Αλλαγη πορείας....

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Αλλαγη πορείας....

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Δευτ Δεκ 13, 2010 12:11 am

Επειδή ακριβώς τα καταλαβαίνω όλα αυτά που μου λες. Και τα ξενύχτια σου και τον χρόνο σου που σπαταλάς για το φορουμ, γιαυτό ακριβώς το λόγο είπα να γράψω. Επειδή με τον τρόπο που γράφεις και την μπαίνεις σε όλους ίσως καταστρέψεις τους κόπους σου.

alex23 έγραψε:ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ OFF ROAD.GR
φυγαμε απο εκει για κατι καλυτερο και το πετυχαμε.
πισω δεν γυριζω! :cry:

Στο χέρι σου είναι ;)

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό SIAL » Δευτ Δεκ 13, 2010 12:30 am

Έχω δει μια λέσχη τετρακίνησης αλλά και ένα φόρουμ να διαλύονται και να σβύνουν ενώ τα πήγαιναν και τα δύο περίφημα :!: :!: :!: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry:

Ως μέλος αλλά και φίλος θα σας παρακαλούσα σε έναν καφέ να συζητήσεται τα όποια θέματα από κοντά και να βρεθεί η όποια λύση :!: :!: :!:
Άβαταρ μέλους
SIAL

Λάστιχα: TOYO OPEN COUNTRY AT3
Διάσταση ελαστικών: 215/75/15
Suspension: JIMNYBITS
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Βουνοκαμμένος
Name: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δημοσίευσηαπό alex23 » Δευτ Δεκ 13, 2010 12:41 am

KON.GV έγραψε:
μακάρι να εδειχνες τον ιδιο ζηλο οταν ησουν στην ομάδα.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά γιατί απλά δεν έχουν θέση εδώ!

8) 8) 8)
εχεις δικιο Κώστα!!! :wink:
απλά το παρεξήγησα :oops: :oops: :oops:
όλα καλά :D
Άβαταρ μέλους
alex23
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: BFgoodrich 50/50
Suspension: R.R.
Name: Αλεξανδρος

Δημοσίευσηαπό dpol » Δευτ Δεκ 13, 2010 12:57 am

Η ολη ιστορια αντανακλα σε πολυ μεγαλο βαθμο την ιδιοσυγκρασια μας σαν λαο, δεν ειμαστε ποτε ευχαριστημενοι με αυτα που εχουμε, θελουμε να αλλαξουμε οτι δεν μας ταιριαζει εκατο τοις εκατο χωρις να υπολογιζουμε εαν ταιριαζουν σε αλλους διακοσιους, βαζουμε τον εγωισμο μας μπροστα απο το κοινο συμφερον, σκεφτομαστε κοντοφθαλμα και μας επηρεάζουν πολυ αυτα που λενε αυτοι που θελουμε να μας εχουν για προτυπο, ξεχναμε τι πηραμε και πως το πηραμε μεχρι τωρα και κανουμε ευκολα κριτικη σε αυτους που μας το εδωσαν :!:

Αυτό το κλαμπ ηταν η αφορμή που πολλοι απο εμας βρηκαμε καλους φιλους να κανουμε την βολτα μας στο βουνο, να πιουμε τον καφε μας και το ποτο μας, να φαμε τον μεζε μας, να μαθουμε πραγματα για το αμαξι μας, να περασουμε την ωρα μας ευχαριστα, να διασκεδασουμε, να γελασουμε με αστεια, να πειραξουμε ο ενας τον αλλον, να παμε στο "καφενειο" βρε αδερφε που πηγαιναν οι παππουδες μας αλλα καθως αλαξαν οι καιροι εμεις δεν μπορουμε.

Ολοι εχουν και εχουμε συμμετεχει με τον τροπο τους, τα ποσα κιλα τεχνικα αρ@#$@α εχει ο καθενας, ποσα ποστ και που τα εχει και ποσες εκδρομες εχει κανει δεν του δινουν κανενα δικαιωμα να ξεχωρισει ο ιδιος τον εαυτο του, αυτο θα το κανουν τα μελη :!:

Και μην βιαστεις φιλε Σαραντο να κανεις σταστικα για το ποσα μελη ειναι ενεργα, μαθε οτι καθημερινα εχουμε περιπου 1500 μοναδικους επισκεπτες, ξερεις γιατι?? γιατι εκτιμουν αυτο που βλεπουν και ας μην γραφουν ποτε :!:

Εχει κανεις υποψη του τι τεραστια ευθυνη ειναι αυτοι οι 1500 μοναδικοι επισκεπτες για την ομαδα διαχειρισης :?:
Αμφιβαλω :!:

Μαθετε λοιπον να εκτιματε αυτο που απλοχερα σας προσφερεται, κρατηστε τα θετικα του και αφηστε τα αρνητικα του στην ακρη, καντε το κλαμπ μερος της ζωή σας και οχι την ιδια σας την ζωή :!:

Εμπιστευτειτε αυτους που το εφτιαξαν κατι θα ξερουν παραπανω :!: , στηριξτε αυτους που το κρατανε ζωντανο κουραζοντε πολυ περισσοτερο απ'οσο φαινεται :!:

Καντε καλοπροαιρετη κριτικη οταν χρειαζεται και δωστε την συμβουλη σας αναλογιζομενοι το εφικτο :!:

Συγχωρεστε πιθανα λαθη, μονο αυτος που δεν δουλευει δεν κανει λαθη :!:

Τελος σεβαστειτε αυτον το ιστοτοπο, οποιος προσπαθησει να του κανει κακο ηθελημενα αλλα και αθελα του θα τον φαει το μαυρο φιδι και δεσμευομαι προσωπικα :!:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό char » Δευτ Δεκ 13, 2010 1:18 am

Επειδή κατά την ταπεινή μου γνώμη, ένα θέμα εντελώς ξεκάθαρο αποτέλεσε την αφορμή για διάφορες "αντιδικίες", νομίζω ότι χρειάζεται να το ξαναδούμε λίγο πιο προσεκτικά.

Κατ' αρχήν, και επειδή συμμετέχω στην ομάδα συντονισμού του forum για σχετικά λίγο καιρό, θέλω να εξομολογηθώ σε όλους ότι, ως μέλος, δεν φανταζόμουν με κανέναν τρόπο την έκταση της "δουλειάς" που κρύβεται πίσω από την επιφάνειά του. Τις ώρες που πρέπει να αφιερώσει όποιος ανήκει στην ομάδα διαχείρισης και συντονισμού, για να λειτουργεί εύρυθμα αυτή η όμορφη κοινότητα όπου όλοι συμμετέχουμε για το κέφι μας και την ενημέρωσή μας! Παρακαλώ υπογραμμίστε και μία επιπλέον λέξη: Αφιλοκερδώς!
Ας το έχουμε αυτό όλοι μας υπόψη, πριν αρχίσουμε κάποιες φορές να "πυροβολούμε τον πιανίστα"!
Απλώς προσπαθεί να κρατήσει μελωδικό το τραγούδι!

Στο προκείμενο όμως.
Το Vitaraclub.gr από την γέννησή του ως σήμερα, φιλοξενεί πέρα από τους κατόχους κάθε είδους Vitara, και κατόχους τετρακίνητων αυτοκινήτων άλλου τύπου και μάρκας, εφόσον ήθελαν να γίνουν μέλη της παρέας και συμφωνούσαν με τους κανόνες του.
Μέχρι και σήμερα λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα, με μιά διαμόρφωση δομής τέτοια που να εξυπηρετεί τους σκοπούς του και να καλύπτει τα ενδιαφέροντα όσο το δυνατόν περισσότερων μελών!
Μέχρι και σήμερα, παρέχει σε όλους την δυνατότητα να εκφραστούν και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί!
Και το club μεγάλωσε τόσο, που για λόγους εύρυθμης λειτουργίας ανακοινώθηκε ότι πλέον θα περιοριστούν οι μάρκες και οι τύποι των αυτοκινήτων των μελλοντικών μελών.
Χωρίς να τροποποιείται οτιδήποτε αφορά τα υπάρχοντα μέλη! Χωρίς να αλλάζει κανέναν κανόνα!
Όπως λοιπόν μέχρι σήμερα συμμετείχαν χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες ενότητες, μπορούν να το κάνουν και στο μέλλον.

Οι προτροπές μελών, μπορώ σας διαβεβαιώσω ότι πάντοτε κινητοποιούν θετικά τους διαχειριστές του forum και πάντοτε εξετάζεται η δυνατότητα ικανοποίησής τους.
Οι δυνατότητες όμως που έχει η ομάδα διαχείρισης και συντονισμού έχουν έναν περιορισμό! Η ενασχόλησή τους με το forum θα πρέπει να μην τους στερεί όλον τον προσωπικό τους χρόνο!
Και βεβαίως θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι, πως οι διαχειριστές του forum κάνουν την επιλογή των ανθρώπων που νομίζουν ότι μπορούν να τους βοηθήσουν (τους συντονιστές δηλαδή) με κριτήρια κάθε άλλο παρά αριθμητικά! Δεν έχουν δηλαδή νόημα κουβέντες του τύπου "αν δεν σας φτάνουν, βάλτε κι άλλους".

Θέλω επίσης να επισημάνω ότι κανείς μας (εννοώ μέλη και ομάδα διαχείριση & συντονισμού) δεν είμαστε επαγγελματίες του είδους και είναι λογικό καμμιά φορά να λέμε και "παραπανίσιες" κουβέντες...
Πρέπει όμως να βάζουμε λίγο νερό στο κρασί μας, για να κάνουμε όλο και καλύτερο αυτό που αγαπάμε! :wink:
"We have two lives.
The second begins when we realise we only have one."

Comfucius
Άβαταρ μέλους
char

Λάστιχα: BF Goodrich T/A KO2
Διάσταση ελαστικών: 215/70-16
Suspension: Mad, Bilstein
Aka: Τσάρος ή Γριά....
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό kostas v6 » Δευτ Δεκ 13, 2010 1:37 am

Φίλοι..σας παρακολουθώ καιρό..σχετικά από την αρχή της δημιουργίας αυτού του κατά κοινή ομολογία όμορφου χώρου,
που όλοι μαζί δημιουργήσαμε…σας παρακαλώ μην σας ξενίζει ο πληθυντικός..

Αναγνωρίζω κι εγώ όπως νομίζω και όλοι οι υπόλοιποι, την αγάπη τον κόπο τον χρόνο το κόστος πολλές φορές σε ότι κι αν μεταφράζεται αυτό,
που δίνετε σε αυτό το φόρουμ ώστε να υπάρχει και να υπάρξει και στην πορεία.

Όλοι μας μέσα σε αυτούς κι εγώ, ασχέτως του ότι δεν έχω την χρονική ευχέρεια ίσως και την διάθεση πολλές φορές να συμμετέχω όσο ενεργά θα ήθελα,
έχουν προσφέρει κάτι..άλλοι λίγο άλλοι περισσότερο..σημασία έχει να κατανοήσουμε ότι τίποτα δεν γίνεται μόνο του και μόνο από την μία ‘’πλευρά’’
(το ότι υπάρχει η μια και η άλλη πλευρά είναι κάτι που εσείς και μόνο συντηρείτε)

Είναι επίσης κοινά παραδεκτό ότι κανείς μας δεν βρίσκεται εδώ ή οπουδήποτε αλλού αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του με το ζόρι..για ζόρια έχουμε όλοι μας εκατοντάδες άλλα πράγματα στην καθημερινή μας ζωή.

Για να είναι εδώ λοιπόν ,προφανώς και του αρέσει προφανώς και αγαπάει και αυτός με την σειρά του, το ίδιο που αγαπάτε κι εσείς, στην προκειμένη περίπτωση το vitaraclub.gr και ότι αυτό σημαίνει για τον καθένα από μας.

Μου είναι αδιανόητο λοιπόν, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια να διαβάζω τέτοιες προτάσεις όπως η δική σου alex..δεν τιμούν κανέναν..
Πίστεψε με, με πολύ καλοπροαίρετη διάθεση, εκφράσεις όπως αυτή μόνο αρνητικές σκέψεις μου προκαλούν.
Θέλω να πιστεύω από το λίγο που σε γνωρίζω πως ήταν ατυχής στιγμή.

Σε όλα τα πράγματα στην ζωή μας υπάρχουν καλές και μη καλές στιγμές..κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει και τώρα,
δεν έχω λοιπόν παρά να πω..ειρήνη αδέρφια :!:
Άβαταρ μέλους
kostas v6
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: BF AT
Suspension: OME
Name: Κώστας

Δημοσίευσηαπό georgeh » Δευτ Δεκ 13, 2010 1:55 am

Ωπαααααα αυτό το topic παραέγινε μεγάλο!!!

Τα πράγματα είναι απλά

1) Το vitaraclub.gr είναι ελεύθερο και δωρεάν για όλους
2) Είναι όλοι δεκτοί εφόσων σέβονται τους κανόνες του vitaraclub.gr που με κόπο και προσωπικό χρόνο οι Admin, Mod το συντηρούν
3) Η ομάδα διαχείρησης έχει αποδείξει πάρα πολές φορές στα χρόνια που υπάρχει το πόσο ελαστική και συζητήσιμη είναι!!!
4) Αν η ομάδα διαχείρησης αποφασίσει τελικά να υλοποιήσει η όχι ότιδήποτε θα πρέπει όλοι να το σεβαστούν!!
5) Σε κανέναν δεν υποχρεώσαμε να έρθει αλλά ούτε και να φύγει!!
6) Δεν θέλουμε να διαγράψουμε κανένα ούτε να Ban(άρουμε) κανένα, αλλά όταν δημιουργεί προβλήματα ή φόρτο εργασίας στην Διαχειρηστική ομάδα, δυστυχώς είναι μονόδρομος το BAN!!!! Ο χρόνος των mod και admin δεν είναι απεριορίστος ώστε να διαφωνούνε επί ημερών για τις βασικές αρχές του vitaraclub.gr και άλλα!!
7) Αν κάποιοι έχουν κάποιες ιδέες για την λειτουργία και τα θεματικές ενότητες του vitaraclub και δεν τις εφαρμόσει η ομάδα Διαχείρησης, θα πρέπει να το σεβαστούν και όχι να πιέζουν με διάφορους τρόπους ώστε να περάσουν οι ιδέες τους και τα πιστεύω τους!!!

Θα πρέπει μερικά μέλη πριν αρχίσουν και γράφουν απόψεις για την ομάδα διαχείρησης να αναλογιστούν τον χρόνο και τον κόπο που κάνει αυτή η ομάδα να διατηρεί το vitaraclub.gr

Αριθμούμε κοντά στα 2000 Μέλη!! Ε δεν γίνετε να ικανοποιήσουμε τους πάντες και πόσο μάλλον θέματα εκτός από αυτό που είναι το vitaraclub.gr!!!!
ή ώρα είναι 1 τα ξημερώματα και οι Admin, Mod ασχολούνται με το να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες!!!!

και το ξαναλέω πάλι!!! μερικοί ας σεβαστούν τον χρόνο και τον κόπο της Ομάδας Διαχείρησης!!!! (δεν είναι καθόλου εύκολη η αφιλοκερδής δουλειά τους)

ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία δημοσίευση αυτού το topic!!
debian 7 http://www.debian.org | Varnish Cache | SCST iscsi | Puppet Labs | Nginx | Gluster FS | DRBD
Άβαταρ μέλους
georgeh
Site Admin
Site Admin

Λάστιχα: BF A/T
Suspension: Rocky-Road 5cm
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Δευτ Δεκ 13, 2010 2:22 am

Φίλοι,
για όσο γράφω σ'αυτό το τόπικ βγάζω την "πράσινη ενδυμασία" και λέω κι εγώ την άποψή μου σαν μέλος του club που τόσο έχω αγαπήσει, έχω ξενυχτήσει μαζί του, έχω ταξιδέψει, έχω γελάσει, έχω κλάψει με μαύρο δάκρυ (κυριολεκτικά), έχω ... έχω.... ΕΧΩ!!!!

Κάποτε τα Vitara έγραφαν κι αυτά κάπου σκόρπια.... Στο offroad.gr, σε άλλα φορουμ κλπ. Ώσπου εμφανίστηκαν 3-4 άνθρωποι κι έφτιαξαν ΑΥΤΟ! Έτσι σιγά-σιγά οι Vitarakides τα μάσανε και μαζεύτηκαν εδώ και πιάσανε τα σφυριά και τα καλέμια... Οι υπόλοιποι ΜΑΛΛΟΝ έμειναν εκεί που ήταν και συνεχίζουν να ποστάρουν και να ανταλλάσσουν τις ιδέες τους για τα αυτοκίνητά τους. Από το/τα γενικό/ά φόρουμ λοιπόν μαζευτήκαμε στο ειδικό φόρουμ! Ένα φόρουμ που φτιάχτηκε για αυτό που λέει και ο τίτλος του!!! VITARA club.gr. Η πρωταρχική εμφανής και αφανής ομάδα διαχείρισης και συντονισμού του φόρουμ μετά από προσωπική εργασία και πολύτιμο προσωπικό χρόνο έφτιαξε αυτό, που εμείς βρήκαμε ΕΤΟΙΜΟ και μας φιλοξενεί από τότε που εγγραφήκαμε. Το φόρουμ γρήγορα ξέφυγε από τον απρόσωπο διαδικτυακό τόπο και μέσω των γνωριμιών που αναπτύχθηκαν ανάμεσα στα μέλη απέκτησε και φυσική παρουσία (έγινε τύπου club, όπως πολύ σωστά είπε κάποιος φίλος νωρίτερα). Σε εκδρομές, σε κοινωνικές εκδηλώσεις, κλπ. Έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει χάριν στην ποιότητα των μελών του, αλλά και την υποστήριξή τους σε διάφορα θέματα (από εύκολα έως δύσκολα)!

Το πρόβλημα ποιό είναι; Το γιατί από εδώ και πέρα η διαχείριση αποφάσισε έτσι; Είναι κακό να θέλει να διαφυλάξει τον χαρακτήρα του φόρουμ; Οι εμπνευστές και πρωτεργάτες κόπιασαν για να φτιάξουν ένα φόρουμ για τα Vitara. Γι' αυτό κι έδωσαν αυτό το όνομα. Δεν έδωσαν το the-happy-off-roaders.ru! Όσοι εγγράφηκαν από τη γέννεση και τούδε, γράφτηκαν γιατί αποδέχτηκαν κάποιους όρους και κανόνες. Κάθε φορά που χρειάζεται να ρυθμιστεί ένα θέμα από τη διαχείριση μπορεί να βγει και μια νέα ανακοίνωση, η οποία ΔΕΝ θα βγει τυχαία! Υπάρχει λόγος που βγαίνει κι ένα ολόκληρο σκεπτικό από πίσω της, που όμως η διαχείριση δεν υποχρεούται να το ανακοινώνει και αυτό! Το να διαχειρίζεται κανείς το ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΛΕΟΝ κατασκέυασμα αυτό και να προσπαθεί να προβλέπει καταστάσεις, πιστέψτε με είναι πολύ δύσκολο! Ήταν λάθος που από την αρχή-αρχή "επετράπη" και σε ιδιοκτήτες εκτός Vitara να εγγραφούν; Μπορεί... Λάθος ξε-λάθος είμαστε αυτοί που είμαστε τώρα και ποτέ μα ποτέ δε θυμάμαι ρατσιστικό διαχωρισμό με γνώμονα τα αυτ/τα στο παρελθόν, πέραν της σχετικής πλάκας που γινόταν κατά καιρούς φυσικά. Ούτε θυμάμαι αίτηση για ξεχωριστή ενότητα όμως!

Η επίμαχη ανακοίνωση αναφέρει σαφώς και ρητώς ότι θέμα με τα υπάρχοντα μέλη ΔΕΝ υπάρχει! Κι ύστερα διαβάζω όλα αυτά... Υπάρχουν αυτά τα λόγια;;; :shock: Μειονέκτησαν ποτέ οι φίλοι με διαφορετικό αυτοκίνητο για να μειονεκτήσουν τώρα; Οκ, τεχνικά και τέτοια θέματα (ειδικά για τα Vitara) δεν ανέλυαν, αλλά όπου αλλού μπόρεσαν να συμβάλλουν για να απογειώσουν το club το έκαναν! Για δείτε τις εκδρομές του MAVERICK και του SIAL... ΟΛΟΙ έχουν συμβάλλει ένα λιθαράκι εδώ μέσα!!! ΑΠό την πιο χαζή ερώτηση που βρήκε απάντηση, μέχρι την επίπονη διαδικασία διοργάνωσης μια πρωτοχρονιάτικης πίτας π.χ.!

Σχετικά με αυτά που διάβασα περί της ακατάσχετης γενικολογίας που δεν συνάδει με το χαρακτήρα του φόρουμ... Ήδη έχετε δει κίνηση της Ομάδας Διαχείρισης & Συντονισμού για τον περιορισμό του φαινομένου με την ανακοίνωση περί "περιορισμού θεμάτων στην Γενική". Το ίδιο "θέμα" υπάρχει και με την φωτο-
βίντεο-γκαλερι, το οποίο η Ομάδα Διαχ. & Συντον. το δουλεύει. Οπότε υπομονή σε μερικά θέματα! Μην είμαστε "άντρα θέλω και τονε θέλω τώρα". Η Ομάδα δουλεύει ακατάπαυστα. Και να έχουμε ΟΛΟΙ στο νου το εξής: το κάνει ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, το κάνει επειδή ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ (το φόρουμ, αυτό που γίνεται εδώ μέσα, εσένα, εμένα) και το κάνει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ! Από κάποιον διάβασα κάτι για τις εκδρομές τις δικές σας κλπ... (Συγγνώμη αλλά γράφω σε εξωτερικό επεξεργαστή κειμένου και δεν έχω το φόρουμ ανοιχτό για να το δω επακριβώς!). Στα περισσότερα ποστ όλο γκρίνια διάβασα... Επιτέλους, ρίχτε μια ιδέα, μια εποικοδομητική πρόταση για να πάμε μπροστά! Όχι πίσω!

Τυχόν παραλείψεις, λάθη και παρανοήσεις σε ενέργειες της Ομάδας Διαχείρισης είναι λογικό να συμβαίνουν από τη στιγμή που ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν είναι επαγγελματίας του είδους. Και για να σας προλάβω... εννοώ ΚΑΙ διαχ/στές ΚΑΙ συντονιστές ΚΑΙ μέλη! Όλα λοιπόν λύνονται με εποικοδομιτικό διάλογο κι όχι με αντιπολίτευση. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΒΟΥΛΗ! Αυτά τα κάνουν εκεί και γι'αυτό έχουν καταντήσει μπου%@#λο!!!!! Εδώ είμαστε το VitaraClub.gr που ξέρουμε, το VitaraClub που έχουμε αγαπήσει, το VitaraClub που έχουμε για δεύτερο σπίτι μας, το VitaraClub που ξέρει ΟΛΟΣ ο κόσμος πια (δείτε το link του MikeGV).

Αν καθήσετε και τα ξαναδιαβάσετε όλα τα παραπάνω, θα δείτε ότι πρόβλημα ΔΕΝ υπάρχει! Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει εδώ μέσα είναι το "εσείς" και οι "εμείς". Προσωπικά ποτέ μου δε το σκέφτηκα... Κάποτε ήμουν "εσείς" κι έγινα "εμείς" ή/και το αντίστροφο. ΟΜΩΣ δεν έγινα διαφορετικός άνθρωπος. ΔΕΝ λιγόστεψα τις φιλίες μου εξαιτίας αυτού. ΔΕΝ είδα κάποιους με άλλο μάτι. Ίσα-ίσα που αυτό με έκανε να φαντάζω κακός πια... Είναι το τίμημα...

Αναγκαστικά φίλοι θα κλείσω ξαναφορώντας την "πράσινη ενδυμασία" μου και θα παρακαλέσω για ηρεμία, σύνεση, συλλογισμό λεγομένων και πάνω απ'όλα αυτό που μας χαρακτήριζε πάντα. ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ κι ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ! Όσο δύσκολα χτίσαμε ως μέλη πάνω στα θεμέλια που έθεσαν οι δημιουργοί, τόσο εύκολα μπορούμε και να το γκρεμίσουμε και αν είναι έτσι.... το κρίμα στο λαιμό μας! Προσωπικά εύχομαι η Διαχείριση, αφού αφουγκραστεί και τις γνώμες που ακούστηκαν εδώ μέσα, να πάρει και πάλι τις σωστές αποφάσεις για την εύρυθμη συνέχιση της λειτουργίας του φόρουμ, τις οποίες θα πρέπει να στηρίξουμε όλοι μας! Κάτι παραπάνω θα ξέρουν κι αυτοί, γιατί αν ήταν διαφορετικά μάλλον θα είχαν κατεβάσει γενικό εδώ και καιρό...

Υ.Γ.: Άιντε να πα να ρίξω και καμιά μπουκιά γιατί από χτες μου 'χουν σπάσει τα στομάχια μ'αυτά... :(
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Δευτ Δεκ 13, 2010 2:25 am

georgeh έγραψε:ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία δημοσίευση αυτού το topic!!
Αμ δε! :mrgreen: :P
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό vitara-gas » Δευτ Δεκ 13, 2010 3:27 am

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[video]http://www.youtube.com/watch?v=i_hP4ZycbFU[/video]
Μια μερα θα με εγκαταλειψουν ολοι,και θα μεινουν μονοι τους.
Άβαταρ μέλους
vitara-gas
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: hankook M/T
Suspension: mad/kyb
Name: Κωνσταντινος

Δημοσίευσηαπό SIAL » Δευτ Δεκ 13, 2010 3:59 am

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
SIAL

Λάστιχα: TOYO OPEN COUNTRY AT3
Διάσταση ελαστικών: 215/75/15
Suspension: JIMNYBITS
Aka: Ο Βουνοκαμμένος
Name: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Δευτ Δεκ 13, 2010 10:56 am

Μόλις τώρα είδα την έκταση που πήρε το θέμα αυτό απο μιά ανακοίνωση :shock: Συγκρατώ την παρέμβαση του MIKE GV, του DPOL, του Τζιβιτζόνη και φυσικά του GEORGEH τον οποίο ενοχλούμε οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου για το παραμικρό πρόβλημα προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του φόρουμ. Να είστε σίγουροι οτι ολοι μας μοχθούμε, πολλές φορές σε βάρος και της δουλειάς και την οικογένειας , για να παραμείνει αυτό το φόρουμ στην κορυφή. Κάθε δε απόφαση έχει ληφθεί κυριολεκτικά μετά απο ξενύχτια και άπειρη συζήτηση και με γνώμονα το καλό και μόνο του φόρουμ. Φυσικά οπως είπε και ο Πολύζος έλληνες είμαστε και ως έλληνες αντιδρούμε λίγο παρορμητικά, βλέποντας πολλές φορες εμπόδια και απαγορεύσεις ακόμη και εκεί που δεν υπάρχουν :wink: Είμαστε το vitara club και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Σίγουρα θα έχουμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε και απο κοντά πάντως θα ήθελα να καταστήσω σαφές, οτι πορευόμαστε με γνώμονα την σωστότερη και πιό αποδοτική λειτουργία αυτού του δημιουργήματος, και θα προστατεύσουμε με κάθε κόστος και θυσία αυτό το φόρουμ :wink: Πολύ φοβαμαι οτι έχουμε κολλήσει σε λεπτομέρειες και ασχολούμαστε με ουσιαστικά ανύπαρκτα ή ελλάσονας σημασίας προβλήματα 8-)
Και προπάντως ψυχραιμία αδέρφια. Ερχονται δύσκολοι καιροί. Ας αναλώσουμε την οργή μας αλλού, και ας επικεντρωθούμε εδώ στα δημιουργικά θέματα.
Να ζητήσω και συγνώμη εαν κάπου λίγο δεν είμαι σαφής, αυτή την στιγμή έχω και ένα θέμα υγείας που με απασχολεί και το κεφάλι μου είναι λίγο θολωμένο { οχι, δεν φταίτε εσείς :mrgreen: } απο την πίεση η οποία συνεχίζει ακάθεκτη.
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
cb: Όχι
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό SsimosS » Δευτ Δεκ 13, 2010 2:02 pm

Έπεσα από τα σύννεφα όπου συνήθως βρίσκομαι διαβάζοντας τα παραπάνω λεγόμενα. Ένεκα εργασίας δεν προλαβαίνω να διαβάσω άμεσα τα δρώμενα και ξαφνικά... ΜΠΟΥΜ. Τι έγινε ρε παιδιά??? :shock: :shock: Θα εκφράσω την άποψή μου όπως και σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν. Εξ αρχής αυτό το φόρουμ είχε ένα ήθος και μια ποιότητα που σε κανένα άλλο 4κίνητο δεν υπάρχει. Είμαι σε θέση να το γνωρίζω καθότι είμαι μέλος σε όλα -ακόμα και στο com- αν και παρακολουθώ λίγα πια. Σε μια διαφωνία, ακόμα και δίκιο να έχεις οφείλεις πάντα να προσέχεις τις διατυπώσεις σου εφόσον βέβαια σε ενδιαφέρει ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου. Οι παραπάνω γραμμές σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν αυτά που έχω δει, διαβάσει ή ζήσει μέσω αυτού του φόρουμ. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια κακή στιγμή. Αρκετά προβλήματα έχουμε στην καθημερινότητά μας. Ας μην καταστρέψουμε και την μοναδική μας διέξοδο-όαση. Ας αφήσουμε κάτι ευγένικο, ανθρώπινο και κόσμιο στη ζωή όρθιο. Τελειώνοντας θέλω να υπενθυμίσω ότι μια πετυχημένη παρέα οφείλει να είναι ανθρωποκεντρική. Οι λαμαρίνες απλά ακολουθούν.

Ευχαριστώ για το βήμα. Φιλικά πάντα. SsimosS

Y.Γ. Και κάτι ακόμα που ξέχασα. Δεν ξέρω εάν είναι ορθό να δεχόμαστε άλλα 4κίνητα ή όχι. Αυτό που ξέρω σίγουρα όμως είναι ότι εδώ δεν χωράνε 4ποδα. Το φόρουμ είχε, έχει και ευελπιστώ ότι θα συνεχίσει να έχει ΜΟΝΟ 2ποδα με νοημοσύνη. Ευχαριστώ και πάλι
SsimosS

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Δευτ Δεκ 13, 2010 2:47 pm

Θα μου επιτρέψετε να τριτολογήσω αν και εγώ προσωπικά τα συμπεράσματα μου(για ανθρώπους,μέλλον και σκεπτικά)τα έβγαλα!!
Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι...
Πρώτον,
εγώ προσωπικά δεν διαφώνησα με την απόφαση να σταματήσουν να εγγράφονται μέλη που δεν είναι ιδιοκτήτες πέραν της Suzuki!Συμφωνώ και επαυξάνω και από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε είμουνα σύμφωνος!!!!(μπορείτε να ξαναδιαβάσετε το πρώτο post μου σε αυτό το topic)

Δεύτερον,
δεν ζήτησα με το πρώτο post μου (και αν κάποιοι στις τοποθετήσεις του αυτό κατάλαβαν)να γίνει ενότητα για άλλες μάρκες αυτοκινήτων.Συμφώνησα με τον Κώστα για ενότητες που αφορά τα Jimny και τα Samurai του club!
Η διαφωνία μου ήταν στο αν μπορούν μέλη με άλλες μάρκες να γράφουν στα τεχνικά θέματα!

Σέβομαι και εκτιμώ την δουλειά των παιδιών που το διαχειρίζονται όλο αυτό εδώ μέσα και ΑΠΑΙΤΩ να με σέβονται όπως και κάθε μέλος αφού έχει γίνει αποδεκτό και δεν παραβαίνει τους κανόνες του forum.Ήτε έχει 10.000 post ήτε έχει 5 post.
Οι κανόνες δεν είναι μονόπλευροι για τα μέλη πρός τους διαχειριστές αλλά και το ανάποδο.
Τείνει καμιά φορά να λειτουργούν μονόπλευρα αλλά ελπίζω να γίνετε κατα λάθος

Μερικές απαντήσεις...
Φίλε Άλεξ,
Όσον αφορά τον κανόνα που μου παράθεσες για τον Κώστα να σου πώ ότι δεν άσκησα καμιά κριτική στον φίλο ΖΗΡΕΙΑ.Μου ζήτησε να του απαντήσω τι εννοούσα και του απάντησα.Του είπα μια πραγματικότητα που έγινε στο παρελθόν ,και το γνωρίζουμε οι παλαιοί τι διαδραματίστηκε τότε το καλοκαίρι του 2009!
Από πότε γεγονότα του παρελθόντος και η αλήθεια ως γεγονός είναι κριτική?
Νομίζω ότι ήταν άκερη η παράθεσή σου με τον κανόνα.
Είμαι πολύ καιρό εδώ και ξέρω πως θα πώ κάτι και που θα βρώ κανόνες μπροστά μου!!!

Φυσικά δεν θα μείνω στην ''επίθεσή '' σου που μου ήρθε σαν κεραμίδα μες τα μαύρα μεσάνυχτα :lol:
Δεν θα μείνω σε αυτό το post γιατί είδα και το επόμενο Post σου που εκφράζεις την επιθυμία σου να μην φύγω.Στροφή 360 μοιρών...μέσα σε λίγες ώρες!!!
Πάντα μου έλεγε ο πατέρας μου να κάνω ένα βήμα μπροστά και 2 πίσω.Όπως και όταν λέω κάτι να βουτάω πρώτα πρίν το πώ πολύ βαθιά την γλώσσα μου στο μυαλό μου!!!!

Όπως είπα παραπάνω μου δόθηκε η ευκαιρία να πάρω μερικές απαντήσεις μέσα από όλο αυτό και ευτυχώς τις πήρα και για μερικούς ''φίλους'' ήταν ακόμα μια δοκιμασία που δυστυχώς πήραν για ακόμη μια φορά FAIL στα μάτια μου!
Έτσι είναι τα πράγματα και καλό είναι για να ξεκαθαρίζει το τοπίο!!!

Φυσικά είμαι υπέρ του όποιος βλάψει το club να πάει στο ανάθεμα.Και το απέδειξα με την περσινή κατάσταση που λειτούργησα δίπλα στην ομάδα για το καλό του forum !Νευρίαζα και όπου μπορούσα απαντούσα όταν μας κατηγορούσαν για διάφορα κάποιοι που ευτυχώς αποκόπηκαν σύντομα!

Πρίν καιρό σε προσωπικό μας μήνυμα μου είπες ...''θα πάς και θα ....για το καλό του club στον Μπάκα''.Και το έκανα αφού το θεώρησα πολύ σωστό (πάντα ο διάλογος έχει καλά αποτελέσματα) και όντως όλα έφτιαξαν!Για το club το έκανα όπως και εσύ που το αγαπάς και πήρες θέση.Άσχετα ότι εκεί βρήκαμε πάλι την ''υγεία'' μας :wink: με τον συνομιλητή μου!!!
Μου είπες...''πήγαινε κάντο για το καλό του forum αν το αγαπάς'' και το έκανα γιατί το αγαπώ!!!
Μου είπες...''η αγάπη σου γι αυτό το forum είναι πάνω από τον εγωισμό ...?'' και το απέδειξα ότι είναι πάνω!!!
Μου ζήτησες να βγάλω το καλοκαίρι κάτι :wink: ως ένδειξη καλής διάθεσης και το έκανα για το καλό του forum!!!!
Το έχω αποδείξει άπειρες φορές ότι το αγαπώ και θα το στηρίζω πάντα γιατί σέβομαι αυτό που έχω ''πάρει'' τα τελευταία 2 χρόνια από εδώ μέσα!

Κάποιες τοποθετήσεις απειλητικές,εγωιστικές αλαζωνικές και μονόπλευρες για το αυτονόητο με καλοπροαίρετη κριτική από μέλη και απαντήσεις, αφού σε καμία περίπτωση κανένας δεν είναι αλάνθαστος (ούτε η διαχείριση φυσικά)μου προκαλούν εμετό και σίχαμα !

Να είστε όλοι καλά!!!
Φιλικά Σπύρος
(MAVERICK!!!!!!!!!!)
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό panoshm » Δευτ Δεκ 13, 2010 4:14 pm

Δυστυχώς αυτό που σκέφτηκα από την αρχή αυτού του topic, έγινε πραγματικότητα :cry:

Αντί να γράψω ένα σωρό πράγματα, απλά θα ξαναποστάρω τα λεγόμενα του _alexis_ μιας και συμφωνώ σε όλα μέχρι και την κάθε τελεία που έχει χρησιμοποιήσει...

_alexis_ έγραψε:Ειλικρινα λυπαμαι για ολα αυτα που διαβαζω :!:
Σιγουρο ειναι οτι οι φρασεις "μπορεις να αποχωρησεις" ειναι αστοχες- ακομψες και φυσικα μονο καλο δεν μπορουν να κανουν στην ολη συζητηση.
Νομιζω οτι με αφορμη την δημοσιευση του Κωστα μπορουμε να βρουμε λυσεις και ολοι να ειμαστε μια αγαπημενη οικογενεια οπως μεχρι τωρα.

Κατα την γνωμη μου δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που δεν συμφωνει με την ιδεα της διαχειρισης να σταματησει η εγγραφη μελων με αλλα αυτοκινητα :think:
Αν συνεχιζε ετσι σιγουρα κανεις δεν θα εβγαινε κερδισμενος και θα μπλεκαμε τα μπουτια μας μιλωντας ο καθενας για το δικο του αυτοκινητο χωρις ο ενας να μπορει να βοηθησει ουσιαστικα τον αλλον.

Μεχρι σημερα ομως υπαρχουν καποια μελη που ειναι κοντα μας,Ππου εχουμε περασει ωραιες στιγμες ,και σιγουρα εχουν προσφερει πολλα μεσα σε αυτην την παρεα
Για ολους αυτους λοιπον η γνωμη μου θα ηταν να δημιουργηθει μια ενοτητα (για ολα τα αυτοκινητα) που θα μπορουν να παρουν μια γνωμη η να βαλουν μια φωτογραφια απο το φτιαξιμο του αυτοκινητου τους και να μοιραστουν την χαρα τους οπως κανουμε και εμεις.Πλεον αφου δεν θα μπουν αλλοι πρεπει να το σκεφτειτε σοβαρα γιατι αλλιως θα ειναι σαν δακτυλοδεικτουμενοι!

Παντως....... μαλλον θα επρεπε πιο πολυ να σας πειραζουν οι δημοσιευσεις για μαγειρικες και οτι ασχετο ανεβαινει στην γενικη συζητηση και στις φωτογραφιες- βιντεο παρα για το αν εχει να προσφερει καποιος τεχνικες γνωσεις που δεν εχει Vitara.Εδω να πω οτι ατομα που εχουν πολλα ποστ και ειναι "σχετικοι"εχουν γραψει ανοησιες που αν τις ακολουθησει καποιος που δεν ξερει(νεο μελος) μονο το κεφαλι του μπορει να φαει.

Ας ριξουμε λιγο νερο στο κρασι ολοι μας για να βρεθει μια λυση σωστη και δικαιη για ολους

Υ.Γ Καποιοι ας μην δυναμιτίζουν την κατασταση χωρις λογο γιατι μονο κακο κανουν.Εδω ειμαστε για να λυσουμε το προβλημα,οχι για δημιουργησουμε νεο :evil:

Tα μόνα "παραπάνω" που θέλω να γράψω είναι:

1. Πρόταση προς μέλη:
θα παρακαλούσα, ότι αφορά την λειτουργία-δομή του forum να δώσετε προσοχή σε αυτό το post όπου έγινε όταν φτιάχτηκε το νέο μας forum: όπου και έγραφα εγώ και πολλοί άλλοι, και τα παιδιά της διαχείρισης κάθε φορά ανταποκρινόντουσαν :clap: (εκτός από το τελευταίο, αλλά επιφυλάσσομαι για μετέπειτα πίεση :mrgreen: )

2. Πρόταση προς διαχείριση:
α. τα παιδιά που είναι ήδη μέλη και δεν έχουν V, GV, ή NGV να γράφουν Τεχνικά και Απορίες σε μία νέα ενότητα "Γενικά Τεχνικά Για Άλλα Μέλη" όπου θα postάρουν ερωτήσεις, ιδέες, αναλαμπές, ιδιοκατασκευές. Τα ήδη υπάρχοντα post τους να μεταφερθούν από τους mods (εδώ φαίνεται η δουλειά τους :clap: )σε αυτή την ενότητα

β. υπάρχουν στιγμές που τα μέλη θέλουν να γράψουν ΑΣΧΕΤΑ με τον χώρο 4χ4 πράγματα, ήτοι: video με τράγους κατσίκες αγελάδες κλπ, φωτό για το πόσο όμορφα είναι το απόγευμα στη Γουαδελούπη, video με το πόσο ηλίθιο γκολ δέχτηκε ο τερματοφύλακας της Νέας Γουινέας, συνταγές, λουλούδια, αρώματα κλπ. Πρέπει να παρθεί μια απόφαση:
- ή το δέχεστε και φτιάχνεται ΓΕΝΙΚΗ ενότητα "Φανφάρες" όπου και θα μεταφερθούν τα ήδη υπάρχοντα post από τους mods (εδώ φαίνεται η δουλειά τους :clap: )σε αυτή την ενότητα
- ή το κόβεται και πάνε ΟΛΑ στα offtopic (προσωπικά το προτιμώ)

3. Τώρα για προσωπικές διαφορές μεταξύ μελών, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρουν τους υπόλοιπους :? Τηλέφωνα έχετε, πείτε μόνοι σας ρε παιδιά :wink:

Φιλάκια και καλή συνέχεια στην ημέρα μας :D
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες