμέσως μπρος. Πήγα σε 4 συνεργεία και δεν μπόρεσαν να βρουν τίποτα. Τελικά πήγα στην αντιπροσωπεία που αφού τα έψαξαν όλα μου είπαν ότι δεν βρίσκουν τίποτα, ότι ακόμη και η αντλία βενζίνης δείχνει να λειτουργεί άψογα και ότι πιο πιθανόν να φταίει η βαλβίδα ΕGR. Tην αλλάξαμε και όντως ήταν σε άσχημη κατάσταση βρώμικη κλπ και έτσι ελπίζαμε ότι το πρόβλημα θα λυθει .Παράλληλα έκανα και μεγάλο service λαδιά, φίλτρα βαλβολίνες τα πάντα.. Πήρα το αμάξι έκανα καμία 25km σε ανοιχτό δρόμο και δυστυχώς πάλι μου έσβησε. Το αυτοκίνητο κατα τα άλλα λειτουργεί άψογα και δεν δείνει κανενα αλλο στοιχείο για το τι μπορεί να συμβαίνει,ουτε ανάβει το check engine.
Έχω απελπιστεί. τι να κάνω?

Ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από Harry και Παρ Νοέμ 21, 2008 1:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Harry
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Δημοσίευσηαπό JOHNV6 » Παρ Νοέμ 21, 2008 1:00 pm

Φιλε μου καταρχην καλως ηρθες. Εχω ακριβως το ιδιο αμαξι αλλα τετοιο προβλημα δεν ειχα ποτε. Σου αναβει το check engine οταν στο κανει αυτο?Αν απο τρομπα βενζινας εισαι οκ οπως λες και δεν αναβει και το check ,κανε ενα κοπο και πηγεναι σε εναν ηλεκτρολογο να σου κοιταξει τον διακοπτη της μιζας αν ειναι οκ γιατι αν εχει ποιασει "μακα" μπορει να σου κανει τετοια παλαβα, στιγμιαια διακοπη ρευματος και σβησημο του κινητηρα και οταν ξαναγυρνας το κλειδι να δεινει ρευμα. Επισης αν εχεις πολλα κλειδια στο μπρελοκ του αυτοκινητου βγαλτα και ασε μονο της μιζας γιατι καταπονειται πολυ ο διακοπτης :wink:
Άβαταρ μέλους
JOHNV6
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: 35"
Διάσταση ελαστικών: maxxis trepador
Suspension: coilover
cb: Ναι
Aka: γιάφκαρχος-σιδεροτζαμάς!!!
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό kons » Παρ Νοέμ 21, 2008 1:23 pm

Αμάν, αυτό το είχα πάθει πριν χρόνια με ένα Alto. Εκτός αυτού κάποιες φορές ήταν εντελώς νεκρό όταν πήγαινα να το βάλω μπρος. Γενικά έκανε ότι ήθελα αυτό. Το είχα πάρει μεταχειρισμένο και εγώ και μετά από 1 χρόνο περίπου το έδωσα…..και ησύχασα.

Στην έρευνα της υπόθεσης πάντως όπου και αν πήγα δεν κατάφερνε κανείς να εντοπίσει το πρόβλημα. Εάν έχεις οδική βοήθεια καλό θα είναι να την χρησιμοποιήσεις και να πας το αυτοκίνητο σου όπως είναι με το ρεύμα εκτός μήπως και έτσι καταφέρουν κάτι, αυτό μου είχαν συστήσει σε εμένα τότε.
750 grains of diplomacy
Άβαταρ μέλους
kons
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Τoyo O/C AT+
Suspension: King Springs
Name: Kωνσταντίνος

Δημοσίευσηαπό triptec » Σάβ Νοέμ 22, 2008 1:00 pm

Φίλε Harry εχω το 1600 και στο χώρο της μηχανής μου έχει μια θήκη με 4 ασφάλειες μεγάλες, στο δικό σου δεν ξέρω που ακριβώς είναι, ρίξε μια ματιά μήπως κάποια είναι οξειδωμένη, αλλά το ποιό πιθανό να είναι ο διακόπτης.
Άβαταρ μέλους
triptec
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: BF goodrich km2 mud
Διάσταση ελαστικών: 215/75/15
Suspension: 5 πόντους
cb: Όχι
Name: Κωνσταντίνος Τρύπας

Δημοσίευσηαπό Harry » Τρί Νοέμ 25, 2008 12:26 pm

γεια χαρα

Δυστυχώς δεν μπορούμε ακόμη να εντοπίσουμε το πρόβλημα. Εάν είναι κάτι ηλεκτρολογικό - μου λένε οι μάστορες - δεν είναι δυνατόν να εντοπιστεί αν το αυτοκίνητο δεν παρουσιάσει την βλάβη την ώρα που το ελέγχουν. Εμένα σβήνει ο κινητήρας και αμέσως ξαναπαίρνει μπρος με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τους το πάω να το δουν εκείνη την ώρα. Όταν το τέσταραν δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Η αντλία βενζίνης επίσης δείχνει ότι δουλεύει άψογα και το αυτοκίνητο δεν παρουσιάζει κανένα σκορτσαρισμα σε όλο το φάσμα το στροφών όσο και αν πιεστεί. Όλα δείχνουν να δουλεύουν ρολόι. Από τις συζητήσεις που είχα και από ότι έχω διαβάσει στο internet, συμβαίνει η κάτι ηλεκτρολογικό (ασφαλεια, επαφη, διακοπτης, καλωδιο, οτιδηποτε)που μπορεί να είναι πολύ φτηνό στην επισκευή αλλά δεν μπορεί να εντοπιστεί, η έχει πρόβλημα η αντλία βενζίνης και το παρουσιάζει απότομα χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση η τα έχει παίξει ο σενσορας γωνίας / θέσης στροφαλοφόρου ο οποίος μπορεί να προκαλέσει σβήσιμο. Ο σενσορας κοστίζει 500 ευρω το λιγότερο συν εργατικά από ότι ρώτησα και κανείς δεν μου δίνει εγγύηση ότι θα λυθεί σίγουρα το πρόβλημα αν τον αλλάξω, όπως έκανα και με την EGR άλλωστε και το πρόβλημα παραμένει. Προσπαθώ να αποκλείσω κάποια ενδεχόμενα προτού προβώ εκ νέου στην αντικατάσταση δαπανηρών ανταλλακτικών με αβέβαια αποτελέσματα αλλά από ότι φαίνεται τίποτα δεν είναι εύκολο να αποκλειστεί, η απλά δεν έχω βρει τους κατάλληλους μάστορες…!!
Ευχαριστώ όλους που προσπαθούν να βοηθήσουν. Οποιαδήποτε άλλη ιδέα η πληροφορία θα μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.

Και πάλι ευχαριστώ.
Harry
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Δημοσίευσηαπό nekmad » Τετ Δεκ 03, 2008 10:01 am

Φιλε μου καλημερα εχω ενα 1,6 vitara του 1997 και ειχα το ιδιο προβλημα
στα καλα καθουμενα το αμαξι εσβηνε και μου εκαιγε και την ασφαλεια του εγκεφαλου.Το κοιταξαμε στην εταιρια που δουλευω με αυτοκινητα και δεν μπορουσαμε να βρουμε τιποτα, το πηγα στην αντιπροσωποια και ενω μου ελεγαν οτι δεν βρηκαν τιποτα πηγα να το παρω και εμενε εκει μπροστα τους. μετα απο απο πολυ ψαξιμο ας ειναι καλα τα παιδια ελυσαν ολες τις
καλοδιοσεις ξανα κουμποσαν ολες τις φισες σε ολο το αμαξι και απο τοτε
εδω και δυο χρονια δεν εχω κανενα προβλημα. Οταν ρωτησα το τεχνικο συμβουλο που ειναι εξερετος εδω στα ΧΑΝΙΑ και σαν ανθροπως αλλα και σαν τεχνικος μου ειπε οτι δεν ειχε βρει τιποτα. συμπερασμα κοιτα τις καλωδιοσεις του κινητηρα και δες και ολες τις φισες.
Άβαταρ μέλους
nekmad
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: KUMHO 215/80/15
Name: ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Δημοσίευσηαπό tarifakos » Τετ Δεκ 03, 2008 12:43 pm

φίλε Harry κάλως ήρθες
για να σου κάνει αυτό υπαρχουν δυο λογοι ο ενας πάει να πει οτι δεν έχεις καλή τροφοδοσία καυσίμου δηλαδή κάτι μπορεί να σου έχει βουλώση,
απο το καύσιμο το οποίο εχεις βάλει και αφού λες οτι οι βαλβίδες ηταν σε κακα χαλια,μπορεί να έχεις και λάσπη στο ρεζερβουάρ και να σου προκαλέσει φθορά και στα μπεκ.
γιαυτο να ριξεις σε γεματο ρεζερβουάρ ενα καθαριστικό το οποίο καθαρίζει ολα τα αποληματα καυσίμου απο βαλβίδες,αντλίες,μπεκ....

το αλλο ειναι να μην δίνει σωστές εντολές ο εγκέφαλος και να έχεις κάποιο προβλημα και με τις ασφάλειες σου που είπαν τα παιδιά..
εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα
Άβαταρ μέλους
tarifakos
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: continetal a\t cross
Suspension: mud ελατηρια,mornoe
Name: χαρης

Δημοσίευσηαπό alex23 » Τετ Δεκ 03, 2008 1:32 pm

το πιο πιθανό ειναι να ειχε χαλάσει κατι στην τροφοδοσία της βενζίνης.
Άβαταρ μέλους
alex23
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: BFgoodrich 50/50
Suspension: R.R.
Name: Αλεξανδρος

Δημοσίευσηαπό tarifakos » Τετ Δεκ 03, 2008 1:36 pm

alex23 έγραψε:το πιο πιθανό ειναι να ειχε χαλάσει κατι στην τροφοδοσία της βενζίνης.

μπορεί, αλλά αν εχει πρόβλημα ο εγκεφάλος υπάρχει πιθανότητα να μην το βγάζει
Άβαταρ μέλους
tarifakos
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: continetal a\t cross
Suspension: mud ελατηρια,mornoe
Name: χαρης

Δημοσίευσηαπό ΝΙΚΟΣ » Τετ Δεκ 03, 2008 4:46 pm

Harry έγραψε:γεια χαρα

Δυστυχώς δεν μπορούμε ακόμη να εντοπίσουμε το πρόβλημα. Εάν είναι κάτι ηλεκτρολογικό - μου λένε οι μάστορες - δεν είναι δυνατόν να εντοπιστεί αν το αυτοκίνητο δεν παρουσιάσει την βλάβη την ώρα που το ελέγχουν. Εμένα σβήνει ο κινητήρας και αμέσως ξαναπαίρνει μπρος με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τους το πάω να το δουν εκείνη την ώρα. Όταν το τέσταραν δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Η αντλία βενζίνης επίσης δείχνει ότι δουλεύει άψογα και το αυτοκίνητο δεν παρουσιάζει κανένα σκορτσαρισμα σε όλο το φάσμα το στροφών όσο και αν πιεστεί. Όλα δείχνουν να δουλεύουν ρολόι. Από τις συζητήσεις που είχα και από ότι έχω διαβάσει στο internet, συμβαίνει η κάτι ηλεκτρολογικό (ασφαλεια, επαφη, διακοπτης, καλωδιο, οτιδηποτε)που μπορεί να είναι πολύ φτηνό στην επισκευή αλλά δεν μπορεί να εντοπιστεί, η έχει πρόβλημα η αντλία βενζίνης και το παρουσιάζει απότομα χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση η τα έχει παίξει ο σενσορας γωνίας / θέσης στροφαλοφόρου ο οποίος μπορεί να προκαλέσει σβήσιμο. Ο σενσορας κοστίζει 500 ευρω το λιγότερο συν εργατικά από ότι ρώτησα και κανείς δεν μου δίνει εγγύηση ότι θα λυθεί σίγουρα το πρόβλημα αν τον αλλάξω, όπως έκανα και με την EGR άλλωστε και το πρόβλημα παραμένει. Προσπαθώ να αποκλείσω κάποια ενδεχόμενα προτού προβώ εκ νέου στην αντικατάσταση δαπανηρών ανταλλακτικών με αβέβαια αποτελέσματα αλλά από ότι φαίνεται τίποτα δεν είναι εύκολο να αποκλειστεί, η απλά δεν έχω βρει τους κατάλληλους μάστορες…!!
Ευχαριστώ όλους που προσπαθούν να βοηθήσουν. Οποιαδήποτε άλλη ιδέα η πληροφορία θα μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.

Και πάλι ευχαριστώ.

Φίλε Harry καλησπέρα,
Έχω ένα GV 2000 μοντ. 1,6cc 3πορτο.
Εμένα αντίστοιχο πρόβλημα μου έκανε ως εξής:
Ταξίδευα για Πελοπόννησο και μετά από τα διόδια της Ελευσίνας μου ψιλό ρετάριζε. Το ξεπέρασε γρήγορα και συνέχισα βρίζοντας τον βενζινά που ποιος ξέρει τι βενζίνη έβαλε.
Πέρασα τα διόδια προς Τρίπολη (μετά από κάποια ώρα) ξανά τα ίδια. Μετά από φουλάρισμα με 100αρα βενζίνη δεν είχα ξανά πρόβλημα.
Επόμενο Σ/Κ γυρνώντας από κυνήγι ίδιο πρόβλημα πριν το ΣΥΡΙΟ (εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας), μόλις και μετά βίας φτάνω στο ΣΥΡΙΟ και με αφήνει ξερό.
Αποτέλεσμα οδική βοήθεια – μεταφορά Αθήνα.
Την επόμενη μέρα (Δευτέρα) στο συνεργείο ο μηχανικός μου όταν του είπα τα σχετικά γέλασε μου είπε ότι δεν είναι τίποτα σπουδαίο και ότι αν το είχα αφήσει να κρυώσει και να το έβαζα πάλι μπροστά θα συνέχιζα.

Τελικά στο δικό μου μοντέλο έχει ένα ηλεκτρονικό μάτι στην πίσω μεριά της μηχανής που βλέπει τον εκεντροφόρο (στα λέω όπως τα θυμάμαι), όταν αυτό χαλάσει – μόλις ζεσταθεί το αυτοκίνητο ρετάρει στην αρχή και κατόπιν σβήνει. Όταν κρυώσει το αυτοκίνητο επανέρχεται σε κανονική κατάσταση μέχρι να ξανασυμβεί.
Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΣ
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Λάστιχα: 205/70/15 MAXXIS
Suspension: kayaba
Name: ΝΙΚΟΣ ΖΕΥΓΩΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό ErrOr » Τετ Ιαν 14, 2009 5:48 pm

Έχω το GV μοντ.2001 1.6 3d(72.000 χιλιόμετρα) και γω έχω το ίδιο πρόβλημα εδώ και σχεδόν 1 χρόνο περίπου.
Μου το έχει κάνει γύρω στις 6-7 φορές.
Εκεί που πάω κανονικά και χωρίς κανέναν λόγο αρχίζει και ρετάρει,δεν μπορεί να κρατήσει με τίποτα ρελαντί και σβήνει.
Με δυσκολία μετά παίρνει μπρος και δεν κρατάει ρελαντί(ενώ πατάω γκάζι για να κρατήσει) και ορισμένες φορές δεν έπαιρνε καν μπρος!Γυρνούσα το κλειδί και ούτε κιχ δεν έκανε.
Τελευταία φορά μου παρουσίασε πρόβλημα στην Εγνατία.(βλ.Θεσσαλονίκη)
Πήγαινα μποτιλιαρισμένος για κανένα 15λεπτο και ξάφνου έσβησε!Έβαζα μπρος,ρετάριζε και έσβηνε.Με τα χίλια ζόρια σταματάω στην άκρη βάζω μπρος και ως δια μαγείας δεν είχε κανένα πρόβλημα!
Το πήγα στο μάστορα(όχι στην μαμά) και μου είπε ότι μάλλον(δεν είναι σίγουρος) είναι η αντλία βενζίνης και αν την αλλάξουμε και δεν βάλουμε της suzuki θα μου βγει 160ευρώ+περαστικά.
Θυμίζει ίδια περίπτωση με το δικό σου ΝΙΚΟΣ...πόσο σου κόστισε το ηλεκτρονικό μάτι που ανάφερες?
ErrOr
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Δημοσίευσηαπό ΝΙΚΟΣ » Τετ Ιαν 14, 2009 7:32 pm

Δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί εγώ δεν πληρώνω κανονικές τιμές, ούτε καν εργασία. Θα ρωτήσω αύριο πόσο στοιχίζει και μέχρι το απόγευμα θα σου απαντήσω πως λέγετε ακριβώς το μάτι αυτό, πως λέγετε το πρόβλημα και πόσο κοστίζει η επισκευή.
Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΣ
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό Artsi » Τετ Ιαν 14, 2009 7:59 pm

Ερώτηση… βάζεις από διάφορα βενζινάδικα βενζίνη ή από κάποιο συγκεκριμένο;
Αν βάζεις από διάφορα παρατήρησε αν στο κάνει σε κάποια συγκεκριμένα γιατί μπορεί η βενζίνη τους να είναι τόσο χάλια που σου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα!
Στο λέω αυτό γιατί στο νησί που κατοικεί η αδελφή μου με το γαμπρό μου η βενζίνη είναι τόσο χάλια που το αυτοκίνητο τους σβήνει συχνά!!!
Εκεί που τελειώνει ο δρόμος, ξεκινάμε εμείς!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Artsi
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τετ Ιαν 14, 2009 9:35 pm

Μήπως την στιγμή που σου σβήνει το αμάξι, εκείνη την στιγμή παύει το αμάξι να έχει ρεύμα γενικώς?
Δηλαδή ταυτόχρονα το radio σου σβήνει και χάνει και τις μνήμες?

Αυτό είχα πάθει στο Clio που είχα εν μέσω Εθνικής Οδού. Και τι ήτανε ρε παιδιά? Άν και είχα πολύμετρο στο αμάξι, αν και έλεγξα ΟΛΕΣ τις φίσες, συνέχεια καλωδιώσεων (όλα αυτά εν μέσω εθνικής στο Άργος), έπρεπε να πληρώσω 150? στην Express Service για να μου πει ο μάστορας το εξής: κάθε φορά που αλλάζεις μπαταρία (2-3 χρόνια), βγάζε το καλώδιο του πλην(-) της μπαταρίας από το σασί του αυτοκινήτου και ξήσε λίγο την ροδέλα, το καλώδιο και καθάριζε το σημείο που βιδώνει και μετά βάλε γρασάκι... Στο σημείο που κουμπώνει στην μπαταρία το καθαρίζει αυτός που αλλάζει την μπαταρία, στο σασί όμως ποτέ κανείς δεν το κάνει.
Οξείδωση λέγεται το φαινόμενο!!!!.....Μ@λ@κ@ς έμεινα!!!
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό ΝΙΚΟΣ » Πέμ Ιαν 15, 2009 2:02 pm

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί εγώ δεν πληρώνω κανονικές τιμές, ούτε καν εργασία. Θα ρωτήσω αύριο πόσο στοιχίζει και μέχρι το απόγευμα θα σου απαντήσω πως λέγετε ακριβώς το μάτι αυτό, πως λέγετε το πρόβλημα και πόσο κοστίζει η επισκευή.

Καλημέρα,
Συνέχεια απάντησης …
Το μάτι που αναφέρω παραπάνω είναι ο «αισθητήρας στροφών»,
Το κόστος αγοράς για το δικό μου μοντέλο είναι 50 euro,
Μάλλον ανάλογα με το μοντέλο έχει διαφορετικό κοστολόγιο – από όσο μου είπε ο μηχανικός μου.
Επιπλέον σου λέω εμπειρικά ότι την βλάβη δεν την διαβάζει και το διαγνωστικό.
Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΣ
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Επόμενο

Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά

antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες