αλλα και παλι η απεργια ειναι δικαιωμα ολων και δεν εουν δικαιωμα με ''φασιστικο''τροπο να σε αναγκαζουν να σταματησεις....
γνωμη μου παντα ετσι???
κυριακος αθανασιου έγραψε:αυτο δεν το ηξερα...αν ειναι μεταξυ τους το νταραβερι τοτε αλλαζει...
αλλα και παλι η απεργια ειναι δικαιωμα ολων και δεν εουν δικαιωμα με ''φασιστικο''τροπο να σε αναγκαζουν να σταματησεις....
γνωμη μου παντα ετσι???
f_tasos έγραψε:Εγώ χωρίς να θέλω να υπονοήσω κάτι σχετικά με πολιτεύματα, κάποτε μιλάγαμε για δικτακτορία και τα κακά που είχε αποφέρει στον κόσμο.... στέρηση ελευθερίας, βούλησης και ότι άλλο είχαν κάνει μιας και εγώ δεν είχα γεννηθεί ακόμα τότε...Τώρα για τι πολίτευμα ακριβώς μιλάμε??? Για μια δημοκρατία παρανοημένη τελείως? Είναι δημοκρατία αυτή που ζούμε? Νοιώθετε ελευθέροι τον τελευταίο καιρό? Γιατί εγώ δεν νοιώθω καθόλου..... Νοιώθω φυλακισμένος της τηλεόρασης και των απεργιών κάθε είδους.... νοιώθω φυλακισμένος από όλους αυτούς που ξαφνικά αποφάσισαν να στερήσουν τις προσδοκίες όλων μας για ένα καλύτερο μέλλον..... Νοιώθω την αβεβαιότητα του αύριο.....
Την έχουμε φάει όλοι κανονικότατα.... φάγαμε ένα φ.π.α στο κεφάλι και χιλιάδες ευρώ περικοπή από μισθούς και συντάξεις.... είδαμε τους ανθρώπους μας να τους απολύουν από την μια στιγμή στην άλλη από τις δουλειές τους.... και εμείς τι κάναμε πως απεργήσαμε? Έπρεπε να πάμε στα λιμάνια που φορτώνουν τα κοντέινερ η οπουδήποτε αλλού και να τους απαγορεύουμε τις φορτοεκφορτώσεις??? Συγνώμη αν έγινα κουραστικός απλά όντως έχω αγανακτήσει με αυτό που συμβαίνει....
κυριακος αθανασιου έγραψε:και στην τελικη αν δεν εβγαιναν ολοι αυτοι οι δηθεν δημοσιογραφοι να πανικοβαλουν την καθε κατινα τοτε δεν θα επαιρνε το αμαξι της που ηταν 2 μηνες αραγμενο για να παει να στηθει στην ουρα μαζι με το 10% που πραγματικα χρειαζοταν την βενζινη....λες και η κατινα θα πηγαινε στον πολεμο με το αμαξι της...
και καλα να ηταν κανενα πολεμικο εργαλειο σαν το δικο σου κυριε τασο![]()
![]()
κυριακος αθανασιου έγραψε:δεν νιωθεις δηλαδη φυλακισμενος απο τον οποιο μας κυβερναει που τρωνε και τρωνε και τρωνε και εμενα με αναγκαζουν να πληρωσω ξανα και ξανα αυτα που συνεχιζουν να τρωνε???η απεργια σε πειραξε και οχι ενα σαπιο κρατος?
ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Το μεγαλύτερο ανέκδοτο σε όλη αυτή την ιστορία, τείνει να γίνει η γιαλατζή επιστράτευση![]()
Απο την τετάρτη το βράδυ υποτίθεται τέθηκε σε ισχύ, έως τώρα πέρα βρέχει, ελπίζω τουλάχιστον ο Στρατός σε αντίστοιχη περίπτωση να έχει καλύτερα σχέδια και οργάνωση απο το υπόλοιπο κράτος γιατί αλλιώς βλέπω ο εχθρός να έχει σηκώσει σημαία στην Ακρόπολη, και ακόμη να ψάχνονται κάποιοι ποιούς, πως, και γιατί θα τους καλέσουν
![]()
![]()
Αλλη μια απόδειξη ακόμη οτι ο Καραγκιόζης είναι Ελληνικός { ακούτε κύριοι της Ουνέσκο? } μιας και ολος ο θίασος και κυρίως Χατζαβάτηδες πρωταγωνιστούν αυτές τις μέρες
![]()
![]()
![]()
![]()
antonis1627 έγραψε:Το θέμα είναι παιδιά ότι στην Ελλάδα δυστηχώς φτειάχνονται νόμοι για να εφαρμοσθούν οι ήδη υπάρχοντες και ούτω καθ' εξής.Το δικαίωμα στην απεργία είναι ιερό αλλά δεν μπορεί 100-200-1000 ή περισσότεροι να κρατούν όμηρο όλο τον Ελληνικό λαό και τους τουρίστες.Υπάρχουν αν θέλουν άλλοι τρόποι διαμαρτυρίας.Ας παν να μπλοκάρουν τα σπίτια των πολιτικών ή να κλείσουν την βουλή ή τα υπουργεία.Ο λαός που ταλαιπωρούν δεν τους φταίει σε τίποτα.Και στο κάτω κάτω της γραφής αφού αποφάσισε αυτό το μέτρο η πολιτεία ας το εφαρμόσει σωστά να σταματήσει πια η ταλαιπωρεία μας.Έλεος είμαστε κράτος ή μ&%$@#ο.
arahova | Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am | Καλημέρα σας. |
KonKalamata | Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm | Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα! |
Γιωργος ΗΛΙΑΣ | Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm | Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!! |
makis_V | Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am | Καλημέρα και καλό μήνα ! |
arahova | Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am | Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am | Καλημέρα σας και καλό μήνα. |
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες