στο ddis μου, εχω τοποθετησει εδώ και πολυ καιρο το scancause...ενα όργανο που εκτος του οτι μου δειχνει τις βλαβες σε κωδικους ,οποτε ξερω περι τινος προκειται, εχει και διαφορες μετρησεις..
ετσι μονιμως εχω τις στροφες ψηφιακα την θερμοκρασια νερου,αερα volt μπαταριας, και αν θελει καποιος μπορει να προσθεσει οτι θελει.
ο λογος του ποστ μου ειναι ο εξης...
οι μετρησεις της θερμοκρασιας νερου!! μπορει σαν δεικτης ποτε να μηνε εχει περασει την μεση, αλλα σαν ψηφιακή μετρηση εχει συνεχης μεταβολες οι οποίες έιναι από 89 βαθμους(συνηθης θερμοκρασια) εως και 105....βεβαια τις περισσοτερες φορες στους 100(ανηφορα ζορισμα κλπ) μπαινει η μεγαλη σκαλα του ανεμιστηρα και πεφτει σε χρονο dt...αλλες φορες δεν μπαινει..παντως θεωρω ότι ειναι πραγματική μετρηση διοτι αυξανεται μολις το αυτοκινητο ζοριζεται...
και βεβαια στα υποψιν ειναι οτι μπαινει και το βυντιλατερ μπροστα μαλιστα στην μεγαλη σκαλα!!
εσεις τι λετε? μπορειτε να το εξηγησετε αυτο? το εχει κανεις αλλος ειτε στο πετρελαιο ειτε στην βενζινα?
υγ..να πω οτο το οργανο παιρνει τις μετρησεις απο την θυρα odb δηλ διαβαζει τον εγκεφαλο του αυτοκινητου