akis1977 έγραψε:εεε μα τωρα την εχουμε δει επιστημονες πατεντα στη πατεντα..εδω μιλαμε για εταιρια κολοσος παμε να κανουμε τους ειδικους.
επισης για να μη παρεξηγηθω μιλαμε παντα για καποιον που θελει να κανει ενα φτιαξιμο παντα εντος οριων του αυτοκινητου.. δεν μιλαμε για ψηλωματα πανω απο 5 ποντους γιατι εκει αναγκαστηκα πας σε συνδιασμους και πατεντες.
akis1977 έγραψε:βαλε ομε ελατηρια και τιποτα αλλο ουτε προσθηκες ουτε τιποτα βαλε και κουτες και σκυλια και γατια και προβατα και δεν θα παρει χαμπαρι τιποτα,κανε οπως στο λεω και θα με θυμηθεις...και στο χωμα θα εισαι πανω σε μαγικο χαλι....
Φίλε akis1977 ούτε εγώ είμαι υπέρ της πατέντας.Γι'αυτό άλλωστε το ψάχνω & ρωτώ στο φόρουμ.Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για οικογενειακό αμάξι.Όμως με ελατήρια ΟΜΕ χωρίς προσθήκες & ψήλωμα στους 3 πόντους ,πάλι θα έχω πρόβλημα γιατί με το βάρος της κούτας πάλι θα κάθεται το πίσω μέρος.Γιάυτό άλλωστε & δεν έχω προχωρήσει ακόμα σε οποιαδήποτε μεταβολή.Σύμφωνοι,αν δεν είχα το κουτί,αυτό θα έκανα,δηλαδή ΟΜΕ+ΟΜΕ.Τώρα το ψάχνω,ρωτώ,διαβάζω.Γιατί αν είναι να δώσω 1000 ευρώ & πάλι να βρίσκω πίσω τι να το κάνω.......Σίγουρα πιστεύω ότι τα MAD είναι σκληρά & δεν σου κρύβω ότι το είχα αποφασίσει μέχρι που διάβασα το post σου....Ειλικρινά δεν ξέρω..........