Επειδή στην περιοχή μου το ζήσαμε για 2 χρόνια αυτό το φαινόμενο με καθημερινές εφόδους στα σπίτια ανυποψίαστων γειτόνων και με σπρέυ τους νάρκωναν ακόμη περισσότερο στον ύπνο τους ένα έχω να σας πώ.
Έγιναν εκλείσεις των εκλείσεων στα τοπικά τμήματα,στα καρύδια τους.Ενημερώθηκε ο δήμος μήπως με πρωτοβουλία του υπάρξει καμία φύλαξη παραπάνω στους όρ@#$ τους μέχρι που έγινε μια συνάντηση 250 οικογενειών της περιοχής,είπαμε δεν πάει άλλο αφού είχε γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο περιμένοντας όλοι την σειρά τους και πήραμε την τύχη των Αλβανών στα χέρια μας.Γιατί τελικά Αλβανοί ήταν και όταν λέω την τύχη τους στα χέρια μας μόνο έτσι μπορούσε να χαρακτηριστεί η στάση μας
Το πρώτο βράδυ ακούστηκε μια καραμπίνα ένα στενό δίπλα μου,το δεύτερο ένα ροτβάιλερ ακόμα τον κυνηγάει και ρέβετε κάποιο κομματάκι του σώματός του την τρίτη και φαρμακερή έκαναν το λάθος και μπήκαν σε κέντρικό σπίτι της πλατείας που ο τύπος ήταν ταγμένος...αφού του έκανε σμπαράλια το ένα πόδι από το ξύλο που έφαγε με το κοντάκι πρέπει να πήρε σύνταξη από την χώρα του με 99% αναπηρία
Λοιπόν αν μου το ζητήσεις θα σου δώσω και τον κ@#$ μου άν το έχεις ανάγκη.Πλιάτσικο και νταβατζιλίκι σπίτι μου ΤΕΛΟΣ!Αφού δεν κάνουν τίποτα αυτοί που πρέπει θα κάνω εγώ.Και το εννοώ!
Το φαινόμενο σε εμάς εδώ πλέον πήρε τέλος.Μας έγραψαν οι εφημερίδες και όποιος επανέλθει σε τέτοια κόλπα εδώ ξέρει τι τον περιμένει.
Στην περιουσία μου με την οικογένειά μου μέσα άπαξ και γύρισε το κλειδί δεν μπαίνει χωρίς την έγκρισή μου ουδείς!
Τέλος για να ξηγιώμαστε...παλιολαμόγια και οι μέν και οι δέ

(αστυνομία-κουτοπόνηροι κλεφτοκοτάδες)
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες και ας ξεμπλέξω και σε 2 χρόνια με τον νόμο.Θα ελπίζω τούλαχιστον ότι σε τέτοια περίπτωση θα μου δώσουν δίκιο