ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ σε Φορτηγά-Βυτία

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ σε Φορτηγά-Βυτία

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Πέμ Ιούλ 29, 2010 2:13 pm

αυτο δεν το ηξερα... :? αν ειναι μεταξυ τους το νταραβερι τοτε αλλαζει...
αλλα και παλι η απεργια ειναι δικαιωμα ολων και δεν εουν δικαιωμα με ''φασιστικο''τροπο να σε αναγκαζουν να σταματησεις....
γνωμη μου παντα ετσι???
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: simex 35/11.5/16
Suspension: μαμα...αχαχαχαχαχαχα
cb: Όχι
Aka: ψηλεας
Name: κυριακος αθανασιου

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Πέμ Ιούλ 29, 2010 2:17 pm

Κάθε άποψη φυσικά σεβαστή Κυριάκο 8-) . Οσο για το άλλο, έτσι είναι...απλώς οπως και με τα ταξί, διαμορφώθηκε μια αγορά, ανάλογα με την ζήτηση και την απόδοση των επαγγελμάτων αυτών στην αντίστοιχη χρονική περίοδο. Και ήδη στα ταξί, οι τιμές των αδειών έχουν πάρει την κατηφόρα, γιατί πελάτες πλέον γιόκ με την οικονομική κρίση :( :( :( Απλώς στα φορτηγά καλά κρατούσανε γιατί εκεί οι ανάγκες και η αγορά είναι διαφορετικές.
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Πέμ Ιούλ 29, 2010 2:23 pm

κυριακος αθανασιου έγραψε:αυτο δεν το ηξερα... :? αν ειναι μεταξυ τους το νταραβερι τοτε αλλαζει...
αλλα και παλι η απεργια ειναι δικαιωμα ολων και δεν εουν δικαιωμα με ''φασιστικο''τροπο να σε αναγκαζουν να σταματησεις....
γνωμη μου παντα ετσι???

Φασιστικό Κυριάκο είναι το αποφασίζουμε και διατάσσουμε να μην έχει ο κόσμος βενζίνη.... φασιστικό είναι να περιμένεις μια ώρα στην ουρά καλοκαιριάτικα...... φασιστικό είναι το να εκβιάζεις τον κόσμο εκεί που πονάει....... Φασιστικό επίσης είναι να σαπίζουν τα προιόντα των αγροτών.... όλα αυτά για εμένα είναι φασιστικά και όχι αυτό που τους κάνανε!!!
Ας πάνε και να κλείσουν με τα φορτηγά τους τα σπίτια των πολιτικών μπροστά στις πόρτες τους......
Ας πάνε και ας τους κάνουν ότι θέλουν... αλλά γιατί σε εμάς??? Εμείς πάμε να τους ελευθερώσουμε τις άδειες τους? Εγω και εσύ πρέπει να την πληρώνουμε πάντα για τις μαλ@#$%ες των πολιτικών και για τα μεγάλα συμφέροντα?? sorry αλλά αυτές τις μέρες που έβλεπα την ταλαιπωρία όλου αυτού του κόσμου δεν μπορώ να συγκρατήσω την αγανάκτιση μου!
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
cb: Ναι
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Πέμ Ιούλ 29, 2010 2:35 pm

Ξέσπασε ο Τάσος τελικά :whistle: :whistle: :whistle: και εγώ κρατιέμαι με το ζόρι αλλα θα το πώ. Απο την στιγμή που η απεργία δημιουργεί προβλήματα στο κοινωνικό σύνολο γίνεται καταχρηστική. Η βενζίνη είναι η μία παράμετρος. Προσωπικά κινούμαι με το λεοφορείο και ουδόλως με ενδιαφέρει. Στην δουλειά μου όμως, δεν μπορώ να εξυπηρετήσω τον πελάτη μου, και ο πελάτης μου τον δικό του πελάτη και μάλιστα στην φούλ τουριστική περίοδο, εγώ δεν μπορώ να τροφοδοτήσω τα ξενοδοχεία της επαρχίας και των νησιών με οτι αυτό συνεπάγεται και απο την δυσαρέσκεια των ξενων αλλα και απο την απώλεια τζίρου . Αλλα έχω και προσωπικό πρόβλημα. Αυτή την στιγμή, δύο πόρτες που περιμένω για το σπίτι μου είναι αποκλεισμένες στην Θεσσαλονίκη. Εαν δεν φτάσουν έγκαιρα στην Αθήνα, ο μηχανικός της τράπεζας θα φύγει για διακοπές, δεν θα μου υπογράψει την δόση του δανείου, και εγώ για να πληρώσω τις επιταγές που έχω προς τα συνεργεία θα πρέπει ή να περιμένω να πιάσω το τζόκερ, ή να πάρω την καραμπίνα και να μπουκάρω σε ενα δημόσιο ταμείο ή τράπεζα . Ναι μεν έγινε η επιστράτευση αλλα προς το παρόν, τίποτε δεν γίνεται και είναι Πέμπτη μεσημέρι :evil: :evil: :evil: :evil:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Πέμ Ιούλ 29, 2010 3:00 pm

Εγώ χωρίς να θέλω να υπονοήσω κάτι σχετικά με πολιτεύματα, κάποτε μιλάγαμε για δικτακτορία και τα κακά που είχε αποφέρει στον κόσμο.... στέρηση ελευθερίας, βούλησης και ότι άλλο είχαν κάνει μιας και εγώ δεν είχα γεννηθεί ακόμα τότε...Τώρα για τι πολίτευμα ακριβώς μιλάμε??? Για μια δημοκρατία παρανοημένη τελείως? Είναι δημοκρατία αυτή που ζούμε? Νοιώθετε ελευθέροι τον τελευταίο καιρό? Γιατί εγώ δεν νοιώθω καθόλου..... Νοιώθω φυλακισμένος της τηλεόρασης και των απεργιών κάθε είδους.... νοιώθω φυλακισμένος από όλους αυτούς που ξαφνικά αποφάσισαν να στερήσουν τις προσδοκίες όλων μας για ένα καλύτερο μέλλον..... Νοιώθω την αβεβαιότητα του αύριο.....
Την έχουμε φάει όλοι κανονικότατα.... φάγαμε ένα φ.π.α στο κεφάλι και χιλιάδες ευρώ περικοπή από μισθούς και συντάξεις.... είδαμε τους ανθρώπους μας να τους απολύουν από την μια στιγμή στην άλλη από τις δουλειές τους.... και εμείς τι κάναμε πως απεργήσαμε? Έπρεπε να πάμε στα λιμάνια που φορτώνουν τα κοντέινερ η οπουδήποτε αλλού και να τους απαγορεύουμε τις φορτοεκφορτώσεις??? Συγνώμη αν έγινα κουραστικός απλά όντως έχω αγανακτήσει με αυτό που συμβαίνει....
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Πέμ Ιούλ 29, 2010 3:50 pm

f_tasos έγραψε:Εγώ χωρίς να θέλω να υπονοήσω κάτι σχετικά με πολιτεύματα, κάποτε μιλάγαμε για δικτακτορία και τα κακά που είχε αποφέρει στον κόσμο.... στέρηση ελευθερίας, βούλησης και ότι άλλο είχαν κάνει μιας και εγώ δεν είχα γεννηθεί ακόμα τότε...Τώρα για τι πολίτευμα ακριβώς μιλάμε??? Για μια δημοκρατία παρανοημένη τελείως? Είναι δημοκρατία αυτή που ζούμε? Νοιώθετε ελευθέροι τον τελευταίο καιρό? Γιατί εγώ δεν νοιώθω καθόλου..... Νοιώθω φυλακισμένος της τηλεόρασης και των απεργιών κάθε είδους.... νοιώθω φυλακισμένος από όλους αυτούς που ξαφνικά αποφάσισαν να στερήσουν τις προσδοκίες όλων μας για ένα καλύτερο μέλλον..... Νοιώθω την αβεβαιότητα του αύριο.....
Την έχουμε φάει όλοι κανονικότατα.... φάγαμε ένα φ.π.α στο κεφάλι και χιλιάδες ευρώ περικοπή από μισθούς και συντάξεις.... είδαμε τους ανθρώπους μας να τους απολύουν από την μια στιγμή στην άλλη από τις δουλειές τους.... και εμείς τι κάναμε πως απεργήσαμε? Έπρεπε να πάμε στα λιμάνια που φορτώνουν τα κοντέινερ η οπουδήποτε αλλού και να τους απαγορεύουμε τις φορτοεκφορτώσεις??? Συγνώμη αν έγινα κουραστικός απλά όντως έχω αγανακτήσει με αυτό που συμβαίνει....

δεν νιωθεις δηλαδη φυλακισμενος απο τον οποιο μας κυβερναει που τρωνε και τρωνε και τρωνε και εμενα με αναγκαζουν να πληρωσω ξανα και ξανα αυτα που συνεχιζουν να τρωνε???η απεργια σε πειραξε και οχι ενα σαπιο κρατος?
και στην τελικη αν δεν εβγαιναν ολοι αυτοι οι δηθεν δημοσιογραφοι να πανικοβαλουν την καθε κατινα τοτε δεν θα επαιρνε το αμαξι της που ηταν 2 μηνες αραγμενο για να παει να στηθει στην ουρα μαζι με το 10% που πραγματικα χρειαζοταν την βενζινη....λες και η κατινα θα πηγαινε στον πολεμο με το αμαξι της...
και καλα να ηταν κανενα πολεμικο εργαλειο σαν το δικο σου κυριε τασο :D :D :D
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Πέμ Ιούλ 29, 2010 4:45 pm

κυριακος αθανασιου έγραψε:και στην τελικη αν δεν εβγαιναν ολοι αυτοι οι δηθεν δημοσιογραφοι να πανικοβαλουν την καθε κατινα τοτε δεν θα επαιρνε το αμαξι της που ηταν 2 μηνες αραγμενο για να παει να στηθει στην ουρα μαζι με το 10% που πραγματικα χρειαζοταν την βενζινη....λες και η κατινα θα πηγαινε στον πολεμο με το αμαξι της...
και καλα να ηταν κανενα πολεμικο εργαλειο σαν το δικο σου κυριε τασο :D :D :D

έέλα ντε καλά τα λες! Όχι σαν μερικούς μερικούς που στήθηκαν να βάλουν βενζίνη μόνο και μόνο για να πάνε για καφέ στον Μπάκα και καμιά βόλτα με το vitaraclub!! :whistle: :whistle: :whistle: :lol: :lol: :lol:

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Εργάτης: Όχι
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Πέμ Ιούλ 29, 2010 5:01 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Πέμ Ιούλ 29, 2010 6:29 pm

κυριακος αθανασιου έγραψε:δεν νιωθεις δηλαδη φυλακισμενος απο τον οποιο μας κυβερναει που τρωνε και τρωνε και τρωνε και εμενα με αναγκαζουν να πληρωσω ξανα και ξανα αυτα που συνεχιζουν να τρωνε???η απεργια σε πειραξε και οχι ενα σαπιο κρατος?

Σάπιο μόνο :?: και κάτι πολύ πολύ χειρότερο θα έλεγα! Και τα δυο μαζί έγραψα παραπάνω ότι μας έχουν κάνει όλους να αγανακτούμε... και το κράτος εκεί που μας έχει οδηγήσει αλλά και οι άλλοι με τις απεργίες τους.... Απλά έρχεται ο κάθε ένας τέλος πάντων και την μία κλείνουν οι δρόμοι την άλλη τα βενζινάδικα και άλλα πολλά. Θέλω να πω ότι καταντάει απλά αηδία να την πληρώνει ο κοσμάκης που στην τελική δεν έχει φταίξει σε τίποτα.... Ας βρεθεί άλλος τρόπος να τους αντισταθούν όλοι, κάτι που πραγματικά θα πονέσει τους διοικούντες!
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Δημοσίευσηαπό _alexis_ » Πέμ Ιούλ 29, 2010 8:18 pm

Για βαστατε ρε παιδια γιατι θα τρελαθουμε με δαυτους :hand:
Ολη η ιστορια γινεται για την τιμη της αδειας,σωστα??Τοσα χρονια χρονια αλλαζανε χερια οι αδειες με τιμημα αναλογα την ζητηση,τωρα τι θελουνε να νομμιμοποιησουνε το μαυρο χρημα που γυρνουσε???
Ελεος πια,οι εποχες των τσιφλικαδων πρεπει να τελειωσει(ταξιτζήδες,φορτηγατζηδες,εφημεριδοπωλες κλπ) :evil:
_alexis_

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Παρ Ιούλ 30, 2010 8:15 am

Το μεγαλύτερο ανέκδοτο σε όλη αυτή την ιστορία, τείνει να γίνει η γιαλατζή επιστράτευση :evil: :evil: Απο την τετάρτη το βράδυ υποτίθεται τέθηκε σε ισχύ, έως τώρα πέρα βρέχει, ελπίζω τουλάχιστον ο Στρατός σε αντίστοιχη περίπτωση να έχει καλύτερα σχέδια και οργάνωση απο το υπόλοιπο κράτος γιατί αλλιώς βλέπω ο εχθρός να έχει σηκώσει σημαία στην Ακρόπολη, και ακόμη να ψάχνονται κάποιοι ποιούς, πως, και γιατί θα τους καλέσουν :evil: :evil: :evil: Αλλη μια απόδειξη ακόμη οτι ο Καραγκιόζης είναι Ελληνικός { ακούτε κύριοι της Ουνέσκο? } μιας και ολος ο θίασος και κυρίως Χατζαβάτηδες πρωταγωνιστούν αυτές τις μέρες :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό _alexis_ » Παρ Ιούλ 30, 2010 8:19 am

ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Το μεγαλύτερο ανέκδοτο σε όλη αυτή την ιστορία, τείνει να γίνει η γιαλατζή επιστράτευση :evil: :evil: Απο την τετάρτη το βράδυ υποτίθεται τέθηκε σε ισχύ, έως τώρα πέρα βρέχει, ελπίζω τουλάχιστον ο Στρατός σε αντίστοιχη περίπτωση να έχει καλύτερα σχέδια και οργάνωση απο το υπόλοιπο κράτος γιατί αλλιώς βλέπω ο εχθρός να έχει σηκώσει σημαία στην Ακρόπολη, και ακόμη να ψάχνονται κάποιοι ποιούς, πως, και γιατί θα τους καλέσουν :evil: :evil: :evil: Αλλη μια απόδειξη ακόμη οτι ο Καραγκιόζης είναι Ελληνικός { ακούτε κύριοι της Ουνέσκο? } μιας και ολος ο θίασος και κυρίως Χατζαβάτηδες πρωταγωνιστούν αυτές τις μέρες :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
_alexis_

Δημοσίευσηαπό antonis1627 » Παρ Ιούλ 30, 2010 5:12 pm

Το θέμα είναι παιδιά ότι στην Ελλάδα δυστηχώς φτειάχνονται νόμοι για να εφαρμοσθούν οι ήδη υπάρχοντες και ούτω καθ' εξής.Το δικαίωμα στην απεργία είναι ιερό αλλά δεν μπορεί 100-200-1000 ή περισσότεροι να κρατούν όμηρο όλο τον Ελληνικό λαό και τους τουρίστες.Υπάρχουν αν θέλουν άλλοι τρόποι διαμαρτυρίας.Ας παν να μπλοκάρουν τα σπίτια των πολιτικών ή να κλείσουν την βουλή ή τα υπουργεία.Ο λαός που ταλαιπωρούν δεν τους φταίει σε τίποτα.Και στο κάτω κάτω της γραφής αφού αποφάσισε αυτό το μέτρο η πολιτεία ας το εφαρμόσει σωστά να σταματήσει πια η ταλαιπωρεία μας.Έλεος είμαστε κράτος ή μ&%$@#ο.
ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
antonis1627
Super Moderator
Super Moderator

Λάστιχα: BF GOODRICH A/T KO2
Διάσταση ελαστικών: 225/70/16
Suspension: MAD+KYB+Αποστάτες
Εργάτης: Όχι
Aka: Αντώνιος ο Συναξαριστής
Name: ΑΝΤΩΝΗΣ

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Παρ Ιούλ 30, 2010 5:23 pm

antonis1627 έγραψε:Το θέμα είναι παιδιά ότι στην Ελλάδα δυστηχώς φτειάχνονται νόμοι για να εφαρμοσθούν οι ήδη υπάρχοντες και ούτω καθ' εξής.Το δικαίωμα στην απεργία είναι ιερό αλλά δεν μπορεί 100-200-1000 ή περισσότεροι να κρατούν όμηρο όλο τον Ελληνικό λαό και τους τουρίστες.Υπάρχουν αν θέλουν άλλοι τρόποι διαμαρτυρίας.Ας παν να μπλοκάρουν τα σπίτια των πολιτικών ή να κλείσουν την βουλή ή τα υπουργεία.Ο λαός που ταλαιπωρούν δεν τους φταίει σε τίποτα.Και στο κάτω κάτω της γραφής αφού αποφάσισε αυτό το μέτρο η πολιτεία ας το εφαρμόσει σωστά να σταματήσει πια η ταλαιπωρεία μας.Έλεος είμαστε κράτος ή μ&%$@#ο.

Απάντηση:μ@#$%%^
smiley-think005.gif
smiley-think005.gif (2.31 KiB) 2858 προβολές
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό ------ » Παρ Ιούλ 30, 2010 5:25 pm

To δευτερο Αντωνη,το δευτερο :!:
------

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες