Έχω να κάνω το service των 45.000 χλμ στο GV μου (παλιό). Στον Στέφο στην Κυψέλη που το έιχα πάει άλλωτε δεν έμεινα ευχαριστημένος. Στον Σφακιανάκη (που δουλεύω εκεί κοντά) πληρώνω τα μαλιοκέφαλά μου και σε διώχνουν από κοντά (λες και αν κάτσεις εκεί βλέπεις διακριτικά και κάνεις 1-2 ερωτήσεις στον υπεύθυνο που απλά γυρίζει γύρω-γύρω και δίνει εντολές, θα του αποσπάσεις την προσοχή ... τρομάρα τους ...) στην Personal Best δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να το πάω μην συναντήσω τα ίδια....
.... πείτε μου ρε παιδιά κανά συνεργείο (εξουσιοδοτημένο ή τουλάχιστον να ασχολείται πάρα πολύ με GV και να χρησιμοποιεί γνήσια ανταλλακτικά, σωστά λάδια, βαλβολίνες κλπ) και να έχει μεράκι κατ' αρχάς ο άνθρωπος και να σου κλείνει το ραντεβουδάκι σου συγκεκριμένη ώρα για να κάθεσε και εσύ εκεί, μη σε τρώνε και τα ταξί πήγαινε έλα και να δείς και λίγο το GV σου από κάτω και να μάθεις κάποια πράγματα... Χρειάζονται οι γνώσεις πάνω στο βουνό και δεν τις βρίσκεις εύκολα... Οι άνθρωποι που θέλουν να βλέπουν δεν το κάνουν για έλεγχο, αλλά από αγάπη για το όχημα
Περιοχες: Μενίδι (όπου μένω), Ίλιον (όπου μεγάλωσα), Περιστέρι, Μπουρνάζι (όπου μένουν και οι γονείς μου, ξέρεις για τράμπες αυτοκινήτων, πατέρα το έχω συνεργείο κλπ...) άντε το πολύ-πολύ Νέα Φιλαδέλφεια, Άγ. Ανάργυροι, Καματερό κλπ