Kαταλαβαίνω τι εννοείς.αν ειχα ψηλότερο ελατήριο από το mad αντί του αποστάτη τότε ναι θα είχα μεγαλύτερη επιμυκηνση(αυτό είναι γνωστό)....αλλά πόσο πιο πολυ???δεν το χρειάζομαι...εδω γνωστά εμπόδια τα περνάω πισωκίνητος με κοντά στο χαλαρό και αν δεν θέλω καν να κανει "κιχ" χωνω και το πίσω μπλοκέ και μπουχός..
και μιλάω για μεγάλα χαντάκια.
Την ανάρτηση την βελτίωσα μπρός-πίσω με ιδιας εταιρίας ελατήρια και αμορτισερ.Συθήθως οι περισσότεροι με τα ψαλίδια εμπρός ασχολούνται λίγο και με συμβιβασμούς και πίσω κάνουν ότι μπορούν για να έχουν μεγαλύτερες διαδρομές.
Προσωπικά ήθελα σχετικά ψηλή ανάρτηση(ψηλότερη με το ψαλίδι εμπρός δεν παίζει εκτός και αν κάνεις άλλα)
αλλά και σε συνάρτηση με τα ελαστικά (γιατί τα ελαστικά και μονο αυξάνουν την εδαφική ανοχή του πίσω αξονα)
καθώς και την χρυσή τομή σε άσφαλτο-χώμα...γιατί περα από τα χωσίδια έχω να δυανίσω και 600χλμ ασφαλτο και μερικές φορές και παραπάνω.
Το στήσιμο της ανάρτησης μαρέσει παρα πολύ και μου ταιριάζει απόλυτα γιαυτό που ζητάω και που συναντώ καθημερινά με το τζηπ.

Βασικά τα περισσότερα τα πρότεινε ο Μηχάλης και βελτίωσε ότι χρειαστηκε και το έκανε ρυθμιζόμενο χωρίς να πειράξει πράγματα που δεν χρειαζότανε για να μην έχω περιττά εξοδα.Τον Μηχάλη τον εμπιστέυομαι απόλυτα σε όλα τα ζητήματα και δεν χρειάζεται να ανακαλύψω τον τροχό από την αρχή.

"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."