Αφου λυθηκε το θεμα με το "φρου φρου",σημερα παρατηρουσα οτι ολοι οσοι σταματαγαν διπλα στο GV κοιτουσαν περιεργα.Μια,δυο τρεις δε μπορει κατι γινετε.Κλειστο το παραθυρο λογω κρυου και μολις το ανοιγω και ξεκιναω το αμαξι απο το φαναρι,μενω καγκελο

Συναυλια,μεγαρο μουσικης το GV.Σταματαω δεξια και προσπαθω να δω τι στριγγλιζει ετσι.Ο θορυβος απο τις 1800 εως 2500 στροφες.Και στο ρελαντι και εν κινηση.Μιας και δυο στην ΡΒ Αλιμου μιας και ηταν κοντα μου.Ακουν το θορυβο και μου λενε για το γνωστο λαμακι στο κατω μερος(4η βιδα) του προστατευτικου στην πολλαπλη εξαγωγης.Με καθυσυχαζουν οτι δεν εχει καποιο θεμα το αμαξι και να περασω καποια αλλη μερα με ραντεβου παντα να το δουν.10ευρω για να ξεβιδωσουν το καπακι και να αφαιρεσουν τη κομενη βιδα με το λαμακι ή αν θελω να βγαλουν την πολλαπλη εξαγωγης και να το ξανακολλησουν το λαμακι με κοστος 50ευρω.Να σημειωσω οτι η συμπεριφορα του εν λογω κυριου δεν ηταν και η καλυτερη

Τηλ στην ΡΒ Γερακα τους λεω το προβλημα και οι ανθρωποι ηταν προθυμοι να με εξυπηρετησουν.μου ανεφεραν βεβαια οτι εχουν φορτωμενο προγραμμα αλλα αν περιμενω λιγο Θα με εξυπηρετησουν.Οντως ετσι εγινε.Περιμενα περιπου 1ωρα να κρυωση το προστατευτικο και σε δυο λεπτα με το ρολοι ειχαν αφαιρεθει οι βιδες και το ελασμα.Ξαναμπηκε στη θεση του με τις αλλες τρεις βιδες και ολα καλα.Κοστος 0 ευρω