ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ!!!

Re: ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ!!!

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Τρί Δεκ 28, 2010 12:37 am

4troxos έγραψε:Tο ξερετε αυτο με την πυτιριδα!!!!!εχω κανει τα παντα .............να λουστεις δοκιμασες???????

Εγω τζαμπα τα γραφω μου φαινεται!!!!!
viewtopic.php?f=8&t=7669&start=75

Από εδώ προέρχονται οι περισσότεροι, έχει δίκιο ο 4τροχος και θα παρακαλέσω όποιον έχει ebay να φέρει και σε μένα 2 ζευγάρια!!
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
cb: Ναι
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό zaxarias » Τρί Δεκ 28, 2010 12:40 am

φιλε ζηρεια εσενα σε κοβο για πολλη γατα για αυτο κανε οτι περναει απο το χερι σου μπας και βρουμε καμια ακρη γιατι οπως βλεπεις πολλη εχουμε αυτο το προβλημα με αυτο το σπαστικο θοριβο να μη το πω αλλιος σε ευχαριστουμε παντως γιατι οτι κανεις
ΖΑΧΑΡΙΑΣ
zaxarias
4x4 Regular member
4x4 Regular member

cb: Όχι
Name: ζαχαριας

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τρί Δεκ 28, 2010 12:46 am

kaliakouda έγραψε:
4troxos έγραψε:Tο ξερετε αυτο με την πυτιριδα!!!!!εχω κανει τα παντα .............να λουστεις δοκιμασες???????

Εγω τζαμπα τα γραφω μου φαινεται!!!!!
viewtopic.php?f=8&t=7669&start=75

Από εδώ προέρχονται οι περισσότεροι, έχει δίκιο ο 4τροχος και θα παρακαλέσω όποιον έχει ebay να φέρει και σε μένα 2 ζευγάρια!!

Στάσου Γιώργη ! Περίμενε ...

Αυτά που λέει ο 4τροχος , τα έβγαλα τελείως και έκανα σε ράμπα δοκιμή και ο τριγμός τριγμός !

Αλλού είναι το πρόβλημα . Όταν σιγουρευτώ θα ενημερώσω ! :wink:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τρί Δεκ 28, 2010 12:52 am

zaxarias έγραψε:φιλε ζηρεια εσενα σε κοβο για πολλη γατα για αυτο κανε οτι περναει απο το χερι σου μπας και βρουμε καμια ακρη γιατι οπως βλεπεις πολλη εχουμε αυτο το προβλημα με αυτο το σπαστικο θοριβο να μη το πω αλλιος σε ευχαριστουμε παντως γιατι οτι κανεις

Ότι κάνω , το κάνω πρώτα για εμένα , φίλε Ζαχαρία και μετά για όλους σας ! Όπως κάνουμε όλοι μας εδώ μέσα ! :wink:

Το αμάξι από καινούριο έτριζε ολόκληρο και κατά καιρούς τρίζει άσχημα ! :twisted:
Μου έχουν αλλάξει λαστιχάκια ζανφορ 3 φορές και την τελευταία με νέο κωδικό , πιο ενισχυμένο ... λέει ... :twisted:
Όμως δεν αλλάζει τίποτα ! Και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα ...

Δεν το ανέχομαι να έχω δώσει μία περιουσία για καινούριο αμάξι και να τρίζει ...όχι ... με τίποτα ! Θα το βρω και θα το φτιάξω :!:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό zaxarias » Τρί Δεκ 28, 2010 1:01 am

ναι συμφωνο αλλα κατι πρεπει να κανουμε ολοι μας εχουμε δωσει καποια λεφτα δεν γεινεται αυτη η εταιρια που λεγεται σουζουκι να σηκωνει τα χερια ψηλα και να τρεχουμε εμεις να ξοδεουμε ενα καρπ λεφτα και να μην γινετε τιποτα
ΖΑΧΑΡΙΑΣ
zaxarias
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τρί Δεκ 28, 2010 1:02 am

Είμαι αισιόδοξος ...
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Τρί Δεκ 28, 2010 7:31 am

Όπως έχουμε πεί και αλλού με τον Κώστα (KON.GV) καλό θα είναι όταν ένα αμάξι ψηλώνει να λασκάρωνται οι βίδες που κρατούν δεμένα τα ψαλίδια στο σασι προκειμένου αυτά να πάρουν κανονικά την καινούρια γωνία και κατόπιν να απανασφίγκονται.Αυτό γιατί....Γιατί όταν στην εργοστασιακή ανάρτηση βάζης ελατήρια,αποστάτες κτλ η γωνία του ψαλιδιού αλλάζει τότε τα σιλεντμπλόκ του ψαλιδιού που είναι σφιγμένα στην εργοστασιακή θέση ζορίζονται η ταλάντωση κατα τη λειτουργία της ανάρτησης σε αυτή την περίπτωση μπορεί να προκαλέσει τριγμούς
-Η φθορά στην ελαστική φλάτζα που έχει το ψαλίδι στη βάση για το ελατήριο μπορεί επίσης να προκαλέσει τριγμούς κατα την ταλάντωση της ανάρτησης.
-Λασκαρισμένα αμορτισέρ ή αμορτισέρ καινούρια τα οποία δεν επανασφίκτηκαν μετά απο κάποια χιλιόμετρα μπορεί επίσεις να προκαλέσουν τριγμό κατα τη λειτουργία τους καθώς τα σιλεντμπλόκ τους δεν είναι σφιγμένα
-Όσο αφορά την ζαμφόρ πέρα των σημείων στήριξης στα ψαλίδια θέλουν έλεγχο και λίπανση (σπρέυ ΄λιπαντικό) στα ελαστικά έδρανα που την κρατούν δεμένη στο σασί,Η ύπαρξη σκουριάς (επιφανειακής) μπορεί να επιφέρει τριγμό κατα την λειτουργία της.
-Πέραν των παραπάνω ο τριγμός μπορεί να προέρχεται απο αλλού και να βγαίνει ο θόρυβος μπροστά :think:

(Εγώ όταν έβαλα ελατήρια διαπίστωσα οτι οι βίδες των ψαλιδιών που το δένουν στο σασί ήταν ψωριασμένες σε τέτοιο σημείο οπου βγήκαν ύστερα απο χτύπημα με ματρακά.Τις αντικατέστησα με καινούριες inox στις οποίες πρόσθεσα και γράσσο λίθίου.Αν το άφηνα όπως ήταν το σιλεντμποκ του ψαλιδιου και κατ΄επέκταση το ψαλίδι δεν θα περιστρεφόταν επάνω στη βίδα αλλά λόγω του οτι ήταν ένα σώμα θα περιστρεφόταν το σιλεντμπλόκ μέσα στη βάση του ψαλιδιού :!: προκαλώντας τριγμούς)
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ

Δημοσίευσηαπό eaglenest » Τρί Δεκ 28, 2010 4:20 pm

αφου λοιπον τα μαμα αμορτισερ "φυσιολογικα"κανουν αυτο το θορυβο οπως ειπε ο κ. Τουντας,τοτε επισης φυσιολογικα δε θα επρεπε να τον κανουν και τα 2?? απο τη στιγμη που σε καποιους ακουγεται μονοπαντα,δε σημαινει οτι το ενα αμορτισερ ειναι ελλατωματικο?.η μηπως το ενα ειναι "πιο καλο"?
ανθρωπο ψαχνω
eaglenest
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: μαμα
Suspension: μαμισια
Name: Mαρκος

Δημοσίευσηαπό zaxarias » Τρί Δεκ 28, 2010 8:55 pm

και εγω θα ηθελα να αναφερθω σε αυτο που λεει ο παραπανω φιλος γιατι να χτυπαει μονο αριστερα εγω απο δεξια δεν ακουω τιποτα
ΖΑΧΑΡΙΑΣ
zaxarias
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό eibpartner » Τετ Δεκ 29, 2010 12:06 am

eaglenest έγραψε:αφου λοιπον τα μαμα αμορτισερ "φυσιολογικα"κανουν αυτο το θορυβο οπως ειπε ο κ. Τουντας,τοτε επισης φυσιολογικα δε θα επρεπε να τον κανουν και τα 2?? απο τη στιγμη που σε καποιους ακουγεται μονοπαντα,δε σημαινει οτι το ενα αμορτισερ ειναι ελλατωματικο?.η μηπως το ενα ειναι "πιο καλο"?

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου , τι να πω :? δεν ξέρω :| . Στο δικό μου πάντως ο θόρυβος ακούγεται μόνο όταν ο τροχός κάνει γρήγορη αναπήδηση και μόνο όταν είναι πάνω απο 45 μοίρες υπο γωνία και το ακούω και απο τις 2 πλευρές. Τι ράμπες , τι πεζοδρόμια , τι λακούβες έχω δοκιμάσει :) :) δεν ακούω τίποτα απολύτως εκεί , ούτε όταν το τιμόνι είναι στην ευθεία . Όταν στρίβω όμως σε χαλικόδρομο γίνεται χαμός :twisted: :twisted: . Πάντως στο σέρβις που έκανα προχθές και είμουν μαζί με τον μηχανικό κάτω απο το μπροστινό σύστημα , όλα ήταν ΟΚ :D . Το πήρα απόφαση ότι είναι τριζόνι και δεν πρόκειτε να ασχοληθώ παραπάνω :naughty: :naughty: ίσως με λίγο παραπάνω off road το κάνω να τρίζει και απο αλλού :mrgreen:
eibpartner
NEW GR VITARA 2.0 JLXA
MOD 09'
Άβαταρ μέλους
eibpartner
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: DUELER A/T 001
Διάσταση ελαστικών: 235/65/17
Suspension: mad-αποστάτες-kyb
Εργάτης: Όχι
Name: Παναγιώτης

Δημοσίευσηαπό eaglenest » Τετ Δεκ 29, 2010 10:20 am

αν ηταν απο αναρτησεις θα το ειχαν βρει πιστευω.και το δικο μου χτυπαει-τριζει σε χωματοδρομο μονο και αποκλειστικα απο αριστερα,σε ελαφρως κεκλιμενο επιπεδο και παντα στριβοντας δεξια!!!λες και κατι εχει χαλαρωσει και τζογαρει στη διαδρομη του. ετσι και τελικα διαπιστωθει οτι φταιει το συστημα διευθυνσης...κλαφτα χαραλαμπε :shifty: :shifty: :shhh: :pray:
ανθρωπο ψαχνω
eaglenest
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: μαμα
Suspension: μαμισια
Name: Mαρκος

Δημοσίευσηαπό kostas45 » Παρ Ιαν 07, 2011 10:57 pm

Καλησπέρα σε όλους και Καλή Χρονιά,
Τελικά άλλαξα τα δύο αμορτισέρ/ζαμφόρ και ο θόρυβος χειροτέρεψε. Το πήγα πάλι την επομένη μέρα, το άκουσε το παιδί και είπε να το ξαναπάω για να αλλάξει βάση, τι είναι αυτή η βάση δεν ξέρω.
Σήμερα που μίλησα με το Συνεργείο, μου είπαν ότι πήραν την έγκριση για αλλαγή βάσης, τηλεφώνημα την Δευτέρα για να το πάω Τρίτη η Τετάρτη, μιλάω για το Συνεργείο Παγκρατίου
Για να δούμε
kostas45
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Παρ Ιαν 07, 2011 11:10 pm

kostas45 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους και Καλή Χρονιά,
Τελικά άλλαξα τα δύο αμορτισέρ/ζαμφόρ και ο θόρυβος χειροτέρεψε. Το πήγα πάλι την επομένη μέρα, το άκουσε το παιδί και είπε να το ξαναπάω για να αλλάξει βάση, τι είναι αυτή η βάση δεν ξέρω.
Σήμερα που μίλησα με το Συνεργείο, μου είπαν ότι πήραν την έγκριση για αλλαγή βάσης, τηλεφώνημα την Δευτέρα για να το πάω Τρίτη η Τετάρτη, μιλάω για το Συνεργείο Παγκρατίου
Για να δούμε

Λογικά θα είναι οι βάσεις που αγκιρώνει η ζαμφόρ στο σασί (ίσως ελατωματικά σιλεντμποκ) :think: :think: :think:
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Σάβ Ιαν 08, 2011 1:38 am

kostas45 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους και Καλή Χρονιά,
Για να δούμε

Κώστα προσπάθησε να μάθεις ακριβώς τι θα σου αλλάξουν ! Μήπως βάση εννοούν το υποπλαίσιο :?:

Είναι σημαντικό για την έρευνα που κάνω για το θέμα των τριγμών ! Δες και ενημέρωσέ μας :!:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό dimitriszim » Σάβ Ιαν 08, 2011 10:16 am

Νομίζω ότι εννοούν βάση μηχανής.
Εγώ περιμένω τώρα τα top mount και μου είπαν ότι θα παραγγείλουν και βάσεις μηχανής!!!!
Να αγκαλιάζεις όσο πιο συχνά μπορείς τους ανθρώπους που αγαπάς πριν γίνουν..........φωτογραφίες.......!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
dimitriszim

Λάστιχα: Dunlop Sj6 235/55/18
Suspension: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ
Name: Δημήτρης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά

KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες