Φίλοι,
για όσο γράφω σ'αυτό το τόπικ βγάζω την "πράσινη ενδυμασία" και λέω κι εγώ την άποψή μου σαν μέλος του club που τόσο έχω αγαπήσει, έχω ξενυχτήσει μαζί του, έχω ταξιδέψει, έχω γελάσει, έχω κλάψει με μαύρο δάκρυ (κυριολεκτικά), έχω ... έχω.... ΕΧΩ!!!!
Κάποτε τα Vitara έγραφαν κι αυτά κάπου σκόρπια.... Στο offroad.gr, σε άλλα φορουμ κλπ. Ώσπου εμφανίστηκαν 3-4 άνθρωποι κι έφτιαξαν ΑΥΤΟ! Έτσι σιγά-σιγά οι Vitarakides τα μάσανε και μαζεύτηκαν εδώ και πιάσανε τα σφυριά και τα καλέμια... Οι υπόλοιποι ΜΑΛΛΟΝ έμειναν εκεί που ήταν και συνεχίζουν να ποστάρουν και να ανταλλάσσουν τις ιδέες τους για τα αυτοκίνητά τους. Από το/τα γενικό/ά φόρουμ λοιπόν μαζευτήκαμε στο ειδικό φόρουμ! Ένα φόρουμ που φτιάχτηκε για αυτό που λέει και ο τίτλος του!!! VITARA club.gr. Η πρωταρχική εμφανής και αφανής ομάδα διαχείρισης και συντονισμού του φόρουμ μετά από προσωπική εργασία και πολύτιμο προσωπικό χρόνο έφτιαξε αυτό, που εμείς βρήκαμε ΕΤΟΙΜΟ και μας φιλοξενεί από τότε που εγγραφήκαμε. Το φόρουμ γρήγορα ξέφυγε από τον απρόσωπο διαδικτυακό τόπο και μέσω των γνωριμιών που αναπτύχθηκαν ανάμεσα στα μέλη απέκτησε και φυσική παρουσία (έγινε τύπου club, όπως πολύ σωστά είπε κάποιος φίλος νωρίτερα). Σε εκδρομές, σε κοινωνικές εκδηλώσεις, κλπ. Έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει χάριν στην ποιότητα των μελών του, αλλά και την υποστήριξή τους σε διάφορα θέματα (από εύκολα έως δύσκολα)!
Το πρόβλημα ποιό είναι; Το γιατί από εδώ και πέρα η διαχείριση αποφάσισε έτσι; Είναι κακό να θέλει να διαφυλάξει τον χαρακτήρα του φόρουμ; Οι εμπνευστές και πρωτεργάτες κόπιασαν για να φτιάξουν ένα φόρουμ για τα Vitara. Γι' αυτό κι έδωσαν αυτό το όνομα. Δεν έδωσαν το the-happy-off-roaders.ru! Όσοι εγγράφηκαν από τη γέννεση και τούδε, γράφτηκαν γιατί αποδέχτηκαν κάποιους όρους και κανόνες. Κάθε φορά που χρειάζεται να ρυθμιστεί ένα θέμα από τη διαχείριση μπορεί να βγει και μια νέα ανακοίνωση, η οποία ΔΕΝ θα βγει τυχαία! Υπάρχει λόγος που βγαίνει κι ένα ολόκληρο σκεπτικό από πίσω της, που όμως η διαχείριση δεν υποχρεούται να το ανακοινώνει και αυτό! Το να διαχειρίζεται κανείς το ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΛΕΟΝ κατασκέυασμα αυτό και να προσπαθεί να προβλέπει καταστάσεις, πιστέψτε με είναι πολύ δύσκολο! Ήταν λάθος που από την αρχή-αρχή "επετράπη" και σε ιδιοκτήτες εκτός Vitara να εγγραφούν; Μπορεί... Λάθος ξε-λάθος είμαστε αυτοί που είμαστε τώρα και ποτέ μα ποτέ δε θυμάμαι ρατσιστικό διαχωρισμό με γνώμονα τα αυτ/τα στο παρελθόν, πέραν της σχετικής πλάκας που γινόταν κατά καιρούς φυσικά. Ούτε θυμάμαι αίτηση για ξεχωριστή ενότητα όμως!
Η επίμαχη ανακοίνωση αναφέρει σαφώς και ρητώς ότι θέμα με τα υπάρχοντα μέλη ΔΕΝ υπάρχει! Κι ύστερα διαβάζω όλα αυτά... Υπάρχουν αυτά τα λόγια;;;

Μειονέκτησαν ποτέ οι φίλοι με διαφορετικό αυτοκίνητο για να μειονεκτήσουν τώρα; Οκ, τεχνικά και τέτοια θέματα (ειδικά για τα Vitara) δεν ανέλυαν, αλλά όπου αλλού μπόρεσαν να συμβάλλουν για να απογειώσουν το club το έκαναν! Για δείτε τις εκδρομές του MAVERICK και του SIAL... ΟΛΟΙ έχουν συμβάλλει ένα λιθαράκι εδώ μέσα!!! ΑΠό την πιο χαζή ερώτηση που βρήκε απάντηση, μέχρι την επίπονη διαδικασία διοργάνωσης μια πρωτοχρονιάτικης πίτας π.χ.!
Σχετικά με αυτά που διάβασα περί της ακατάσχετης γενικολογίας που δεν συνάδει με το χαρακτήρα του φόρουμ... Ήδη έχετε δει κίνηση της Ομάδας Διαχείρισης & Συντονισμού για τον περιορισμό του φαινομένου με την ανακοίνωση περί "περιορισμού θεμάτων στην Γενική". Το ίδιο "θέμα" υπάρχει και με την φωτο-
βίντεο-γκαλερι, το οποίο η Ομάδα Διαχ. & Συντον. το δουλεύει. Οπότε υπομονή σε μερικά θέματα! Μην είμαστε "άντρα θέλω και τονε θέλω τώρα". Η Ομάδα δουλεύει ακατάπαυστα. Και να έχουμε ΟΛΟΙ στο νου το εξής: το κάνει ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, το κάνει επειδή ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ (το φόρουμ, αυτό που γίνεται εδώ μέσα, εσένα, εμένα) και το κάνει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ! Από κάποιον διάβασα κάτι για τις εκδρομές τις δικές σας κλπ... (Συγγνώμη αλλά γράφω σε εξωτερικό επεξεργαστή κειμένου και δεν έχω το φόρουμ ανοιχτό για να το δω επακριβώς!). Στα περισσότερα ποστ όλο γκρίνια διάβασα... Επιτέλους, ρίχτε μια ιδέα, μια εποικοδομητική πρόταση για να πάμε μπροστά! Όχι πίσω!
Τυχόν παραλείψεις, λάθη και παρανοήσεις σε ενέργειες της Ομάδας Διαχείρισης είναι λογικό να συμβαίνουν από τη στιγμή που ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν είναι επαγγελματίας του είδους. Και για να σας προλάβω... εννοώ ΚΑΙ διαχ/στές ΚΑΙ συντονιστές ΚΑΙ μέλη! Όλα λοιπόν λύνονται με εποικοδομιτικό διάλογο κι όχι με αντιπολίτευση. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΒΟΥΛΗ! Αυτά τα κάνουν εκεί και γι'αυτό έχουν καταντήσει μπου%@#λο!!!!! Εδώ είμαστε το VitaraClub.gr που ξέρουμε, το VitaraClub που έχουμε αγαπήσει, το VitaraClub που έχουμε για δεύτερο σπίτι μας, το VitaraClub που ξέρει ΟΛΟΣ ο κόσμος πια (δείτε το link του MikeGV).
Αν καθήσετε και τα ξαναδιαβάσετε όλα τα παραπάνω, θα δείτε ότι πρόβλημα ΔΕΝ υπάρχει! Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει εδώ μέσα είναι το "εσείς" και οι "εμείς". Προσωπικά ποτέ μου δε το σκέφτηκα... Κάποτε ήμουν "εσείς" κι έγινα "εμείς" ή/και το αντίστροφο. ΟΜΩΣ δεν έγινα διαφορετικός άνθρωπος. ΔΕΝ λιγόστεψα τις φιλίες μου εξαιτίας αυτού. ΔΕΝ είδα κάποιους με άλλο μάτι. Ίσα-ίσα που αυτό με έκανε να φαντάζω κακός πια... Είναι το τίμημα...
Αναγκαστικά φίλοι θα κλείσω ξαναφορώντας την "πράσινη ενδυμασία" μου και θα παρακαλέσω για ηρεμία, σύνεση, συλλογισμό λεγομένων και πάνω απ'όλα αυτό που μας χαρακτήριζε πάντα. ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ κι ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ! Όσο δύσκολα χτίσαμε ως μέλη πάνω στα θεμέλια που έθεσαν οι δημιουργοί, τόσο εύκολα μπορούμε και να το γκρεμίσουμε και αν είναι έτσι.... το κρίμα στο λαιμό μας! Προσωπικά εύχομαι η Διαχείριση, αφού αφουγκραστεί και τις γνώμες που ακούστηκαν εδώ μέσα, να πάρει και πάλι τις σωστές αποφάσεις για την εύρυθμη συνέχιση της λειτουργίας του φόρουμ, τις οποίες θα πρέπει να στηρίξουμε όλοι μας! Κάτι παραπάνω θα ξέρουν κι αυτοί, γιατί αν ήταν διαφορετικά μάλλον θα είχαν κατεβάσει γενικό εδώ και καιρό...
Υ.Γ.: Άιντε να πα να ρίξω και καμιά μπουκιά γιατί από χτες μου 'χουν σπάσει τα στομάχια μ'αυτά...