Συντονισμός στο καπάκι χταποδιού εξάτμισης

Re: Συντονισμός στο καπάκι χταποδιού εξάτμισης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Δευτ Σεπ 20, 2010 8:37 pm

panoshm έγραψε:Να πω ότι την Άνοιξη ο μάστορας της αντιπροσωπείας, είχε πει ότι είναι οι βίδες του καπακιού, τις έσφιξε και όντως ok ο τριγμός στις 2.500-2.700rpm εξαφανίστηκε αμέσως.

Τον Αύγουστο όμως που το ξαναπαρουσίασε μόνο στο ρελαντί, και εφόσον είναι εντελώς κρύο το αμάξι (όταν ζεσταινόταν σταμάταγε) θέλετε να σας πω τι μου είπε ένας άλλος μάστορας της ίδιας αντιπροσωπείας?

"Καδένα/γλύστρες, δεν είμαι πολύ σίγουρος, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι μέσα από τη μηχανή... πρέπει να λυθεί και βλέποντας και κάνοντας πράττουμε"

Λες "άντε γειά" μετά, ή δε λες?

:shifty: :shifty:
Το λές :?
Αλλά μπορέι και να μην είναι, έτσι? :wink:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό panoshm » Δευτ Σεπ 20, 2010 8:39 pm

Επισκέπτης έγραψε:Το λές :?

Ναι, μπορεί να μην είναι έτσι....

Μπορεί όμως και ο 1ος μάστορας (την Άνοιξη) να ήτανε τόσο κολόφαρδος, που έσγιξε μία "άσχετη" (κατά τα λεγόμενα του 2ου μάστορα) βίδα και ω! εκ θαύματος, ο συντονισμός σταμάτησε!!! :snooty:

Γιατί δεν έπαιξε και κανά λόττο ο 1ος μάστορας? Θα είχε κάνει την τύχη του :mrgreen:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Δευτ Σεπ 20, 2010 11:58 pm

panoshm έγραψε:
Επισκέπτης έγραψε:Το λές :?

Ναι, μπορεί να μην είναι έτσι....

Μπορεί όμως και ο 1ος μάστορας (την Άνοιξη) να ήτανε τόσο κολόφαρδος, που έσγιξε μία "άσχετη" (κατά τα λεγόμενα του 2ου μάστορα) βίδα και ω! εκ θαύματος, ο συντονισμός σταμάτησε!!! :snooty:

Γιατί δεν έπαιξε και κανά λόττο ο 1ος μάστορας? Θα είχε κάνει την τύχη του :mrgreen:

Όταν το βάλεις μπροστά το πρωή και στο κάνει κρύο πάρε ένα κατσαβίδι και πίεσε το κάλυμμα του χταποδιού,αν σταματήσει....απλά οι βίδες θέλουν σφύξιμο :wink:
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
cb: Όχι
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τρί Σεπ 21, 2010 9:27 am

Και το δικο μου το ιδιο θεμα.Απο 2000 εως 3000 στροφες και ειδικα οταν εχω μπαρες ή τοιχο στα αριστερα,ακουω ενα φτερουγισμα.Εναν ηχο καπως ετσι φρου φρου φρου (μην γελατε).Εδω και καμποσο καιρο προσπαθω να δω τι ειναι αλλα ματαια.Που θα μου παει ομως θα τον βρω το αφιλοτιμο.
Στο ρελαντι μια χαρα :doh: :doh:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό vitaraonoff » Τρί Σεπ 21, 2010 2:23 pm

Ρε τι τραβάμε με αυτούς τους θορύβους... :evil: :evil: :evil:
L.A.G.N tuning off road team!
Άβαταρ μέλους
vitaraonoff
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: GEOLANDAR/BF MUD
Suspension: Monroe adventure
Name: ΛΟΥΚΑΣ

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Πέμ Ιαν 27, 2011 6:18 pm

Επισκέπτης έγραψε:Και το δικο μου το ιδιο θεμα.Απο 2000 εως 3000 στροφες και ειδικα οταν εχω μπαρες ή τοιχο στα αριστερα,ακουω ενα φτερουγισμα.Εναν ηχο καπως ετσι φρου φρου φρου (μην γελατε).Εδω και καμποσο καιρο προσπαθω να δω τι ειναι αλλα ματαια.Που θα μου παει ομως θα τον βρω το αφιλοτιμο.
Στο ρελαντι μια χαρα :doh: :doh:

Πριν λιγο καιρο βρεθηκε το ενοχλητικο "φρου-φρου".Απλα ηθελε ρυθμιση βαλβιδων :!: :!: :!: Ναι,καλα διαβασατε.Ρυθμιση βαλβιδων.Σχεδον 10000χλμ απο την ρυθμιση και ολα καλα :pray: Φρουφρουρητα και πουλακια τελος :!: Βεβαια μεχρι να το βρω ακουσα πολλα.Ευτυχως που δεν πειστηκα απ'ολα αυτα τα απιθανα που ακουσα.Και περαν της ταλαιπωριας θα μου ελαφρωναν και την τσεπη κατα μερικες εκαντονταδες ευρω.Το ολο σκηνικο μου στοιχισε 28,90 ευρω.
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Πέμ Ιαν 27, 2011 6:37 pm

Αφου λυθηκε το θεμα με το "φρου φρου",σημερα παρατηρουσα οτι ολοι οσοι σταματαγαν διπλα στο GV κοιτουσαν περιεργα.Μια,δυο τρεις δε μπορει κατι γινετε.Κλειστο το παραθυρο λογω κρυου και μολις το ανοιγω και ξεκιναω το αμαξι απο το φαναρι,μενω καγκελο :shock: :shock: Συναυλια,μεγαρο μουσικης το GV.Σταματαω δεξια και προσπαθω να δω τι στριγγλιζει ετσι.Ο θορυβος απο τις 1800 εως 2500 στροφες.Και στο ρελαντι και εν κινηση.Μιας και δυο στην ΡΒ Αλιμου μιας και ηταν κοντα μου.Ακουν το θορυβο και μου λενε για το γνωστο λαμακι στο κατω μερος(4η βιδα) του προστατευτικου στην πολλαπλη εξαγωγης.Με καθυσυχαζουν οτι δεν εχει καποιο θεμα το αμαξι και να περασω καποια αλλη μερα με ραντεβου παντα να το δουν.10ευρω για να ξεβιδωσουν το καπακι και να αφαιρεσουν τη κομενη βιδα με το λαμακι ή αν θελω να βγαλουν την πολλαπλη εξαγωγης και να το ξανακολλησουν το λαμακι με κοστος 50ευρω.Να σημειωσω οτι η συμπεριφορα του εν λογω κυριου δεν ηταν και η καλυτερη :!: Τηλ στην ΡΒ Γερακα τους λεω το προβλημα και οι ανθρωποι ηταν προθυμοι να με εξυπηρετησουν.μου ανεφεραν βεβαια οτι εχουν φορτωμενο προγραμμα αλλα αν περιμενω λιγο Θα με εξυπηρετησουν.Οντως ετσι εγινε.Περιμενα περιπου 1ωρα να κρυωση το προστατευτικο και σε δυο λεπτα με το ρολοι ειχαν αφαιρεθει οι βιδες και το ελασμα.Ξαναμπηκε στη θεση του με τις αλλες τρεις βιδες και ολα καλα.Κοστος 0 ευρω :!:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Πέμ Ιαν 27, 2011 6:43 pm

Όταν αρχίσει το δικό μου καπάκι να τρίζει θα το ξηλώσω και θα το πετάξω χωρίς δεύτερη κουβέντα! :idea: :idea:

ακόμη βαλβίδες δεν έχω σκαλίσει και ούτε πρόκειται!καρ καρ δεν κάνει ακόμη... :D :D
"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."
Άβαταρ μέλους
KON.GV

Λάστιχα: 235/85/16 caiman
Suspension: coil over 12"
cb: Ναι
Aka: Κοντζιβας η Μαντεμοκαμμένος
Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Πέμ Ιαν 27, 2011 6:58 pm

KON.GV έγραψε:Όταν αρχίσει το δικό μου καπάκι να τρίζει θα το ξηλώσω και θα το πετάξω χωρίς δεύτερη κουβέντα! :idea: :idea:

ακόμη βαλβίδες δεν έχω σκαλίσει και ούτε πρόκειται!καρ καρ δεν κάνει ακόμη... :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: Αχρονιστε
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Παρ Ιαν 28, 2011 5:41 pm

Επισκέπτης έγραψε:Αφου λυθηκε το θεμα με το "φρου φρου",σημερα παρατηρουσα οτι ολοι οσοι σταματαγαν διπλα στο GV κοιτουσαν περιεργα.Μια,δυο τρεις δε μπορει κατι γινετε.Κλειστο το παραθυρο λογω κρυου και μολις το ανοιγω και ξεκιναω το αμαξι απο το φαναρι,μενω καγκελο :shock: :shock: Συναυλια,μεγαρο μουσικης το GV.Σταματαω δεξια και προσπαθω να δω τι στριγγλιζει ετσι.Ο θορυβος απο τις 1800 εως 2500 στροφες.Και στο ρελαντι και εν κινηση.Μιας και δυο στην ΡΒ Αλιμου μιας και ηταν κοντα μου.Ακουν το θορυβο και μου λενε για το γνωστο λαμακι στο κατω μερος(4η βιδα) του προστατευτικου στην πολλαπλη εξαγωγης.Με καθυσυχαζουν οτι δεν εχει καποιο θεμα το αμαξι και να περασω καποια αλλη μερα με ραντεβου παντα να το δουν.10ευρω για να ξεβιδωσουν το καπακι και να αφαιρεσουν τη κομενη βιδα με το λαμακι ή αν θελω να βγαλουν την πολλαπλη εξαγωγης και να το ξανακολλησουν το λαμακι με κοστος 50ευρω.Να σημειωσω οτι η συμπεριφορα του εν λογω κυριου δεν ηταν και η καλυτερη :!: Τηλ στην ΡΒ Γερακα τους λεω το προβλημα και οι ανθρωποι ηταν προθυμοι να με εξυπηρετησουν.μου ανεφεραν βεβαια οτι εχουν φορτωμενο προγραμμα αλλα αν περιμενω λιγο Θα με εξυπηρετησουν.Οντως ετσι εγινε.Περιμενα περιπου 1ωρα να κρυωση το προστατευτικο και σε δυο λεπτα με το ρολοι ειχαν αφαιρεθει οι βιδες και το ελασμα.Ξαναμπηκε στη θεση του με τις αλλες τρεις βιδες και ολα καλα.Κοστος 0 ευρω :!:

Είναι κάτι απλό παιδιά και δεν αξίζει να περιμένετε σε συνεργεία για να σας το φτιάξουν ! Δεν είναι το κόστος , αλλά η ταλαιπωρία και η αναμονή ! Do it yourself ! :wink:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Παρ Ιαν 28, 2011 5:47 pm

Επισκέπτης έγραψε:
Είναι κάτι απλό παιδιά και δεν αξίζει να περιμένετε σε συνεργεία για να σας το φτιάξουν ! Δεν είναι το κόστος , αλλά η ταλαιπωρία και η αναμονή ! Do it yourself ! :wink:

Οντως,ειναι απο τα θεματα που μπορουμε να κανουμε μονοι μας :!:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Παρ Ιαν 28, 2011 10:29 pm

Καλό είναι σε κάθε ευκαιρία (Σ/Κ) να ελέγχονται και αν είναι δυνατό να αντικαθιστούνται οι βίδες με inox ή ορειχάλκινες.Λόγω της θερμοκρασίας του χταποδιού η σχετική υγρασία τις οξυδώνει με αποτέλεσμα να γίνονται ένα σώμα επίσης λόγω της συνεχούς συστολής/διαστολής γίνονται ¨μαλακότερες¨ με αποτέλεσμα να σπάνε για πλάκα.

Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Σάβ Ιαν 29, 2011 9:52 am

Mastergunner έγραψε:Καλό είναι σε κάθε ευκαιρία (Σ/Κ) να ελέγχονται και αν είναι δυνατό να αντικαθιστούνται οι βίδες με inox ή ορειχάλκινες.Λόγω της θερμοκρασίας του χταποδιού η σχετική υγρασία τις οξυδώνει με αποτέλεσμα να γίνονται ένα σώμα επίσης λόγω της συνεχούς συστολής/διαστολής γίνονται ¨μαλακότερες¨ με αποτέλεσμα να σπάνε για πλάκα.

Ειναι δυσκολο Γιωργο να αντικατασταθουν,ειδικα οι δυο επανω.Ειναι με παξιμαδι :wink:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Σάβ Ιαν 29, 2011 11:09 am

Αν αυτό το κάλλυμα αφαιρεθεί τελείως , τι γίνεται ? :think:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Σάβ Ιαν 29, 2011 11:15 am

Επισκέπτης έγραψε:Αν αυτό το κάλλυμα αφαιρεθεί τελείως , τι γίνεται ? :think:

Το κάλυμα προστατεύει την πολλαπλή εισαγωγής και την κεφαλή απο την περίσσια διάχυση θερμοκρασίας του χταποδιού.Λειτουργεί σαν:

α) Ασπίδα ωστε η θερμοκρασία του χταποδιού να μην επιρεάζει την κεφαλή (σε ένα μέρος) και την πολλαπλή εισαγωγής διότι καθώς και τα δύο είναι κατασκευασμένα απο αλουμίνιο με οτι αυτό συνεπάγεται.
β) Καθρέπτης ωστε η θερμοκρασία να κατευθύνεται στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου
γ Προστατευτικό για να μην ακουμπηθεί κατα λάθος το χταπόδι απο τον μηχανικό/κάτοχο όταν το αμάξι είναι ζεστό :wink:

Άβαταρ μέλους
Mastergunner

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά

KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες