Μπαραζ κλοπων

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Μπαραζ κλοπων

Δημοσίευσηαπό johndrama » Τρί Μάιος 04, 2010 4:00 pm

Τη κυριακη που μας περασε 4 σπιτια επεσαν θυματα κλοπης στη γειτονια μου.Μπηκαν και πηραν οτι εβρισκαν αξιας απο χρυσαφικα χρηματα εως ηλεκτρικες συσκευες.Ολα αυτα σε λιγες ωρες μεσα προς το σουρουπο.Χτυπουσαν τα κουδουνια κι αν δεν απαντουσε κανεις εμπαιναν και ρημαζαν.Μαλιστα δυο ατομα χτυπησαν το κουδουνι του πατρικου μου βγηκε ο πατερας μου και του ειπαν οτι εψαχναν καποιον ταδε και εφυγαν αφου ο πατερας μου δεν τον ηξερε.Δυστυχως δεν πονηρευτηκε καθολου για να συγκρατησει πινακιδα .Απ οτι μου ειπε ηταν υπερανω υποψιας καλοντυμενοι .
Ακομα ειμαστε στην αρχη της κρισης να δουμε τι εχει να γινει σε λιγο καιρο.Απο δω και στο εξης παντως τα σκυλια το βραδυ τα εχω λυμενα και το δικαννο απο την αποθηκη που ηταν μετακομισε κατω απο το κρεβατι μαζι με ενα κουτι φυσιγγια.Τι εχουν να δουν τα ματια μας :evil: :evil:
KYNΗΓΙ-ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ-ΚΑΛΗ ΖΩΗ
Άβαταρ μέλους
johndrama
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Bridgestone
Διάσταση ελαστικών: 225/65/18
Suspension: MP & KYB
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: sj410 LWB
Name: Γιαννης.

Re: Μπαραζ κλοπων

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τρί Μάιος 04, 2010 4:06 pm

johndrama έγραψε:και το δικαννο απο την αποθηκη που ηταν μετακομισε κατω απο το κρεβατι μαζι με ενα κουτι φυσιγγια.
Θα σου πρότεινα να το προσέχεις αυτό πάντως.... Με ό,τι σου επιτήθεται ο άλλος, με τα ίδια και λιγότερα μέσα πρέπει να αμύνεσε εσύ για να ισχύει η αυτοάμυνα σε δικαστήριο... κι όμως ναι... ακόμα και μέσα στο σπίτι σου Δεν έχουμε γίνει ακόμα Αμερική όπου ακόμα και το αμάξι σου θεωρείται Ιδιωτικός χώρος....

Γι'αυτό θα σου πρότεινα να έβαζες χοντρό αλάτι μέσα στα φυσίγγια :wink: μη σε βρει και κανένα κακό....
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό SsimosS » Τρί Μάιος 04, 2010 4:11 pm

Διαφωνώ Πάνο μου. Ως παθώντας την επόμενη φορά θα τους ρίξω στο ψαχνό, έστω και ας κάνω να ξαναδώ βουνό 10 χρόνια. Μόνο έτσι πια. Δηλαδή ότι δεν μου πάρει το λαμόγιο ο πολιτικάντης να το χαρίσω στον τεμπελχανά που θα μπει στο σπίτι μου? ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ
SsimosS

Δημοσίευσηαπό dpol » Τρί Μάιος 04, 2010 4:38 pm

kfanis έγραψε:
SsimosS έγραψε:Διαφωνώ Πάνο μου. Ως παθώντας την επόμενη φορά θα τους ρίξω στο ψαχνό, έστω και ας κάνω να ξαναδώ βουνό 10 χρόνια. Μόνο έτσι πια. Δηλαδή ότι δεν μου πάρει το λαμόγιο ο πολιτικάντης να το χαρίσω στον τεμπελχανά που θα μπει στο σπίτι μου? ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ

+1000000000000

Όποιος παρείσακτος βρεθεί μέσα στο σπίτι μου την στιγμή που είναι μέσα και η οικογένειά μου, ας ετοιμάσει βαλίτσες για τον άλλο κόσμο!!!
Το να κάνω φυλακή επειδή έσωσα τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου, δε μου λέει απολύτως τίποτα!!! :!:

Και αν κάποιος το θεωρήσει ....ακραίο, ας κρατήσει αυτά που έχει να πεί για αυτούς που μας έφεραν σε αυτό το σημείο!! :idea:

Πολυ σωστοι και οι δύο, θα λαλήσει η χαμομήλω :twisted: :twisted:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό johndrama » Τρί Μάιος 04, 2010 4:39 pm

Γι'αυτό θα σου πρότεινα να έβαζες χοντρό αλάτι μέσα στα φυσίγγια :wink: μη σε βρει και κανένα κακό....[/quote]
Πριν απο μερικα χρονια κυκλοφορουσαν ειδικα φυσιγγια για κλεφτες που μεσα ειχαν καουτσουκ ειχαν ομως κι ενα 500αρικο η μια σε δρχ. :D
Άβαταρ μέλους
johndrama

Δημοσίευσηαπό dj aris » Τρί Μάιος 04, 2010 6:00 pm

Λοιπον εγω σας λεω δεν μπορει να σκοτοσει κανενας ετσι ευκολα.Το να ριξεις στα ποδια ναι μπορει να το κανετε.Υπαρχουν ακομα τα φυσιγκια απο καοτσουκ εχουν 20η30 ευρω τα δεκα φιλε γιαννακη και εχω δυο απο αυτα.επισεις υπαρχουν και φυσιγκια οπος και σφαιρες με ανεστισιογονα αερια αλλα με το που το ριξεις εφυγες τρεχοντας και φωναζεις την αστυνομια.Εγω εχω 3 οπλα και την καραμπινα μου την εχω δεμενη και διπλα τα φυσιγκια με καοτσουκ θα ριξω αν προλαβο σε καποιον που θα παει να κανει κακο στο σπιτι μου η ακομα και του γειτονα το σπιτι αλλα θα ριξω στα ποδια η στον κολο ακομα αν τον πετυχο στο κεφαλι υπαρχει πολλη μεγαλη πιθανοτιτα να τον σκοτοσο.Αρα χρειαζετε πολλη μεγαλη προσοχη σε οτι εχει ο καθενας γιατι στα λογια καλα τα λεμε αλλα στην πραξη ειναι ετσι?Τελος παντον κυκλοφορουν πολλα για αυτοαμυνα που δεν μπορο να πω απο εδω μεσα.
GV 1600 3D 2005
Άβαταρ μέλους
dj aris
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: A/T&mud
Suspension: + 10 homemade
Name: αρης

Δημοσίευσηαπό mikeGV » Τρί Μάιος 04, 2010 6:07 pm

Αμάν ρε Ρίγκο εκτελεστές όλοι σας :lol: :lol: :lol: Στην καλύτερη των περιπτώσεων αν είστε μέσα και κοιμάστε θα σας πάρουν ότι έχετε ακόμα και το όπλο που θα έχετε δίπλα σας γιατί πολύ απλά ψεκάζουν το αναισθητικό από τις γρίλιες και μην τον είδατε.

Στην χειρότερη να σας κάνουν κακό με το ίδιο σας το όπλο . Και τότε θα κινδυνέψει πολύ περισσότερο η οικογένεια σας από ότι θα κινδύνευε χωρίς να έχετε το όπλο .

Επίσης σκεφτείτε την εξής εικόνα : Να έχετε σκορπίσει παντού τα αίματα του επίδοξου ληστή και ακούγοντας το μπαμ το παιδί σας να τρέξει προς εσάς και να αντικρίσει το θέαμα και ακόμα χειρότερα να βρεθεί σε διασταυρούμενα πυρά :naughty:

Μερικές φορές ένας μικρόσωμος φίλος στο εσωτερικό του σπιτιού ή ένα σύστημα έγκυρης ειδοποίησης αρκεί για σας πάρει από την αγκαλιά του Μορφέα και να σας αφυπνίσει για να προστατεύσετε το σπίτι σας και την οικογένεια σας όταν είστε μέσα (γιατί όταν λείπετε οι απώλειες θα είναι σίγουρες αν έχετε γίνει στόχος)
Τελευταία επεξεργασία από mikeGV και Τρί Μάιος 04, 2010 6:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
mikeGV

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Τρί Μάιος 04, 2010 6:51 pm

kfanis έγραψε:
SsimosS έγραψε:Διαφωνώ Πάνο μου. Ως παθώντας την επόμενη φορά θα τους ρίξω στο ψαχνό, έστω και ας κάνω να ξαναδώ βουνό 10 χρόνια. Μόνο έτσι πια. Δηλαδή ότι δεν μου πάρει το λαμόγιο ο πολιτικάντης να το χαρίσω στον τεμπελχανά που θα μπει στο σπίτι μου? ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ

+1000000000000

Όποιος παρείσακτος βρεθεί μέσα στο σπίτι μου την στιγμή που είναι μέσα και η οικογένειά μου, ας ετοιμάσει βαλίτσες για τον άλλο κόσμο!!!
Το να κάνω φυλακή επειδή έσωσα τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου, δε μου λέει απολύτως τίποτα!!! :!:

Και αν κάποιος το θεωρήσει ....ακραίο, ας κρατήσει αυτά που έχει να πεί για αυτούς που μας έφεραν σε αυτό το σημείο!! :idea:

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
cb: Όχι
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Τρί Μάιος 04, 2010 7:50 pm

Επειδή στην περιοχή μου το ζήσαμε για 2 χρόνια αυτό το φαινόμενο με καθημερινές εφόδους στα σπίτια ανυποψίαστων γειτόνων και με σπρέυ τους νάρκωναν ακόμη περισσότερο στον ύπνο τους ένα έχω να σας πώ.
Έγιναν εκλείσεις των εκλείσεων στα τοπικά τμήματα,στα καρύδια τους.Ενημερώθηκε ο δήμος μήπως με πρωτοβουλία του υπάρξει καμία φύλαξη παραπάνω στους όρ@#$ τους μέχρι που έγινε μια συνάντηση 250 οικογενειών της περιοχής,είπαμε δεν πάει άλλο αφού είχε γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο περιμένοντας όλοι την σειρά τους και πήραμε την τύχη των Αλβανών στα χέρια μας.Γιατί τελικά Αλβανοί ήταν και όταν λέω την τύχη τους στα χέρια μας μόνο έτσι μπορούσε να χαρακτηριστεί η στάση μας :evil:
Το πρώτο βράδυ ακούστηκε μια καραμπίνα ένα στενό δίπλα μου,το δεύτερο ένα ροτβάιλερ ακόμα τον κυνηγάει και ρέβετε κάποιο κομματάκι του σώματός του την τρίτη και φαρμακερή έκαναν το λάθος και μπήκαν σε κέντρικό σπίτι της πλατείας που ο τύπος ήταν ταγμένος...αφού του έκανε σμπαράλια το ένα πόδι από το ξύλο που έφαγε με το κοντάκι πρέπει να πήρε σύνταξη από την χώρα του με 99% αναπηρία :wink:
Λοιπόν αν μου το ζητήσεις θα σου δώσω και τον κ@#$ μου άν το έχεις ανάγκη.Πλιάτσικο και νταβατζιλίκι σπίτι μου ΤΕΛΟΣ!Αφού δεν κάνουν τίποτα αυτοί που πρέπει θα κάνω εγώ.Και το εννοώ!
Το φαινόμενο σε εμάς εδώ πλέον πήρε τέλος.Μας έγραψαν οι εφημερίδες και όποιος επανέλθει σε τέτοια κόλπα εδώ ξέρει τι τον περιμένει.

Στην περιουσία μου με την οικογένειά μου μέσα άπαξ και γύρισε το κλειδί δεν μπαίνει χωρίς την έγκρισή μου ουδείς!
Τέλος για να ξηγιώμαστε...παλιολαμόγια και οι μέν και οι δέ :tsoukalas: (αστυνομία-κουτοπόνηροι κλεφτοκοτάδες)

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες και ας ξεμπλέξω και σε 2 χρόνια με τον νόμο.Θα ελπίζω τούλαχιστον ότι σε τέτοια περίπτωση θα μου δώσουν δίκιο :wink:
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό astrahan » Τρί Μάιος 04, 2010 9:14 pm

Και εγώ την έχω έτοιμη, το 1ο με αλάτι χοντρό και τα άλλα δυο με καουτσούκ, αλλά εγώ έχω και συναγερμό και κοιμάμαι κάπως πιο ήρεμα, καλά δεν μιλάει κανένας για συναγερμό? Και αν γίνει το κακό θα του βάλω και ένα μαχαίρι στο χέρι και θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρχει ελαφρυντικό, που σίγουρα υπάρχει. Αυτά που λέει ο Kfanis έχει απόλυτο δίκιο δηλ. αν υπάρχει στο σπίτι παιδί άστα να πάνε θα κάνεις τα πάντα για το παιδί σου.
ΓΙΩΡΓΟΣ - VITARA 1.6 5/ΘΥΡΟ
Άβαταρ μέλους
astrahan
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τρί Μάιος 04, 2010 9:42 pm

astrahan έγραψε:καλά δεν μιλάει κανένας για συναγερμό?
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο :wink: Και μάλιστα αυτός ο συναγερμός που έχει ογκομετρικό+ανιχνευτή κίνησης και δεν μπορεί να πηδήξει κανείς στο μπαλκόνι σου :wink: (οι γάτες μπορούν, αν σκεφτείτε για ψευδοσυναγερμούς...)

Δυστυχώς, έτσι καταντήσαμε, να θέλουμε να βγούμε για τσιγάρο στο μπαλκόνι και να ενημερώνετε ταυτόχρονα και η εταιρία παρακολούθησης του συναγερμού :lol:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Τρί Μάιος 04, 2010 11:45 pm

kfanis έγραψε:

+1000000 :!: :!: :!:
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό johndrama » Τετ Μάιος 05, 2010 12:56 am

ZΗΡΕΙΑ έγραψε:
kfanis έγραψε:

+1000000 :!: :!: :!:

Συμφωνω απολυτα :x
Άβαταρ μέλους
johndrama

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Τετ Μάιος 05, 2010 1:47 am

Συμφωνώ με τους άνωθεν για την αυτοάμυνα μας! Δεν υπάρχει προστασία από κανέναν φορέα πλέον! Αν μπεί κάποιος σπίτι μου χωρίς την άδεια μου και κινδυνέψει με τον οποιονδήποτε τρόπο η οικογένεια μου και η περιουσία μου τότε το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να του σπάσω το κεφάλι. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και ας μπω και φυλακή! Τουλάχιστον θα είναι για ιερό σκοπό αφού ο ίδιος κλέφτης θα το ξανασκεφτεί πριν μπει αλλού μετά!
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό JOHNV6 » Τετ Μάιος 05, 2010 8:38 am

kfanis έγραψε:

+1000000000000

Συμφωνώ απόλυτα!!!!! μπροστά στα παιδάκια μου δεν βάζω τίποτα και κανέναν!!!!! όχι φυσίγγια από καουτσούκ αλλά 3άρια και στο ψαχνό!!! Αφεση αμαρτιών δείνει μόνο ο Θεός, από μένα θα πάρει αυτό που του αξίζει όποιος λεχρίτης αποφασίση να μπει σπίτι μου και να πειράξει την οικογένεια μου!!!!!!!
το να είσαι γίδι και να μην ενοχλείς κανέναν, δεν με απασχολεί καθόλου!!!!!
το να προσπαθείς όμως να πείσεις και τους δίπλα σου ότι είναι και αυτοί γίδια για να μην αισθάνεσαι μόνος σου...
αυτό με τρελλαίνει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
JOHNV6
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: 35"
Διάσταση ελαστικών: maxxis trepador
Suspension: coilover
Aka: γιάφκαρχος-σιδεροτζαμάς!!!
Name: Γιάννης

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες