Παλικάρια εκεί απάνω στην Ήπειρο πολύ καλά κάνετε ότι κάνετε και χαίρομαι το γεγονός ότι το 4χ4 το ζείτε σε όλα τα θέματα στο 100%.
και να μην ξεχνάμε το εξης.
Ο κατασκευαστής είναι σοφός έχει κάνει άπειρες δοκιμές πολύ σωστά αλλά για να προσφέρει τα λίγότερα δυνατά έτσι ώστε:
1)να μην εκτεθεί στο νόμο (όσον αφορά έγκριση τύπου για τα δάφορα μέρη του οχήματος) και σκάει χρήματα με το τσουβάλι μετά
2)για να ειναι ανταγωνιστικός και να πουλάει φτηνά.
3)για να αναγκάζει τον πελάτη να σκαει χρήματα και σε άλλα παρελκόμενα(βλέπε 17αρες ζάντες και τιμές ελαστικών που 17αρα ζάντα στο βουνό δεν ξέρω που κολλαει...)
4)και η επίσημη αντιπροσωπεία να είναι έτοιμη να σε ξυρίσει κόντρα όταν θα λήξει το "και καλά δωρεάν σέρβις και η εγγύηση"
Ένα σέρβις έχω κάνει στην αντιπροσωπεία και ελάτε να σας δείξω τι χαρτί μου στείλανε για ανανέωση-επέκταση της εγγύησης για άλλα 3 χρόνια.
5)Ηθελα να φέρω και ένα παράδειγμα για ένα ανταλακτικό που για το σαμι-τζιμνι κοστίζει στη μισή σχεδόν τιμή από το ΙΔΙΟ ανταλακτικό ακριβως για βιτάρα που έχει μονο διαφορετικό κωδικό αγοράς!!!

ετσι εγώ το αγοράζα για τζιμνι και τωρα που βρηκα και από που τα φέρνουν τα αγοράζω επιτοπίας από εκεί!!!

"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."