sos αναρτηση gv 3d

Re: sos αναρτηση gv 3d

Δημοσίευσηαπό babis » Τρί Ιουν 29, 2010 3:46 pm

akis1977 έγραψε:εεε μα τωρα την εχουμε δει επιστημονες πατεντα στη πατεντα..εδω μιλαμε για εταιρια κολοσος παμε να κανουμε τους ειδικους.
επισης για να μη παρεξηγηθω μιλαμε παντα για καποιον που θελει να κανει ενα φτιαξιμο παντα εντος οριων του αυτοκινητου.. δεν μιλαμε για ψηλωματα πανω απο 5 ποντους γιατι εκει αναγκαστηκα πας σε συνδιασμους και πατεντες.
akis1977 έγραψε:βαλε ομε ελατηρια και τιποτα αλλο ουτε προσθηκες ουτε τιποτα βαλε και κουτες και σκυλια και γατια και προβατα και δεν θα παρει χαμπαρι τιποτα,κανε οπως στο λεω και θα με θυμηθεις...και στο χωμα θα εισαι πανω σε μαγικο χαλι....

Φίλε akis1977 ούτε εγώ είμαι υπέρ της πατέντας.Γι'αυτό άλλωστε το ψάχνω & ρωτώ στο φόρουμ.Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για οικογενειακό αμάξι.Όμως με ελατήρια ΟΜΕ χωρίς προσθήκες & ψήλωμα στους 3 πόντους ,πάλι θα έχω πρόβλημα γιατί με το βάρος της κούτας πάλι θα κάθεται το πίσω μέρος.Γιάυτό άλλωστε & δεν έχω προχωρήσει ακόμα σε οποιαδήποτε μεταβολή.Σύμφωνοι,αν δεν είχα το κουτί,αυτό θα έκανα,δηλαδή ΟΜΕ+ΟΜΕ.Τώρα το ψάχνω,ρωτώ,διαβάζω.Γιατί αν είναι να δώσω 1000 ευρώ & πάλι να βρίσκω πίσω τι να το κάνω.......Σίγουρα πιστεύω ότι τα MAD είναι σκληρά & δεν σου κρύβω ότι το είχα αποφασίσει μέχρι που διάβασα το post σου....Ειλικρινά δεν ξέρω..........
babis
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Δημοσίευσηαπό akis1977 » Τρί Ιουν 29, 2010 11:51 pm

φιλε τα mad ξεχνατα.
τωρα για τα ομε ελατηρια εγω στο αυτοκινητο μου φορτωνω πισω(εχω μονιμα ριγμενα τα καθισματα) 4-5 μπουκαλες καταδυσης(23 κιλα η μια)και εξοπλισμους και προβλημα δεν εχω,αυτο που σε απασχολει εσενα το θεμα κουτας δηλαδη,δεν ειναι λογικη το να κοιτας την αναρτηση :naughty: αλλα πρεπει να κοιταξεις τη κουτα..
δηλαδη..αν εγω εχω βιτσιο να βαλω πισω απ το αμαξι μου ενα αλετρι και αυτο βρισκει στις λακουβες σε off road διαδρομες τι παει να πει οτι εχω προβλημα με τις αναρτησεις.
αυτο που θελω να πω ειναι οτι καλυτερα να κοιταξεις να μετακινησεις καπως τη κουτα η δεν ξερω τι αλλη πατεντα μπορεις να κανεις στη KOUTA ομως οχι στις αναρτησεις.
Άβαταρ μέλους
akis1977
4x4 Regular member
4x4 Regular member

cb: Όχι
Name: akis

Δημοσίευσηαπό ximikos00 » Τετ Ιουν 30, 2010 7:52 am

Παιδια εγω με ΟΜΕ ελατηρια και ΚΥΒ πίσω δν εχω κανενα πρόβλημα με την κούτα....
Το αυτοκινητο ελευθερο είναι +2 ποντους ψηλότερο πίσω...
Οταν βάζω την κούτα με 3 σκυλια μέσα (δλδ +80 κιλα περιπου) τοτε έρχεται στα ίσια του....

Κανω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ....
Δν εχω χασει τιμόνι ποτε...
Στο δρόμο παω τρένο...
Στο βουνο θέλει λίγο περισσοτέρο προσοχη , γιατι τα αμορτίσερ τερματίζουν αν πηγαίνεις σαν κατσαπλιάς σε λακούβες!
Μν τρελενεστε με την κούτα....
Άβαταρ μέλους
ximikos00
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: BF Goodrich A/T
Suspension: ΟΜΕ/ΚΥΒ
cb: Ναι
Name: Ανδρέας

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Τετ Ιουν 30, 2010 8:00 am

akis1977 έγραψε:φιλε τα mad ξεχνατα.

θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω...
δεν θα πω για το δικο μου αμαξι γιατι δεν ειναι ''στα ορια του νορμαλ'' αλλα θα πω για τον φιλο και μελος tzivitzoni...
εχω απο την κυριακη το αμαξι του και κυκλοφορω...με ελατηρια mad και αμορτισερ bi-motors...το αμαξι ειναι κατι περισσοτερο απο ανετο...
δεν ξερω αν το δικο μου ειναι τοσο σκληρο αλλα εμενα μου φαινεται σαν να εισαι σε μαγικο χαλι :wink: :D :D :D
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: simex 35/11.5/16
Suspension: μαμα...αχαχαχαχαχαχα
cb: Όχι
Aka: ψηλεας
Name: κυριακος αθανασιου

Δημοσίευσηαπό dj aris » Τετ Ιουν 30, 2010 11:01 am

φιλε μου θα μου επιτρεψεις να πω την γνωμη μου.για την κουτα υπαρχουν λυσεις.λοιπον αν βαλεις ελατηρια θα τα βαλεις σκετα χωρις αναρτηση δηλαδη θα κρατησεις την μαμα?Εγω θα σου προτινα να βαλεις τα mad ελατηρια και να βαλεις μακριτερο αμορτισερ ή να βαλεις αποστατες στα αμορτισερ δεν ειναι και τοσο καλο να δουλευει ενα αμορτισερ σηνεχια ανοιχτο.οταν τα βαλεις μπορεις να τοποθετισεις πισω δυο αποστατες στα ελατηρια ωστε το αμαξι να ερχετε στα ισια του με την κουτα πισω.Για μακρυτερα αμορτισερ υπαρχουν πολλες λυσεις αλλα για μακρυτερα μπροστα πισω υπαρχουν μονο δυο το πολλη τρεις λυσεις.η βαζεις ΟΜΕ αμορτησερ η βαζεις bi-mors που ειναι και ανακατασκευασιμα και ρυθμηζομενα σε υψος και σκληροτιτα.τωρα για τα mad τα ελατηρια εχω ακουσει οτι υπαρχουν και μεσεα κατηγορια δηλαδη ειναι λιγο ποιο μαλακα απο τα πολλη σκληρα που σου αναφερουν ολοι.Η επιλογη παντα ειναι δικη σου.
GV 1600 3D 2005
Άβαταρ μέλους
dj aris
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: A/T&mud
Suspension: + 10 homemade
cb: Ναι
Name: αρης

Δημοσίευσηαπό babis » Πέμ Ιούλ 01, 2010 10:55 am

dj aris έγραψε:φιλε μου θα μου επιτρεψεις να πω την γνωμη μου.για την κουτα υπαρχουν λυσεις.λοιπον αν βαλεις ελατηρια θα τα βαλεις σκετα χωρις αναρτηση δηλαδη θα κρατησεις την μαμα?Εγω θα σου προτινα να βαλεις τα mad ελατηρια και να βαλεις μακριτερο αμορτισερ ή να βαλεις αποστατες στα αμορτισερ δεν ειναι και τοσο καλο να δουλευει ενα αμορτισερ σηνεχια ανοιχτο.οταν τα βαλεις μπορεις να τοποθετισεις πισω δυο αποστατες στα ελατηρια ωστε το αμαξι να ερχετε στα ισια του με την κουτα πισω.Για μακρυτερα αμορτισερ υπαρχουν πολλες λυσεις αλλα για μακρυτερα μπροστα πισω υπαρχουν μονο δυο το πολλη τρεις λυσεις.η βαζεις ΟΜΕ αμορτησερ η βαζεις bi-mors που ειναι και ανακατασκευασιμα και ρυθμηζομενα σε υψος και σκληροτιτα.τωρα για τα mad τα ελατηρια εχω ακουσει οτι υπαρχουν και μεσεα κατηγορια δηλαδη ειναι λιγο ποιο μαλακα απο τα πολλη σκληρα που σου αναφερουν ολοι.Η επιλογη παντα ειναι δικη σου.

Σίριαλ αυτή η ανάρτηση... :lol: .Φίλε θα αλλαχθούν αμορτισέρ & ελατήρια.Η λύση ΟΜΕ + bi-mors είναι κάτι που το εξετάζω.Όσο για μεσαίας κατηγορίας mad δεν το γνωρίζω αλλά θα το ρωτήσω.
τωρα για τα ομε ελατηρια εγω στο αυτοκινητο μου φορτωνω πισω(εχω μονιμα ριγμενα τα καθισματα) 4-5 μπουκαλες καταδυσης(23 κιλα η μια)και εξοπλισμους και προβλημα δεν εχω,αυτο που σε απασχολει εσενα το θεμα κουτας δηλαδη,δεν ειναι λογικη το να κοιτας την αναρτηση :naughty: αλλα πρεπει να κοιταξεις τη κουτα..
δηλαδη..αν εγω εχω βιτσιο να βαλω πισω απ το αμαξι μου ενα αλετρι και αυτο βρισκει στις λακουβες σε off road διαδρομες τι παει να πει οτι εχω προβλημα με τις αναρτησεις.
αυτο που θελω να πω ειναι οτι καλυτερα να κοιταξεις να μετακινησεις καπως τη κουτα η δεν ξερω τι αλλη πατεντα μπορεις να κανεις στη KOUTA ομως οχι στις αναρτησεις.

Το ξέρω φίλε αλλά αν βάλω την εσωτερική κούτα δεν θα έχω χώρο + την μυρωδιά απ'τα σκυλιά κλπ.Στο τέλος θα πάω να πάρω κανα τρέιλερ να ησυχάσω :lol:
κυριακος αθανασιου έγραψε:

θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω...
δεν θα πω για το δικο μου αμαξι γιατι δεν ειναι ''στα ορια του νορμαλ'' αλλα θα πω για τον φιλο και μελος tzivitzoni...
εχω απο την κυριακη το αμαξι του και κυκλοφορω...με ελατηρια mad και αμορτισερ bi-motors...το αμαξι ειναι κατι περισσοτερο απο ανετο...
δεν ξερω αν το δικο μου ειναι τοσο σκληρο αλλα εμενα μου φαινεται σαν να εισαι σε μαγικο χαλι :wink: :D :D :D

& με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον Κυριάκο & τον tzivitzon όσο & όλα τα παιδιά του φόρουμ για την βοηθειά τους.... :clap: :dance:
babis
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αναρτήσεις/Λάστιχα

arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης