Calmini 3" Προσθηκες αμαξωματος + αποστατες τροχων

Re: Calmini 3" Προσθηκες αμαξωματος + αποστατες τροχων

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Κυρ Σεπ 05, 2010 10:53 pm

και να θυμάσαι και ένα τελευταίο....στα οχήματα μας με άκαμπτο άξονα πίσω όση ανάρτηση και να έχεις η εδαφική ανοχή του άξονα θα είναι στο ίδιο ύψος και μεγαλώνει ΜΟΝΟ με μεγαλύτερα ελαστικα.
οπότε ανάρτηση και ελαστικά θα πρέπει να είναι ανάλογα και πάντα σε σχέση με το βήμα που έχεις για να μην "ψοφήσει" το βιταρα. :wink:
"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."
Άβαταρ μέλους
KON.GV
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: 235/85/16 caiman
Suspension: coil over 12"
cb: Ναι
Aka: Κοντζιβας η Μαντεμοκαμμένος
Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευσηαπό Alexakis » Κυρ Σεπ 05, 2010 11:16 pm

KON.GV έγραψε:
Alexakis έγραψε:Σ ευχαριστω φιλε μου για την συμβουλη, με ψηνει αυτο το ολοκληρωμενο πακετο της calmini απο την μια γιατι προσφερει πολλα σε σχεση με την καλη τιμη για ενα entry level upgrade σε υψος και αντοχη σε off road, αν και οι αποψεις διαφερουν και εδω ερχομαι στο step by step που στην περιπτωση μου πιστευω θα ειναι κατι πιο ακριβο και χρονοβορο αλλα πιθανως πολυ καλυτερο στο μελλον...υπαρχει διλημμα..

άκου και κάποιες διαπιστώσεις και γιατί μερικοί την καλμίνι την αποκαλούν γκαλμίνι και δεν εχουν και αδικο.... :idea:
1)η ηλεκτροστατική βαφή σπάει και σκουριάζει το ψαλιδι η βάση και το κακό είναι ότι δνε μπορείς να τα βάψεις από πανω,θέλει διαδικάσια(αμμοβολή φωσφορικό οξύ και βαφή μετάλλων μετα.
2)τα αμορτισερ χαλάνε αρκετά γρήγορα
3)τα ελατηρια πατιούνται οι σπείρες και αν στο μελλον βάλεις εργάτη θα γίνουν μαλακώτερα απο ελατήριο τσακμακόπετρας αναπτήρα. :idea:
4)τα συνεμπλοκ πολυορεθάνης όντως πιο σκληρα και δυνατα δεν ειναι ότι καλύτερο για τους κραδασμούς.
5)το πισω τοπ λινκ η Α μπαρ έχει ball joint που χαλάει και δεν δέχεται ανταλακτικο οπότε από πριν θέλει κοψε ραψε με καποιο αλλο πιο δυνατο και πατεντα να δέχεται αλλαγη.
6)τα ψαλίδια όσο και αν σου φαίνεται περίεργο στα χοντρά ζόρια στραβώνουν στα μπαλάκια(εγώ τα πηρα στραβά μεταχειρισμένα)

για τα παραπάνω όλα αξίζει να σκάσεις τόσα χρήματα για το πακέτο που στο τέλος θα σου μείνουν μόνο τα ψαλίδια και οι βάσεις του καβουκιου?φαντάσου θα θέλεις και πίσω μπράτσα ρυθμιζόμενα που να ρυθμίζονται π'άνω στο όχημα και όχι κάθε φορά να τα βγάλεις για να τα ρυθμίσεις....
όλα αυτά τα παραπάνω τα έχω διαπιστώσει ο ίδιος απο την γκαλμίνι που είχα αποκτήσει και γιαυτό προχώρησα σε χειροποίητη αναρτηση.
και ένα ακόμη με την καμπερ τι θα κανεις?

υγ.Αν έχει χρόνο διάβασε και αυτό....
http://www.vitaraclub.gr/viewtopic.php? ... 70&start=0

υγ.και πάλι στο λεω ότι και να αγράσεις και από οποιδήποτε μαγαζί δεν εχω κανενα συμφέρον.

ΦΙλε μου σ ευχαριστω που σε πρωτη φαση με βαζεις να δω τα πραγματα πιο καθαρα, δεν εχω αποφασισει ακομα τι θα κανω αλλα το blog με βοηθαει να καταληξω...
Δεν εχω παει σε κανενα μαγαζι να ρωτησω τι παιζει ακομα απλα προσπαθω να μαθω τι θα ηταν καλυτερο για το Tracker
Άβαταρ μέλους
Alexakis
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Λάστιχα: BFG ta κο2
Διάσταση ελαστικών: 215/75/15
Suspension: Trail master 5”
cb: Όχι
Εργάτης: Όχι
Name: Alex

Δημοσίευσηαπό mytilini » Δευτ Σεπ 06, 2010 7:49 am

Ενα πλήρες σετάκι Ο.Μ.Ε. με μια καλή τετράδα ελαστικών και πάπαλα...Ακου που σου λέω...Το σετ Calmini φτιάχτηκε για rock-crawling.Εδώ στο "Ελλάντα" με την ανύπαρκτη after-market υποστήριξη της συγκεκριμένης εταιρίας τι γίνεται;
Μη σβήνετε τα post μου, μπορώ και μόνος μου
Άβαταρ μέλους
mytilini
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: 225-75-16
Suspension: OME
Name: ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Δευτ Σεπ 06, 2010 8:20 am

mytilini έγραψε:Ενα πλήρες σετάκι Ο.Μ.Ε. με μια καλή τετράδα ελαστικών και πάπαλα...Ακου που σου λέω...Το σετ Calmini φτιάχτηκε για rock-crawling.Εδώ στο "Ελλάντα" με την ανύπαρκτη after-market υποστήριξη της συγκεκριμένης εταιρίας τι γίνεται;

Συνονόματε η protrack.gr εχει δώσει τη λύση σε πάρα πολλά που αφορούν την ανάρτηση με ψαλίδια καλμινι,ακόμη και ρυθμιζόμενες καμπερόπλακες. :idea:
Άβαταρ μέλους
KON.GV

Δημοσίευσηαπό mytilini » Δευτ Σεπ 06, 2010 8:39 am

Μετά από μακρά ενασχόληση, όσο λίγων κατόχων του μοντέλου, κατέληξα στο εξής: μετατροπές αξίζουν εάν ο ιδιοκτήτης έχει πάρει την απόφαση να κρατήσει εσαεί το αυτοκίνητο.Διαφορετικά δεν πρόκειται να κάνει απόσβεση του κόστους ποτέ.Και λέγοντας απόσβεση δεν εννοώ μόνο την χρήση off-road (αυτή ούτως ή άλλως είναι ελάχιστη).Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση είναι τι πραγματικά θέλει να κάνει ο χρήστης.Εάν θέλει ένα καλοστημένο αυτοκίνητο για καθημερινή χρήση και ευπρεπή δυνατότητα off-road δεν χρειάζεται ούτε λεφτά να "χώσει" ούτε να ταλαιπωρηθεί.Εάν το θέλει για περισσότερο "εκτός", τότε ναι, πρέπει να μπεί στη διαδικασία για να βοηθήσει το όχημα να ανταποκριθεί σε σημεία που από μόνο του δεν δύναται.Προσωπικά όταν το "έστηνα" πέρα από έτοιμα κιτ Calmini-O.M.E. δεν υπήρχε τίποτε άλλο, ούτε ProTrack ούτε Bits4Vits ούτε τίποτα άλλο πέρα από έναν "Μάκη" και τις πολύτιμες συμβουλές του αγαπημένου μου φίλου GrVit.Σήμερα αν ξεκίναγα και για τη χρήση που θα του έκανα: ένα πλήρες σετάκι Ο.Μ.Ε.,μια ποδιά,ένα λιφτάκι 3 πόντων και μια τετράδα 205R16.Τίποτα άλλο.Επαναλαμβάνω και επιμένω: το πολύ "πείραγμα" θα οδηγήσει αναγκαστικά σε πληθώρα συμβιβασμών σε άνεση,επιδόσεις,κόστος χρήσης και συντήρησης.Ασε που μπαίνεις στο "τριπάκι" για το "κάτι παραπάνω"...Πριν δώσω το δικό μου ήμουν ένα βήμα πριν την παραγγελία του σετ αξόνων της Trailtough...
Άβαταρ μέλους
mytilini
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Δευτ Σεπ 06, 2010 9:26 am

KON.GV έγραψε:Εσυ προσωπικά έχεις τον τελευταίο λόγο στο το θα κάνεις και τι όχι. :idea: :wink:

Σωστές οι τοποθετήσεις σου συνονόματε και γιαυτό πόσταρα τα παραπάνω. :wink:
γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει ενημέρωση και τα ανακαλύπτεις αφού τα τοποθετήσεις στο όχημα σου και στο τέλος καταλήγεις ότι θέλεις άλλο όχημα!
γιαυτό βλέπω πολύ καιρό άτομα που βελτιώσανε τα οχήματά τους, φιλοι μου, και τώρα τα σκοτώνουνε.
Προσωπικά προτού κάνω το παραμικρό αποφάσισα να το κρατρήσω μέχρι να γίνει κοτέτσι με όποιο κόστος. :idea:
από την άλλη το χομπυ και το πάθος του καθενώς σεβαστό και δεν μπορεί να περιοριστεί.
και το ξαναλέω ο καθένας να κάνει ότι θέλει ΑΡΚΕΙ να του αρέσει και να είναι ΔΙΚΗ του απόφαση και όχι πίεση των άλλων η έτσι γιατί είναι μόδα. :wink:
Άβαταρ μέλους
KON.GV

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Δευτ Σεπ 06, 2010 9:31 am

Alexakis έγραψε:Δεν εχω παει σε κανενα μαγαζι να ρωτησω τι παιζει ακομα απλα προσπαθω να μαθω τι θα ηταν καλυτερο για το Tracker

3" ανάρτηση είναι ότι καλ'ύτερο για ψαλίδια εμπρός και σε συνδιασμό με ένα πίσω μπλοκέ χαλαρά πας σε δύσκολα τεραιν με αρκετή ευκολία. :wink:
το θέμα είναι η ανάρτηση να είναι πληρέστερη και οσο πιο ανθεκτική γίνεται με το λιγότερο κόστος. :wink:
Άβαταρ μέλους
KON.GV

Δημοσίευσηαπό dj aris » Δευτ Σεπ 06, 2010 9:52 am

KON.GV έγραψε:
Alexakis έγραψε:Δεν εχω παει σε κανενα μαγαζι να ρωτησω τι παιζει ακομα απλα προσπαθω να μαθω τι θα ηταν καλυτερο για το Tracker

3" ανάρτηση είναι ότι καλ'ύτερο για ψαλίδια εμπρός και σε συνδιασμό με ένα πίσω μπλοκέ χαλαρά πας σε δύσκολα τεραιν με αρκετή ευκολία. :wink:
το θέμα είναι η ανάρτηση να είναι πληρέστερη και οσο πιο ανθεκτική γίνεται με το λιγότερο κόστος. :wink:

Κωστα σωστα ολα αυτα αλλα δεν του ειπαμε οτι τα αμορτισερ της calmini με το που τα βαλεις τα πετας κιολας.φιλε μου ειναι πολη χαλια τα αμορτισερ θα πρεπει να βαλεις κατι αλλο σε θεμα αμορτισερ μονο.
GV 1600 3D 2005
Άβαταρ μέλους
dj aris
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: A/T&mud
Suspension: + 10 homemade
Name: αρης

Δημοσίευσηαπό Alexakis » Δευτ Σεπ 06, 2010 11:18 am

KON.GV έγραψε:
KON.GV έγραψε:Εσυ προσωπικά έχεις τον τελευταίο λόγο στο το θα κάνεις και τι όχι. :idea: :wink:

Σωστές οι τοποθετήσεις σου συνονόματε και γιαυτό πόσταρα τα παραπάνω. :wink:
γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει ενημέρωση και τα ανακαλύπτεις αφού τα τοποθετήσεις στο όχημα σου και στο τέλος καταλήγεις ότι θέλεις άλλο όχημα!
γιαυτό βλέπω πολύ καιρό άτομα που βελτιώσανε τα οχήματά τους, φιλοι μου, και τώρα τα σκοτώνουνε.
Προσωπικά προτού κάνω το παραμικρό αποφάσισα να το κρατρήσω μέχρι να γίνει κοτέτσι με όποιο κόστος. :idea:
από την άλλη το χομπυ και το πάθος του καθενώς σεβαστό και δεν μπορεί να περιοριστεί.
και το ξαναλέω ο καθένας να κάνει ότι θέλει ΑΡΚΕΙ να του αρέσει και να είναι ΔΙΚΗ του απόφαση και όχι πίεση των άλλων η έτσι γιατί είναι μόδα. :wink:

Παιδια σας ακουω κ συμφωνω στις παρατηρησεις, εμενα το Vit ειναι κληρονομια του γερου μου ειναι το αμαξι που εμαθα να οδηγω. Το εχουμε 16 χρονια κ ειμαστε η δευτερη αδεια, το ξερω πολυ καλα το οχημα κ η αληθεια ειναι οτι δεν το φτιαχνω για κανεναν παρα μονο τον ευατο μου..
Υπαρχει μια σειρα αναβαθμισεων που εχω στο νου μου χωρις βεβαια να θελω να ξεφυγω σε κοστος αλλα κ σε πολυ extreme upgrades, ξερω τις δυνατοτητες του απλα προσπαθω να βαλω μια σειρα στις εργασιες γιατι ουτε εχω το budget να τα κανω ολα μαζι ουτε την εμπειρια.
Αυτο που βλεπω ειναι οτι χαιρομαι που υπαρχει αυτο το blog καθως απ οτι βλεπω υπαρχουν ατομα εδω που εχουν κανει το suzuki επιστημη, με λιγα λογια τι να μας πουν οι αμερικανοι (βλ. Αθανασιου, Jhon, Alexelis) μπραβο στα παιδια, αλλα κ γενικοτερα σε ολα τα παιδια εδω μεσα που εχουν μερακι κ αγαπη για το χομπυ.
Άβαταρ μέλους
Alexakis
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Δημοσίευσηαπό Alexakis » Δευτ Σεπ 06, 2010 11:36 am

dj aris έγραψε:
KON.GV έγραψε:

Κωστα σωστα ολα αυτα αλλα δεν του ειπαμε οτι τα αμορτισερ της calmini με το που τα βαλεις τα πετας κιολας.φιλε μου ειναι πολη χαλια τα αμορτισερ θα πρεπει να βαλεις κατι αλλο σε θεμα αμορτισερ μονο.

Το επιασα οτι τα αμορτισερ της ειναι μουφα, αλλα επισης ειπαμε πως για την τιμη σαν πακετο upgrade ειναι καλη σαν πρωτο σταδιο λογω ψαλιδιων κ αξονων κλπ..
Για να ξεκαθαρισω λεω να ξεκινησω απο τα βασικα πρωτα 1 λαστιχακι το οποιο θα ειναι 215/75/15 BFG all terrain κ θα βαλω κ αποστατες τροχων για καλυτερο κεντρο βαρους. Μετα ελεγα να βαλω το calmini kit με ολες τις εχτρα αναβαθμισεις κ μετατροπες πχ σωληνακια φρενων, λεβιεδες κλπ για να παρει ανετα 7 ποντους κ τελος αλλαγη χταποδι, εξατμιση κ φιλτρο αερος για καλυτερη ροπη...
Δεν ξερω καπως ετσι το σκεφτομαι κ δεν λεω να το παω παραπερα κ αυτο διοτι το αμαξι αντε να μπαινει χωμα το πολυ 3 φορες το μηνα μετα τις αλλαγες λογω φορτου εργασιας...
Άβαταρ μέλους
Alexakis
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Δημοσίευσηαπό SpirosThiva » Δευτ Σεπ 06, 2010 9:56 pm

Σύμφωνο με τον mytilini +1000.Οταν ξεκίνησα και εγώ πριν 7 χρόνια δεν υπήρχε τίποτα ούτε ιντερνετ καλά καλά, εννοώ κάποιο φόρουμ σχετικό κάποιος Μάκης ήταν στην Αθήνα αλλά όταν τον ανακάλυψα είχα πληρώσει αρκετά χωρίς αποτέλεσμα. Καταρχάς το βασικό είναι όταν θα φτιάξης κάτι να ξέρης από πριν τι φτιάχνεις εννοώ τον λόγο κάθε πότε π.χ θα πας στο βουνό 2εκδρομες το χρόνο γιατί να ρίξεις τόσα λεφτά και όλο τον υπόλοιπο χρόνο να είσαι άσφαλτο. Το αυτοκίνητο αν το πειράξεις πόλη στην άσφαλτο θα έχεις προβλήματα και για μένα πρέπει να είναι δεύτερο αυτοκίνητο και όχι το πρώτο γιατί δεν ειμαστε μόνη μας έχουμε οικογένεια. Τελος μενω επαρχια αν ειμουν Αθήνα θα το σκεφτομουν να κυκλοφορώ με ένα αυτοκίνητο τόσο φτιαγμένο ….
SpirosThiva
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Τρί Σεπ 07, 2010 8:07 am

Απόλυτα κατανοητό Σπύρο αυτό που λες και σεβαστό.
Γιαυτό το λόγο δημιουργήθηκε εδω το vitaraclub.gr για να ποστάρουμε ότι γνωρίζουμε για ότι έχει συμβεί στα διάφορα θέματα πάνω στο 4χ4 όχημά μας!!!Να μην το κρύβω όταν ξεκίνησα να ψάχνομαι για καλμίνι οι μόνοι που γνώριζα και από τότε ποστάρανε αρκετά θέματα ήτανε ο Mitilini και ο Βασίλης από την Κρήτη! :wink:

Μακάρι να τα ανάγαγουμε όλα τα θέματα σε επιστήμη έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να έχει μια πιο πλήρη εικόνα για το τι θέλει και το τι του ταιριάζει.

Για να μην ξεφεύγω από το θέμα που είναι οι απόψεις για την καλμινι 3" προσωπικά θέλω να δηλώσω ότι η εν λόγω ανάρτηση δεν ειναι και τόσο μεγάλη μετατροπη όσον αφορά την οδική συμπεριφορά αρκεί να προσέξεις 2-3 ουσιώδη θέματα.
εμένα με 3,5" και είναι πιο τρένο από ποτε. :idea:
Άβαταρ μέλους
KON.GV

Δημοσίευσηαπό Alexakis » Τρί Σεπ 07, 2010 11:34 am

KON.GV έγραψε:Απόλυτα κατανοητό Σπύρο αυτό που λες και σεβαστό.
Γιαυτό το λόγο δημιουργήθηκε εδω το vitaraclub.gr για να ποστάρουμε ότι γνωρίζουμε για ότι έχει συμβεί στα διάφορα θέματα πάνω στο 4χ4 όχημά μας!!!Να μην το κρύβω όταν ξεκίνησα να ψάχνομαι για καλμίνι οι μόνοι που γνώριζα και από τότε ποστάρανε αρκετά θέματα ήτανε ο Mitilini και ο Βασίλης από την Κρήτη! :wink:

Μακάρι να τα ανάγαγουμε όλα τα θέματα σε επιστήμη έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να έχει μια πιο πλήρη εικόνα για το τι θέλει και το τι του ταιριάζει.

Για να μην ξεφεύγω από το θέμα που είναι οι απόψεις για την καλμινι 3" προσωπικά θέλω να δηλώσω ότι η εν λόγω ανάρτηση δεν ειναι και τόσο μεγάλη μετατροπη όσον αφορά την οδική συμπεριφορά αρκεί να προσέξεις 2-3 ουσιώδη θέματα.
εμένα με 3,5" και είναι πιο τρένο από ποτε. :idea:

Ακριβως ακομα δεν εχω καταληξει καπου, το κιτ της Calmini μου φαινεται και μενα σαν μια μετρια μετατροπη για ενα entry level upgrade στο συνολο, υπαρχουν πολυ πιο extreme μετατροπες αλλα που καθιστουν το οχημα αχρηστο στην ασφαλτο. Βασικα ακομα δεν εχω παει να μιλησω με καποιο συνεργειο κ να παρω ακριβης πληροφοριες για τις επιλογες που εχω για τα χρηματα που διαθετω...
Άβαταρ μέλους
Alexakis
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Δημοσίευσηαπό Alexakis » Τρί Σεπ 07, 2010 11:36 am

Για να βαλω ενα ελαστικο 235/75/15 ποσο υψος πρεπει να δωσω στο οχημα αρχικα? Τωρα φοραει 205/70/15
Άβαταρ μέλους
Alexakis
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Δημοσίευσηαπό mytilini » Τρί Σεπ 07, 2010 1:21 pm

Alexakis έγραψε:Για να βαλω ενα ελαστικο 235/75/15 ποσο υψος πρεπει να δωσω στο οχημα αρχικα? Τωρα φοραει 205/70/15

Πλάκα κάνεις...Μιλάς ήδη για ρίξιμο στα βαθειά.Ανθρωπε του Θεού, καλές μας φίλε, μην "τριπαρεσαι" τσάμπα και βερεσέ.Δες πρώτα τι θες και μετά μίλα για 235/75/15.Και καλά η modifa με αναρτήσεις κλπ, το μοτεράκι σου θα το σπώξει το λάστιχο ή θα είσαι μόνο μόστρα;Μιλάμε για τεράστια διαφορά στην συνολική συμπεριφορά του αυτ/του.Θα στο γονατίσει μέχρι να πείς "κίμινο"
Πάντα φιλικά και εκ πείρας...
Άβαταρ μέλους
mytilini
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αναρτήσεις/Λάστιχα

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες