Εκδρομή στον Κρυμμένο Παράδεισο (Croatia-Plitvice)! Τι λέτε;

Re: Εκδρομή στον Κρυμμένο Παράδεισο (Croatia-Plitvice)! Τι λέτε;

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Πέμ Νοέμ 25, 2010 9:55 am

1.SIAL ------------------------------------------------------ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ
2.SsimosS
3. char
4. dpol ------------------------------------------------------ΑΥΓΟΥΣΤΟ αλλα ισως και Ιουλιο
5. MAVERICK ----------------------------------------------ΙΟΥΛΙΟ(τελευταία)-ΑΥΓΟΥΣΤΟ(πρώτη)
6. Peteρ
7.Johndrama
8.κυριακος αθανασιου..................................αρχες αυγουστου
9. dims------------------------------------------------------ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
10. fluflitsa.............................αν και είναι νωρίς από τώρα για καλοκαιρινά σχέδια, ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2η εβδομάδα και μετά
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: simex 35/11.5/16
Suspension: μαμα...αχαχαχαχαχαχα
cb: Όχι
Aka: ψηλεας
Name: κυριακος αθανασιου

Δημοσίευσηαπό sj413 » Πέμ Νοέμ 25, 2010 9:55 am

Ελπιζω να τα πουμε την πρωταχρονια απο κοντα στον Ολυμπο με καποιους απο εσας γιατι εχω καποιες προτασεις να σας κανω απο μερη που εχω παει
Αυστρια 4 φορες και αλλες τοσες Ιταλια..
Το μονο που μπορω να σας πω τωρα ειναι να οργανωσετε το προγραμμα(ημερομηνιες)τις βολτας,γιατι καθε Φλεβαρη τα καραβια Πατρα Ιταλια βγαζουν προσφορες εως και 40 τοις 100..Οποτε καλο θα ηταν να κλεισετε τοτε τα εισητηρια σας για το πλοιο..
Τα υπολοιπα απο κοντα η οταν βγαλετε την ακριβης διαδρομη σας..

Βεβαια αν θελετε μπορω να προτεινω καποια αλλη διαδρομη και δεν ειστε αποφασησμενοι για Κροατια..η οτι αλλο θελετε κανενα μου λετε.

Να εχτε υπ'οψιν βεβαια οτι ολος ο κοσμος το καλοκαιρι ψαχνει να κανει φτηνες διακοπες και μπανια,οποτε μηπως οι διαδρομες που λετε θα ηταν καλυτερα να γινουν αλλη εποχη??
Εχω ταξιδεψει παραλιακα καλοκαιρι και γινετε χαμος,δεν εχει μονο η Ελλαδα μποτιλιαρισμα..
Καλη εποχη για τετοια βολτα ειναι το αργοτερο αρχες Μαιου και 10 ημερες ειναι αρκετες για να δεις αρκετα πραγματα..
Επεισης βασικο ρολο στην αποφαση σας θα παιξει το ποσες ωρες θελει να βρισκετε ο καθενας καθε μερα.Απο εκει θα βγουν και τα χιλιομετρα που μπορειτε να διανυσετε,συνεπως και η διαδρομη.Οποτε εχουμε

α)Ημερες διαθεσημες
β)χιομετρα που μπορουν να διανυθουν σε ημερησια βαση(για τον καθενα ειναι διαφορετικα και πρεπει να βρεθει μια χρυση τομη για την αποφυγη γκρινιας)
γ)Κοστολογιο(πρεπει να ειναι συμφωνοι ολοι)

Μονο αν συμφωνηθουν ολα τα παραπανω μπορειτε να ξεκινησετε να βγαζετε πιθανες διαδρομες..και να συζητατε βασιμα
Άβαταρ μέλους
sj413
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: SAHARA 205/80/16
Suspension: ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ?
cb: Ναι
Name: Νikos

Δημοσίευσηαπό dims » Πέμ Νοέμ 25, 2010 6:02 pm

1.SIAL ------------------------------------------------------ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ
2.SsimosS
3. char
4. dpol ------------------------------------------------------ΑΥΓΟΥΣΤΟ αλλα ισως και Ιουλιο
5. MAVERICK ----------------------------------------------ΙΟΥΛΙΟ(τελευταία)-ΑΥΓΟΥΣΤΟ(πρώτη)
6. Peteρ
7.Johndrama
9. dims------------------------------------------------------ Μεχρι πρώτο 10μερο Αυγούστου
10. fluflitsa.............................αν και είναι νωρίς από τώρα για καλοκαιρινά σχέδια, ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2η εβδομάδα και μετά

Δίκιο έχει ο φίλος sj413. θα πρέπει να καθορίσουμε διάρκεια και διαδρομή (πάνω-κάτω) για να μπορούμε να μιλάμε πιο σίγουρα για συμμετοχή. άλλο για παράδειγμα 1 βδομάδα Κροατία (Plitvice, Dubrovnik κλπ) και άλλο 10 μέρες σε κροατία/αυστρία/ιταλία (σε χρόνο και χρήμα).
dims
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Latitude Cross
Name: Δήμος

Δημοσίευσηαπό Peter » Πέμ Νοέμ 25, 2010 6:43 pm

Νομίζω ότι μια εβδομάδα είναι καλά. Όμως έχω μια απορία. Μετά τον πόλεμο πως είναι τα πράγματα στην περιοχή; Μήπως ξέρει κανένας; :think: :think: :think:
Tiguan Sport 1.4 TSI
I like Vitara too ......
Άβαταρ μέλους
Peter
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Name: Πέτρος

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Πέμ Νοέμ 25, 2010 7:12 pm

Το ταξίδι θα έχει πρώτο σταθμό Κροατία στο Plitvice,επόμενο Αυστρία κοντά σε Σάλτσμπουργκ ή Ίνστμπουργκ και κατηφορίζουμε πρός Τοσκάνι και αναχώρηση για Ελλάδα από Βενετία ή Ανκόνα με καράβι :wink:
Οι λεπτομέριες για ακριβείς τοποθεσίες και αξιοθέατα στις γύρω περιοχές εν καιρό!
Όσον αφορά τις ημέρες το υπολογίζω σε μια εβδομάδα με 6 διανυκτερεύσεις!2 Κροατία,2 Αυστρία,2 Τοσκάνι και μια στο καράβι της επιστροφής :wink:
Τα χιλιόμετρα με ένα γρήγορο υπολογισμό στο σύνολο είναι 3400 περίπου από Αθήνα-Κροατία-Αυστρία-Τοσκάνι-Βενετία ή Ανκόνα-Αθήνα(μέσω Ηγουμενίτσας)(οι Βόριοι λιγότερα).
Αναλυτικά
Αθήνα -Κροατία(Ζαγκρεμπ)1670
Κροατία - Αυστρία(Σάλτσμπουργκ) 420
Αυστρία - Τοσκάνι 575
Τοσκάνι - Βενετία 273
Ηγουμενίτσα - Αθήνα 450
Μπορεί να γίνει η αναχώρηση βραδυνές ώρες ώστε ξημερώματα να περνάμε Ευζώνους και να ταξιδέψουμε μέρα στις δύσκολες περιοχές Σκόπια,Κόσσοβο,Βοσνία οπότε αργά το μεσημέρι να είμαστε Ζάγκρεμπ.
Οι υπόλοιπες διαδρομές είναι χιλιόμετρα που γίνονται ευκολότερα πρός Αυστρία,Τοσκάνι και Βενετία!
Το κόστος για βενζίνες το υπολογίζω γύρω στα 600 υπολογίζοντας πάνω κάτω ότι τιμή λίτρου στίς πρώτες χώρες είναι κάπως φθηνότερη από εδώ(1,18 Σκόπι,1,08 Κόσσοβο)
Συν το καράβι που είναι περίπου 16 ώρες ταξίδι.Αναχωρεί μεσημέρι και φτάνει ξημερώματα Ηγουμενίτσα.
Στις τιμές εκεί υπάρχουν πολλές επιλογές ανάλογα τι καμπίνα θα πάρεις ή αν πάρεις θέση αεροπορικού τύπου.Τσούζει πάντως αυτό λίγο :shifty:

Επικοινώνησα με την ΑΝΕΚ και μου είπαν τα εξής
Επί των αναγραφόμενων τιμών περίπου δηλαδή για 4κλινη καμπίνα 100/άτομο υπάρχει έκπτωση 40% αν κλήσεις νωρίτερα δηλαδή πάει 60 ευρώ/άτομο.Το ίδιο και για το αμάξι οπότε 36ευρώ το αμάξι.
Υπάρχει και το τμήμα γκρούπ όμως της εταιρίας που μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να μας κάνει ακόμα κάτι καλύτερο αφού και τα άτομα με βάση λίστας ώς μπούσουλα δηλαδή τυγχάνουν γκρούπ αλλά και ο αριθμός αυτοκινήτων

Οπότε λέμε και 150 στο περίπου το καράβι\ ζευγάρι με αμάξι :wink:

Για διανυκτερεύσεις ρίχνοντας μια ματιά νομίζω ότι μπορούμε άνετα να βρούμε δωμάτια σε πολύ όμορφα Μοτέλ 5 χιλιόμετρα έξω από Σάλτσμπουργκ για παράδειγμα με 30-40 ευρώ που ίσως λόγο ατόμων πάρουμε και καλύτερες τιμές!
Οπότε μιλάμε στην χειρότερη για 240 ευρώ οι διανυκτερεύσεις!
300 να πούμε για φαγητο και καφέδες? :think:
Βάλε και άλλα 200 extra για τον καθ'ένα? :think:

Το υπολογίζω πλούσια για κανένα 1400άρι για 7 μέρες (Μας τσακίζουν οι βενζίνες αλλά αφού πάμε με τα αυτοκίνητά μας έτσι είναι)
Νομίζω ότι μπορούμε να κατεβάσουμε λίγο το κόστος αν το δουλέψουμε σωστά με τα μοτέλ και το πλοίο για ομαδικές κρατήσεις :think:

Ακούω τώρα γνώμες και το συζητάμε. :wink:

Όσο γι αυτό που ρωτάει ο Πέτρος αυτό που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχει απολύτος κανένα πρόβλημα αφού έχω φίλο σε δύναμη στο Κόσσοβο και ανεβοκατεβαίνει συνέχεια οδικός με το δικό του και απ'ότι λέει είναι όλα καλά :wink:
Δεν παίζει πρόβλημα κανένα.Εξάλλου σε αυτές τις χώρες θα ταξιδέψουμε πρωί :wink:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό fluflitsa » Πέμ Νοέμ 25, 2010 10:02 pm

μου κάνει εντύπωση ότι για να πας από Πάτρα-Βενετία είναι 2 διανυκτερεύσεις στο πλοίο, ενώ όταν γυρίζεις μόνο μία. :think:
από το site της Anek
Tiguan 1.4 Escape
Άβαταρ μέλους
fluflitsa
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Geolandar A/T-S
Name: Νίνα

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Πέμ Νοέμ 25, 2010 10:09 pm

fluflitsa έγραψε:μου κάνει εντύπωση ότι για να πας από Πάτρα-Βενετία είναι 2 διανυκτερεύσεις στο πλοίο, ενώ όταν γυρίζεις μόνο μία. :think:
από το site της Anek

Υπάρχουν 2 δρομολόγια,αυτό που φεύγει 19.00 και αυτό που φεύγει 12.00 από Βενετία .Το μεσημεριανό προλαβαίνει και φτάνει 21.00 την επόμενη Πάτρα ενώ το απογευματινό είναι 2 διανυκτερεύσεις αφού φτάνει την παρεπόμενη στις 6.00 το πρωί :wink:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Παρ Νοέμ 26, 2010 12:49 am

2.SsimosS
3. char
6. Peteρ
7.Johndrama
9. dims------------------------------------------------------ Μεχρι πρώτο 10μερο Αυγούστου
11.panostsi............................... Μεχρι πρώτο 15μερο Αυγούστου

να δεν κατσει καμοια διασχιση :whistle: :whistle:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Παρ Νοέμ 26, 2010 1:33 am

Μετά από μια βραδινή κουβέντα που είχα με φίλο -μέλος έπεσε η ιδέα για να γίνουν λίγο πιο εύκολα τα πράγματα στο οικονομικό κομμάτι να υπάρξη μια συνεννόηση μεταξύ των ενδιαφερόμενων ώστε να χρησιμοποιηθεί ένα αυτοκίνητο ανά δύο συμμετοχές οπότε και να μοιραστούν τουλάχιστον τα έξοδα βενζίνης,πλοίο,διόδια.
Εξάλλου δεν είναι δυνατόν σε μια τέτοια εκδρομή να ξεκινήσει κομβόι να κάνει 3500 χιλιόμετρα που να αποτελείται από 10 ή παραπάνω αυτοκίνητα :shock: Θα μας δέσουν στην πρώτη autostrada :mrgreen:
Οπότε μιλάμε για το πολύ 8 αμάξια ήτη αν πάνε και υπάρξουν συμμετοχές 16 μέλη :wink:
Έτσι θα πέσει σημαντικά το κόστος αφού θα μοιραστεί η βενζίνη που θα είναι και το μεγαλύτερο έξοδο απ'όλα :wink:

Για το καράβι θα ισχύει το ίδιο για το αυτοκίνητο και θα γίνει μια επαφή μέσα στην επόμενη εβδομάδα με την εταιρία μήπως μας δώσουν επί των φρέσκων τιμών μεγαλύτερη έκπτωση από 40% αφού υπάρχει πολιτική για γκρούπ και ομαδικές γενικότερα :wink:
Εις αναμονή αυτό το τελευταίο :hand:

Επίσης,βλέπω να κόβουμε κομμάτι της αρχικής σκέψης να επισκεφτούμε και Τοσκάνι και να μείνουμε να ευχαριστηθούμε περισσότερο με περισσότερες βόλτες Αυστρία και να κάνουμε ένα γρήγορο πέρασμα από την ευρύτερη περιοχή της Τοσκάνης κατεβαίνοντας για το πλοίο :wink:
Θα χαλαρώσουμε έτσι από τα πολλά χιλιόμετρα κιόλας στην Αυστρία και θα το απολαύσουμε :wink:
Τελευταία επεξεργασία από Επισκέπτης και Παρ Νοέμ 26, 2010 3:14 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό vasilis k » Παρ Νοέμ 26, 2010 3:08 am

2.SsimosS
3. char
4. dpol -----------------------------------------------------ΑΥΓΟΥΣΤΟ αλλα ισως και Ιουλιο
6. Peteρ
7.Johndrama
8.κυριακος αθανασιου-----------------------------------αρχες αυγουστου
9. dims---------------------------------------------------- Μεχρι πρώτο 10μερο Αυγούστου
10. fluflitsa---------------αν και είναι νωρίς από τώρα για καλοκαιρινά σχέδια, ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2η εβδομάδα και μετά
11.panostsi-----------------------------------------------Μεχρι πρώτο 15μερο Αυγούστου
12.vasilis k-----------------------------εγώ μπορώ μόνο Ιούλιο και Αύγουστο :lol: :lol: πριν και μετά δουλεύω :lol: :lol:
vasilis k

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Παρ Νοέμ 26, 2010 8:40 am

MAVERICK έγραψε:Μετά από μια βραδινή κουβέντα που είχα με φίλο -μέλος έπεσε η ιδέα για να γίνουν λίγο πιο εύκολα τα πράγματα στο οικονομικό κομμάτι να υπάρξη μια συνεννόηση μεταξύ των ενδιαφερόμενων ώστε να χρησιμοποιηθεί ένα αυτοκίνητο ανά δύο συμμετοχές οπότε και να μοιραστούν τουλάχιστον τα έξοδα βενζίνης,πλοίο,διόδια.
Εξάλλου δεν είναι δυνατόν σε μια τέτοια εκδρομή να ξεκινήσει κομβόι να κάνει 3500 χιλιόμετρα που να αποτελείται από 10 ή παραπάνω αυτοκίνητα :shock: Θα μας δέσουν στην πρώτη autostrada :mrgreen:
Οπότε μιλάμε για το πολύ 8 αμάξια ήτη αν πάνε και υπάρξουν συμμετοχές 16 μέλη :wink:
Έτσι θα πέσει σημαντικά το κόστος αφού θα μοιραστεί η βενζίνη που θα είναι και το μεγαλύτερο έξοδο απ'όλα :wink:

Για το καράβι θα ισχύει το ίδιο για το αυτοκίνητο και θα γίνει μια επαφή μέσα στην επόμενη εβδομάδα με την εταιρία μήπως μας δώσουν επί των φρέσκων τιμών μεγαλύτερη έκπτωση από 40% αφού υπάρχει πολιτική για γκρούπ και ομαδικές γενικότερα :wink:

Επίσης,βλέπω να κόβουμε κομμάτι της αρχικής σκέψης να επισκεφτούμε και Τοσκάνι και να μείνουμε να ευχαριστηθούμε περισσότερο με περισσότερες βόλτες Αυστρία και να κάνουμε ένα γρήγορο πέρασμα από την ευρύτερη περιοχή της Τοσκάνης κατεβαίνοντας για το πλοίο :wink:
Θα χαλαρώσουμε έτσι από τα πολλά χιλιόμετρα κιόλας στην Αυστρία και θα το απολαύσουμε :wink:

θα διαφωνησω μαζι σου φιλε σπυρο....
εκτος κ αν εννοεις να μην ερθει καποιος μονος του σε ενα αμαξι...
γιατι οι περισσοτεροι θα ερθουν με την οικογενεια τους...οποτε δεν θα χωρεσει αλλος...
σαν βασικο προβλημα...
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Παρ Νοέμ 26, 2010 8:45 am

κυριακος αθανασιου έγραψε:
MAVERICK έγραψε:Μετά από μια βραδινή κουβέντα που είχα με φίλο -μέλος έπεσε η ιδέα για να γίνουν λίγο πιο εύκολα τα πράγματα στο οικονομικό κομμάτι να υπάρξη μια συνεννόηση μεταξύ των ενδιαφερόμενων ώστε να χρησιμοποιηθεί ένα αυτοκίνητο ανά δύο συμμετοχές οπότε και να μοιραστούν τουλάχιστον τα έξοδα βενζίνης,πλοίο,διόδια.

θα διαφωνησω μαζι σου φιλε σπυρο....
εκτος κ αν εννοεις να μην ερθει καποιος μονος του σε ενα αμαξι...
γιατι οι περισσοτεροι θα ερθουν με την οικογενεια τους...οποτε δεν θα χωρεσει αλλος...
σαν βασικο προβλημα...

Όπου είναι εφικτό φίλε Κυριάκο :mrgreen: ...δεν θα στριμώξουμε κόσμο με το ζόρι :mrgreen:
Υπάρχουν και ζευγάρια που δεν έχουν παιδιά οπότε 4 χωράνε σε ένα αμάξι μεγάλο :wink:
Και πάντα όποιος θέλει να το κάνει έτσι,όχι οπωσδήποτε :violin:
Κάποιοι επίσης όπως κάποιοι Βόριοι θα είναι σόλο λές να μην χωράει πουθενά ή κάποιοι άλλοι στο δικό τους? :whistle:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Παρ Νοέμ 26, 2010 8:49 am

MAVERICK έγραψε:Όπου είναι εφικτό φίλε Κυριάκο :mrgreen: ...δεν θα στριμώξουμε κόσμο με το ζόρι :mrgreen:
Υπάρχουν και ζευγάρια που δεν έχουν παιδιά οπότε 4 χωράνε σε ένα αμάξι μεγάλο :wink:
Και πάντα όποιος θέλει να το κάνει έτσι,όχι οπωσδήποτε :violin:
Κάποιοι επίσης όπως κάποιοι Βόριοι θα είναι σόλο λές να μην χωράει πουθενά ή κάποιοι άλλοι στο δικό τους? :whistle:

ετσι συμφωνω,,,,
γιατι στο δικο μου αμαξι δεν χωραει 3 ατομο αλλα δεν θελω να παω κ με αλλο αμαξι οποτε.... :wink:
μπορω ομως να παρω απο καποιον αλλο βαλιτσες για να χωρεσουν 4 ανετα... :D
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Δημοσίευσηαπό sj413 » Παρ Νοέμ 26, 2010 11:18 am

H ναυτηλιακη σιγουρα θα κανει καλυτερες τιμες γυρω στο 50 τα εκατο..εχετε υπ'οψιν σας οτι εχουν εκπτωση παιδια αλλα και ατομα ανω των 60 ετων..εμενα παντα με βαζουν ανω των 60 και τη γυναικα κατω των 17 οποτε κερδιζουμε αλλο ενα 10 τα εκατο..

Ολα αυτα τα χιλιομετρα που λετε να κανετε,δεν βγαινουν σε καμμια περιτωση σε 6 μερες..Για βαλκανια και αν δεν βρεθει καποιο εμποδιο(τρακαρισμα,εργα,ελενχος)στο δρομο υπολογιστε μεση οριαια ταχυτητα τα 60 χιλιομετρα την ωρα με καποιες ολιγολεπτες στασεις και αν αναλογιστειτε οτι συζηταμε για καλοκαιρι οι δρομοι θα ειναι γεματος εκδρομεις οποτε πιθανον να πεσει ακομα και στα 50χλμ την ωρα ..οποτε για 500χλμ υπολογειστε 10 ωρες..
Συνεπως για να βγουν τα χιλιομετρα που λετε πρεπει να οδηγατε 70 ωρες που σειμαινει 10 ωρες τη μερα και δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου..Βαλε και το κονβοι των 8 αυτοκινητων και καταλαβαινεις τι θα γινει αν στριψει καποιος σε λαθος διασταυρωση..παει η μιση μερα χαμενη οποτε την επομενη μερα παραπανω χιλιομετρα και ακυρωσεις κρατησεων και νευρα..

Οποτε η διαδρομη πρεπει να ξαναπεσει στο τραπεζι πιστευω..
Οι διαδρομη πρεπει να ειναι μικροτερη και ξεκαθαρη..Εκανα ενα μικρο πλανο για το πως θα μπορουσε να ειναι..

Ημερα 1η Αθηνα-Βανσκο(Βουλγαρια) 850χλμ γινοντε γιατι Ελλαδα μπορεις να κρατησεις μεγαλη μεση ωριαια και στο Μπανσκο τα ξενοδοχεια ειναι τσαμπα..την περασμενη εβδομαδα πληρωσαμε 15 ευρω τα δυο ατομα και ειναι σχεδον σεζον γι'αυτους οποτε το καλοκαιρι ισως παιξουν καλυτερες τιμες..

Ημερα 2η Βανσκο- Βελιγραδι 550χλμ περιπου 8 ωρες οδηγηση και η πολη εχει πολλα να δεις οποτε μπορεις να κατσεις και μια δευτρη διανυχτερευση(τιμες και ξενωνες μπορω να βρω)

Ημερα 4η Βελιγραδι-Ζαγκρεπ 410χλμ περιπου 6 ωρες οδηγησης και μεχρι να βρεθει ο παραδεισος που εχετε σαν στοχο θα εχει μεσημεριαση..οποτε μενει μιση μερα και αλλη μια ολοκληρη αν θελετε..

Ημερα 6η Ζαγκρεπ-Λιενζ η Κορτινα...400χλμ Αυτη η μερα θα εχει αναβασεις στις αλπεις και φανταστικες διαδρομες και χωσηματα(θα το ευχαριστηθειτε πραγματικα..)

Ημερα 7η-8η Κορτινα-Βενετια 250χλμ και αναχωρηση απογευμα με το πλοιο για Ηγουμενιτσα..

Οποτε φευγεις Παρασκευη ξημερωματα απο Αθηνα και εισαι πισω Σαββατο βραδυ με μια μερα αερα για οτιδηποτε απροοπτο η για να εχεις να ξοδεψεις μια μερα εκει που θα σου αρεσει περισσοτερο..

Το παραπανω προγραμματακι ειναι βασισμενο στην διαδρομη που ειχατε ποσταρει στα πρωτα ποστ...σιγουρα υπαρχουν και ευκολοτερες αλλα και ποιο οικονομικες..αλλα απο τη στιγμη που εχετε σαν στοχο να επισκευτειτε οποσδηποτε το Plitvice πιστευω οτι ειναι αρκετα καλη λυση η παραπανω διαδρομη..

Συνολικα χιλιομετρα 2060 και με τα περισσοτερα γεμισματα σε Βουλγαρια και Σερβια,Κροατια το κοστος δεν πιστευω να ξεπερασει τα 300 ευρω μαζι με γεφυρες και βινιετες..

Διανυχτερευσεις ..το ψαχνω ακομα..

Σκεφτειτε και τη λυση πηγαινε ελα με πλοιο Βενετια και 5 ελευθερες ημερες με πολυ λιγοτερα χιλιομετρα και ταλαιπωρια..Επεισης τα εισητηρια με επιστροφη εχουν επιπλεον εκπτωση...

Ελπιζω να μην σας κουρασα
Τελευταία επεξεργασία από sj413 και Παρ Νοέμ 26, 2010 12:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
sj413
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό sj413 » Παρ Νοέμ 26, 2010 12:01 pm

MAVERICK έγραψε:
fluflitsa έγραψε:μου κάνει εντύπωση ότι για να πας από Πάτρα-Βενετία είναι 2 διανυκτερεύσεις στο πλοίο, ενώ όταν γυρίζεις μόνο μία. :think:
από το site της Anek

Υπάρχουν 2 δρομολόγια,αυτό που φεύγει 19.00 και αυτό που φεύγει 12.00 από Βενετία .Το μεσημεριανό προλαβαίνει και φτάνει 21.00 την επόμενη Πάτρα ενώ το απογευματινό είναι 2 διανυκτερεύσεις αφού φτάνει την παρεπόμενη στις 6.00 το πρωί :wink:

Ειναι και η διαφορα της ωρας
Άβαταρ μέλους
sj413
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Εξωτερικό

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες