Vitaro ιστορία

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Vitaro ιστορία

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Κυρ Μάιος 16, 2010 7:38 pm

Προσοχή Άνθρωποι με καρδιακά προβλήματα να μην το διαβάσουν

Όλα ξεκίνησαν στις 10 Φεβρουαρίου.Αγανακτησμένος πλέον απο τη γκρίνια της γυναίκας,τη μουρμούρα του πατέρα μου και το σταυροκόπημα (κάθε φορά που πήγαινα) της μάνας μου,αποφάσισα να πουλήσω το καμάρι μου ένα μαύρο impreza 2001 sti 330 HP.Βέβαια σ΄αυτό συνέβαλλαν τα τέλη αλλα και η βενζίνη,όπως επίσης και οι δρόμοι του νησιού.
Έτσι αφου το πούλησα σε μάντρα στη Βαρυμπόμπη αυτό που με έτρωγε πλέον ήταν τι θα πάρω.Έτσι επιστράτευσα φράπες,τσιγάρα και αγόρασα όλα τα περιοδικά των αγγελιών τα οποία τα διάβαζα ανεληπώς και παντού (παντού),τα βράδια σερφάριζα στα site του χώρου χωρίς να μπορώ να αποφασίσω...
Οι προτάσεις πολλές απο stationvagon που ήθελε η γυναίκα,μέχρι BMW που άρεσε του πατέρα μου.Εμένα όμως δεν με γέμιζε τίποτα.Οσπου η ιδέα :idea: που μου ήρθε ηταν ¨γιατί λόγω δουλειάς να καβαλώ τα ξένα 4χ4 (Willys,Μ38,Mercedes,Hummer) και να μήν πάρω ένα δίκό μου.Έτσι κατέληξα στο 4χ4.
Τώρα έπρεπε να βρώ πιο αμάξι,καταρχήν έπρεπε να αποκλειστεί η κατηγορία ψευτο 4ακίνητα κατα κόσμο SUV.Το τζιποειδές χαρακτηρίζεται απο μόνιμή κίνηση πίσω,κλειστό διαφορικό,αργό,κοντούς πρόβολους,επιλογέα 4χ4 ή 4χ2.Τα μοντέλα ήταν συγκεκριμένα Cherokee,Vitara,Niva,Jimny :think: .Οι επόμενες προδιαγραφές ήταν καθοριστικές 5πόρτες και μέχρι 1800 cc (φυσικά λόγω τελών) η άτοπο απαγωγή ανακύριξε το Vitara.
Έτσι έψαχνα το συγκεκριμένο μοντέλο 1600 με 5 πόρτες.Εδω στη Χίο οι τιμές ήταν για γέλια,ενα κυπαρρισι του '93 σε τιμή 7000 ευρώ,3θυρο του ΄96 σε τιμή 6500 ευρώ (τα αμάξια ήταν μαμα) κτλ.Οπότε στράφηκα στο internet οπου σε γνωστό site βρήκα αυτό που έψαχνα και αυτό ήταν στις Σέρρες έναντι 4400 ευρώ με 1η άδεια 2000:
untitled.jpg
untitled.jpg (58.56 KiB) 5128 προβολές

(με άσπρο έχει καλυφθεί το αυτοκώλλητο που είχε κολλήσει ο μαντράς με τη φίρμα του)

Τα τηλέφωνα έπεσαν και το προξενιό έκλεισε μέσω Alpha Bank όπου και κατέθεσα ένα μωβ χαρτονόμισμα (απο αυτά που πια έχουν εξαφανιστεί σαν τις καρετα-καρετα) για το ¨καπάρο.Η συμφωνία ήταν η εξής:οπως είναι,το πέρνω,φεύγω το χρήμα στο χέρι.
Το ραντεβού κλείστηκε για τις 18/2.Έτσι απο τις 17/02 ξεκίνησε η οδύσσεια μου.Αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει απευθύας απο Χίο,υπάρχει μόνο ανταπόκριση.Πέρνωντας των 18:30 19:10 ήμουν Αθήνα απο Αθήνα για Θεσ/νίκη έφευγε στις 23:30 στην αναμονή λοιπόν....Στις 23:30 (επιτέλους) μπήκα στο αεροπλάνο,φτάνοντας πάνω απο τη Θε/νικη ο Πιλότος αναφέρει λιτά ¨Ομιχλη δεν μπορούμε να προσγειωθούμε γυρνάμε Αθήνα" ετσι στις 02:00 ήμασταν πάλι Αθήνα.Φαντάζεστε τη έγινε,εξαγριωμένοι επιβάτες αναζητούσαν υπεύθυνο αλλα έκπληξη δεν υπήρχε κανένας...Καποια στιγμή εμφανίζεται ενας τύπος και μεταξύ άλλων αναφέρει οτι η Εταιρία θα βάλει έκτακτη πτήση στις 05:30,έκανα κράτηση και πήρα απο το everst το σάντουιτσ που πρόσφερε η εταιρία και κάθησα στις πολυθρόνες μασάζ (να τις δοκιμάσετε αν πάτε).Στις 05:30 πετάξαμε αλλα η ομίχλη ηταν ακόμα πυκνή αλλα ευτυχώς ο πιλοτος το κατέβασε.Οπότε στις 06:15 ήμουν-επιτέλους- Θεσ./νίκη πήρα ταξί και κατευθείαν στα ΚΤΕΛ,στις 07:15 ήμουν στο λεωφορείο για Σέρρες.Στις 08:15 ήμουν στη απέξω απο τη μάντρα η οποία ήταν κλειστή.Το αμάξι ήταν με πινακίδες και θεωρητικά έτοιμο,όμως έκπληξη :!: :!: ο μαντράς είχε αλλάξει τις ζάντες :evil: :evil: Μετα απο αλλεπάληλα τηλέφωνα επιτέλους ήρθε,όταν του είπα για τις ζάντες μου απάντησε οτι δεν ήταν κάλες...(Τις είχε βάλει σε άλλο Vitara '97 πουλημένο για 8000 ευρώ),κοιτώντας το αμάξι διαπίστωσα οτι πα πίσω παράθυρα δεν δούλευαν,το υποτηθέμενο ραδιοcd δεν έπαιζε και το αμάξι ήταν ελαφρώς χτυπημένο εμπρός αριστερα οτάν του το είπα μου απάντησε οτι τι θες να πάρεις με 4500 ευρώ.Απάντησα οτι δεν είχα πρόβλημα αρκεί να μου το έλεγε και ειδικά για τις ζάντες που είδα οτι τις είχα.Εκνευρισμένος του ζήτησα τα χαρτιά και τηλεφωνώντας στην ασφαλιστική μου μου έστειλαν άμεσα με fax το προσωρινό ασφαλιστήριο.Ο τύπος μου έδωσε δώρο ενα σετ αυτοκινήτου (τρίγωνο,πυροσβεστήρα,φαρμακίο).Λόγω δουλειάς το αμάξι το έκανα ταντέλα στο ψάξιμο (διαρροές,τζόγους,σπασιματα,τριξίματα,νερά,λάδια κτλ).Του τα σκάω το πέρνω και φεύγω.
Στο πρώτο βενζινάδικο το φουλάρω γύρω στα 35 ευρώ κα βουρ για test drive με το γκάζι κάπου στη μέση και το φόβο μη σπάσω τη ντίζα το αμάξι έδειξε 160 Km.

18022010(014).jpg
18022010(014).jpg (26.93 KiB) 5128 προβολές

Το αμάξι ήταν σταθερό χωρίς περίεργους θορύβους με καλή συμπεριφορά και φρένα.Φτάνοντας έξω απο τα Τέμπη η τροχαία μας βάζει στην παράκαμψη απο Σκοτείνα κτλ ασχημα νέα για την ταλαιπορία αλλα καλά νεα γιατί θα δοκίμαζα το αμάξι σε στροφές.Έμεινα ευχαριστημένος πάρα πολύ.Στην Αθήνα το πήγα κατευθείαν σε πληντήριο για μέσα-έξω πλύσιμο και βιολογικό.Όταν το είδε ο πατέρας μου έμεινε αρκετά ευχαριστημένος αλλά ο νους του στο BMW.Το φωρτώνο στο πλοίο και βουρ για Χίο.Η γυναίκα έμεινε ευχαριστημένη και τα παιδιά το φώναζαν ¨τζιπ¨,μπαίνοντας και στο club πιστεύω οτι ολοκλήρωσα το θέμα αμάξι και φίλοι για πολλά χρόνια...

Τι είχε επιπλέον:
Σκαλοπάτια - Κοτσαδόρο - Κάλυμμα ρεζέρβας - αμορτισέρ πίσω - κιτ xenon (μάρκας κλαιν,μάιν,φάιν) - Ξύλινο τιμόνι και λεβιέ - Φρύδια στους θόλους.

Τι δεν είχε:
Τασάκι στους πίσω - Σχισμένα καλύμματα εμπρός- Ψιλοτρακάρισμα εμπρός αριστερα - Συρματόσχοινα πισω παραθύρων -Έλλειψη καλύμματος τρίτου μπουζοκαλώδιου - Radiocd που δε δούλεψε ποτέ.

Τι έχω βάλει μέχρι τώρα:
Σετ καλλύματα καθισμάτων - Ηχοσύστημα - Αυτοκώλλητα Vitara Club (να ΄ναι καλά ο Φάνης και η ACD) - Πυξίδα - Φώτο της οικογένειας (να βλέπω όταν με γαργαλάει το δεξί πόδι) - Λάβαρο του club (ευχαριστώ τον Kaliakouda ακόμα περιμένω απάντηση στο pm) - Κάθισμα μωρού - Πεταλιέρες.

Ευχαριστώ για την Υπομονή που δείξατε να φτάσετε μέχρι εδώ :clap: :clap: :clap:
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
cb: Όχι
Name: Γιώργος

Re: Vitaro ιστορία

Δημοσίευσηαπό panoshm » Κυρ Μάιος 16, 2010 7:46 pm

Τελικά πραγματική Οδύσσεια πέρασες μέχρι να το πάρεις... να το χαρείς όσο κανένα άλλο αμάξι :D :D
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό johndrama » Κυρ Μάιος 16, 2010 8:02 pm

Αξιζε η ταλαιπωρια τωρα εχεις αμαξι για την οικογενεια και για το βουνο.Ενα μαγνητακι του λειπει :dance:
KYNΗΓΙ-ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ-ΚΑΛΗ ΖΩΗ
Άβαταρ μέλους
johndrama

Λάστιχα: Bridgestone
Διάσταση ελαστικών: 225/65/18
Suspension: MP & KYB
Aka: sj410 LWB
Name: Γιαννης.

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Κυρ Μάιος 16, 2010 8:09 pm

Έκανες ωραίο ταξιδάκι και παραπονιέσαι..μιά χαρά τα πέρασες,βρήκες και καλό αμάξι τι άλλο ήθελες? :P
Να το χαίρεσαι μαζί με την οικογένεια στο βουνό και όχι μόνο :!:

Σημασία έχει ότι πήρες το λάβαρο τι σε νοιάζει για το πμ,βιάζεσαι να πληρώσεις? :lol: :lol:
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!

Δημοσίευσηαπό ΙΩΑΝΝΗΣ » Κυρ Μάιος 16, 2010 8:25 pm

Τι όμορφη ιστορία "αγάπηs" :clap: ..
Είσαι ωραίοs τύποs,φίλε μου..........
Εμπρός στον έτσι, που χάραξε ο τέτοιος..
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΗΣ
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: Latitude Cross ....
Suspension: Mια χαρά.... Εσύ;
Name: ιωάννηs...

Δημοσίευσηαπό ------ » Κυρ Μάιος 16, 2010 9:50 pm

Χαχα πολυ ωραια η ιστορια σου Γιωργο.Καλες βολτες να χεις και καλα να περνας :wink:
------

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Κυρ Μάιος 16, 2010 10:02 pm

kfanis έγραψε:Μακράν η καλύτερη περιγραφή αγοράς εδώ μέσα!!!!! :wink:
Αυτό όμως πρέπει να πόνεσε...πολύ.... :(

Mastergunner έγραψε:αποφάσισα να πουλήσω το καμάρι μου ένα μαύρο impreza 2001 sti 330 HP.Β

Όχι Φάνη,πονούσε περισσότερο κάθε φορά που στράβωνε ένα ψαλίδι απο τους λάκους και τα σαμάρια απο τα μπαλώματα των εδώ δρόμων.Πονούσε ακόμα πιο πολύ όταν βρήκα δυο φορές το καθρέπτη του συνοδηγού κρεμασμένο.Και σκώτωνε όταν το έπαιρνε ή γυναίκα με τα παιδιά μέσα για να πάει για ψώνια :pray: :pray: :pray:
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Κυρ Μάιος 16, 2010 10:39 pm

Έλα ρε φίλε .... :clap: το ζήσαμε μαζί σου !!! Είσαι φοβερός ! :D Τι άλλο να πω ...?

Να το χαίρεσαι το αμαξάκι σου και να περνάτε υπέροχες στιγμές μαζί του , εσύ και η οικογένειά σου !!! :D :D :D
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Δευτ Μάιος 17, 2010 12:28 am

τί ωραία ιστοριούλα! Ελπίζω να το χαρείς το vitaroubi σου φίλε και να άξιζε η όλη τράμπα. Να θυμάσαι ένα πράγμα που πολύ σωστά έχει πει κάποιος εδω μέσα.
Με το jeep θα κάνεις ίσως την διπλάσια ώρα από το sti να φτάσεις αλλά εκεί που θα σε πάει το τζιπούρι δεν σε πάει το sti. 8-)
Kαλολάσπωτο, καλορίζικο και να το απολαμβάνεις κάθε μέρα φίλε.

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Δευτ Μάιος 17, 2010 2:04 am

:shock: :shock:
Πωπωωωω φίλε μου όντως πραγματική οδύσσεια και σε κάποια στιγμή διαβάζοντας την περιγραφή αγχώθηκα τόσο που σκεφτόμουνα ...''πωπωωω τι τράβηξε ο άνθρωπος'' :lol: :lol: αλλά τελικά μια χαρά έστω και με λίγο κόπο παραπάνω.
Να το χαρείς φίλε μου :wink:
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό mikeGV » Δευτ Μάιος 17, 2010 12:49 pm

Πολύ όμορφη ιστορία . Α και μην ξεχάσεις ότι ο Πατρινός βρίσκεται Σπίτι στα σίγουρα περί την 05:30 πρωινή μην την φάει κανένας άλλος κρίμα είναι :lol: :lol: :lol: :lol:
mikeGV

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Δευτ Μάιος 17, 2010 12:53 pm

Άσε που και από εκεί που μένει ο Γιώργος στο Βροντάδο έχουν παράδωση με τις ρουκέτες. Κάλλιστα του στέλνει και μερικές από εκεί :twisted:
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Δευτ Μάιος 17, 2010 2:27 pm

Αψογη η περιγραφή. Πολύ ωραίος ο φίλος. καλοτάξιδο και να το χαρείς με την οικογένεια :D :D
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό pantelis » Δευτ Μάιος 17, 2010 11:09 pm

Καλορίζικο φίλε. Αυτά που περνάς με κάποιον ή κάτι είναι τελικά αυτά που σε δένουν μαζί του. :clap: :clap: :clap:
"Information is not knowledge. Knowledge is not wisdom. Wisdom is not truth. Truth is not beauty. Beauty is not love. Love is not music. Music is the best..."
Frank Zappa 1940-1993
Άβαταρ μέλους
pantelis
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: G012 225/65R17
Suspension: Rocky Road
Name: Παντελής

Δημοσίευσηαπό apostolis1976 » Δευτ Μάιος 17, 2010 11:23 pm

Καλές βόλτες να έχεις!
Να το χαρείς με την οικογένεια σου και να σας χαρίσει ωραίες αναμνήσεις απο εκδρομές και εξορμήσεις!
Άβαταρ μέλους
apostolis1976
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: Goodyear Wrangler AT
Suspension: Kayaba
Name: ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες