Περίεργη μίνι πλακέτα... ? ?

Re: Περίεργη μίνι πλακέτα... ? ?

Δημοσίευσηαπό GrandViturbo » Πέμ Μαρ 11, 2010 5:11 pm

το κακο ειναι πως ειναι πετρελαιο μη το ξεχνας αυτο και δεν ξερω αν το μανιουαλ το δικο μας κανει ... δε χανουμε τπτ να δουμε βεβαια..
GrandViturbo

Δημοσίευσηαπό Geo. » Παρ Μαρ 12, 2010 3:01 am

GrandViturbo έγραψε:Αν το αυτοκινητο ειναι εξοπλισμενο με αισθητηρες οπισθεν τοτε υπαρχουν οι αισθητηρες και δε παιζουν ?
Δεν υπαρχουν ?

Αισθητήρες δεν υπάρχουν!

GrandViturbo έγραψε:Αν δεν υπαρχουν γιατι υπαρχει καλωδιωση ( μου θυμιζει εποχες '95 οπου ο ομιλος φιατ εβαζε την ιδια πλεξουδα σε ολα τα μοντελα.. απο το απλο εως το φουλ σκασμενο )
Αν υπαρχει η καλωδιωση και υπηρχαν οι αισθητηρες τοτε ο προφυλακτηρας ειναι αλλαγμενος με καινουριο χωρις τρυπες ?

Ελπίζω πως όχι! Πάντως ο προφυλακτήρας κάτω από την πινακίδα είναι κομμένος που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο είχε κοτσαδόρο.

GrandViturbo έγραψε:Και μολις μου καρφωθηκε κατι αλλο.. Μηπως ειναι καποιο "διαγνωστικο" για καμμενη λαμπα οπισθεν?

Δε νομίζω γιατί κατάργησα την κλασική λάμπα της όπισθεν και έβαλα xenon :D και δε μου ανάβει κάποια ένδειξη.

GrandViturbo έγραψε:Το πηρες μεταχειρισμενο?

Yes!

GrandViturbo έγραψε:Ειναι αυτοματο?

No!

GrandViturbo έγραψε:Τα ξενον που εχεις εχουνε αυτοματη ρυθμιση υψους? η τα ρυθμιζεις απο μεσα οποτε και ειναι αφτερ μαρκετ ξενον ?

Ναι έχουν αυτόματη ρύθμιση ύψους και μάλιστα στην αρχή δεν το ήξερα και έψαχνα μέσα για κάποιο ρυθμιστικό και μετά έψαχνα ρυθμιστικό και στο φανάρι πάνω! :doh:
και έλεγα... καλά υποτίθεται full extra και δεν έχει κουμπί για ρύθμιση?? :mrgreen:
Τα xenon είναι εργοστασιακά και μάλιστα Mitsubishi από ότι είδα! (όπως και πολλά μέρη του ταμπλό του NGV - άσχετο)

Με μια γρήγορα αναζήτηση που είχα κάνει στο google δεν είχα βρει τι είναι το 681 που είναι πάνω στην πλακέτα. Θέλει πιο πολύ ψάξιμο.
Επίσης η μόνωση που είχε η πλακέτα φαινόταν να είχε γίνει από το εργοστάσιο. Αν ανοίξει κανείς το πλαστικό πίσω και υπάρχει κάποιο καλώδιο
που δεν πάει πουθενά και είναι καλυμμένο με σφουγγαράκι τότε εκεί είναι αυτή η πλακέτα!

Γιώργος Αλεξίου έγραψε:τι να πω θα ψακσω και γω στα ηλεκτρολογικα σχεδια μιμπος δω τιποτα :think: :think:

Τα έχεις? Που μπορώ να τα βρω? Σήμερα έψαχνα στο εμπρός μέρος της πλεξούδας το καλώδιο που δίνει ρεύμα με την όπισθεν για να δώσω εντολή στην οθόνη
να γυρίζει στην κάμερα οπισθοπορείας και δεν το έβρισκα. Άλλα χρώματα είναι μπροστά άλλα πίσω... :? μάλλον ματίζονται κάπου μέσα στο σπιράλ.
Τελικά τράβηξα δικό μου καλώδιο.
Geo.
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Yokohama G012 A/T-S
Διάσταση ελαστικών: 17
Suspension: Εργοστασιακή
cb: Όχι
Εργάτης: Όχι

Δημοσίευσηαπό GrandViturbo » Παρ Μαρ 12, 2010 9:47 am

Geo. έγραψε:
GrandViturbo έγραψε:Αν το αυτοκινητο ειναι εξοπλισμενο με αισθητηρες οπισθεν τοτε υπαρχουν οι αισθητηρες και δε παιζουν ?
Δεν υπαρχουν ?

Αισθητήρες δεν υπάρχουν!
Παιζει και να υπηρχαν (Α)!

GrandViturbo έγραψε:Αν δεν υπαρχουν γιατι υπαρχει καλωδιωση ( μου θυμιζει εποχες '95 οπου ο ομιλος φιατ εβαζε την ιδια πλεξουδα σε ολα τα μοντελα.. απο το απλο εως το φουλ σκασμενο )
Αν υπαρχει η καλωδιωση και υπηρχαν οι αισθητηρες τοτε ο προφυλακτηρας ειναι αλλαγμενος με καινουριο χωρις τρυπες ?

Geo. έγραψε:Ελπίζω πως όχι! Πάντως ο προφυλακτήρας κάτω από την πινακίδα είναι κομμένος που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο είχε κοτσαδόρο.
Παιζει και να υπηρχαν ( Β) !

GrandViturbo έγραψε:Και μολις μου καρφωθηκε κατι αλλο.. Μηπως ειναι καποιο "διαγνωστικο" για καμμενη λαμπα οπισθεν?

Geo. έγραψε:Δε νομίζω γιατί κατάργησα την κλασική λάμπα της όπισθεν και έβαλα xenon :D και δε μου ανάβει κάποια ένδειξη.
Εννοεις led?

GrandViturbo έγραψε:Το πηρες μεταχειρισμενο?

Geo. έγραψε:Yes!
"Τωρα ασχιζουν τα δυσκολαααα ( Σακης) :lol: καλα δεν εχει να κανει παντως απλα μηπως "αφαιρεσε"καποια αξεσουαρ ο προηγουμενος... Και μιας και λες οτι ειχε κοτσαδορο μηπως ητανε καποιο πριζακι να δινει ρευμα στις λαμπες της μπαγκαζιερας οταν βαζεις οπισθεν..

GrandViturbo έγραψε:Ειναι αυτοματο?

Geo. έγραψε:No!

Με μια γρήγορα αναζήτηση που είχα κάνει στο google δεν είχα βρει τι είναι το 681 που είναι πάνω στην πλακέτα. Θέλει πιο πολύ ψάξιμο.
Επίσης η μόνωση που είχε η πλακέτα φαινόταν να είχε γίνει από το εργοστάσιο. Αν ανοίξει κανείς το πλαστικό πίσω και υπάρχει κάποιο καλώδιο
που δεν πάει πουθενά και είναι καλυμμένο με σφουγγαράκι τότε εκεί είναι αυτή η πλακέτα!
Καλα με αφησες _ _ _ _ _ _ τωρα.. εγω το εβλεπα για 189 αλλα τελος παντων ναι ειναι 681. Ξερουμε αρχικα πως ονομαζεται αυτο το αντικειμενο που λεγεται 681? πχ αντισταση τρανζιστορ κλπ κλπ?

Γιώργος Αλεξίου έγραψε:τι να πω θα ψακσω και γω στα ηλεκτρολογικα σχεδια μιμπος δω τιποτα :think: :think:

Geo. έγραψε:Τα έχεις? Που μπορώ να τα βρω? Σήμερα έψαχνα στο εμπρός μέρος της πλεξούδας το καλώδιο που δίνει ρεύμα με την όπισθεν για να δώσω εντολή στην οθόνη
να γυρίζει στην κάμερα οπισθοπορείας και δεν το έβρισκα. Άλλα χρώματα είναι μπροστά άλλα πίσω... :? μάλλον ματίζονται κάπου μέσα στο σπιράλ.
Πιστευω τοτε πως καποια μαιμουδια εχει κανει ο ηλεκτρολογος που κατι θα εβαλε εβγαλε απο τον προηγουμενο... Γιατι δε τον ρωτας? αλλα πια καταληγουμε στο οτι μαλλον ητανε καποια συνδεση καμερας
GrandViturbo

Δημοσίευσηαπό Geo. » Παρ Μαρ 12, 2010 2:06 pm

GrandViturbo έγραψε:
Geo. έγραψε:Αισθητήρες δεν υπάρχουν!

Από που το συμπεραίνεις αυτό? Αφού είπα πως το κομμάτι της πλεξούδας εκεί ήταν μονωμένο εργοστασιακά!!
Μπορεί όντως να είναι αναμονή για αισθητήρες!

GrandViturbo έγραψε:
Geo. έγραψε:Δε νομίζω γιατί κατάργησα την κλασική λάμπα της όπισθεν και έβαλα xenon :D και δε μου ανάβει κάποια ένδειξη.

Εννοεις led?

Όχι! Εννοώ Xenon!! Μου περίσσευε ένας μετασχηματιστής και μία λάμπα και τα έβαλα!! Επιτέλους βλέπω!!! :D

GrandViturbo έγραψε:"Τωρα ασχιζουν τα δυσκολαααα ( Σακης) :lol: καλα δεν εχει να κανει παντως απλα μηπως "αφαιρεσε"καποια αξεσουαρ ο προηγουμενος... Και μιας και λες οτι ειχε κοτσαδορο μηπως ητανε καποιο πριζακι να δινει ρευμα στις λαμπες της μπαγκαζιερας οταν βαζεις οπισθεν..

Το σκέφτηκα κι αυτό! Αλλά είναι μόνο δύο καλώδια! Κόκκινο-Μαύρο. Αν ήταν θα έπρεπε να είχε και για τα υπόλοιπα φώτα!
Αλλά ξαναλέω ήταν τόσο καλά μονωμένο που δε φαινόταν ότι υπήρχε εκεί! Δεν πιστεύω ότι κάτι έχει αφαιρεθεί! Το πιο πιθανόν είναι ότι είναι αναμονή!

GrandViturbo έγραψε:Καλα με αφησες _ _ _ _ _ _ τωρα.. εγω το εβλεπα για 189 αλλα τελος παντων ναι ειναι 681. Ξερουμε αρχικα πως ονομαζεται αυτο το αντικειμενο που λεγεται 681? πχ αντισταση τρανζιστορ κλπ κλπ?

Μακάρι να ξερα!
Εδώ έχει 2376 σελίδες... βαριέμαι να ψάξω! :P
http://dkc3.digikey.com/PDF/EU091-GR/digikey.pdf

GrandViturbo έγραψε:
Geo. έγραψε:Σήμερα έψαχνα στο εμπρός μέρος της πλεξούδας το καλώδιο που δίνει ρεύμα με την όπισθεν για να δώσω εντολή στην οθόνη

Πιστευω τοτε πως καποια μαιμουδια εχει κανει ο ηλεκτρολογος που κατι θα εβαλε εβγαλε απο τον προηγουμενο... Γιατι δε τον ρωτας? αλλα πια καταληγουμε στο οτι μαλλον ητανε καποια συνδεση καμερας

Δύσκολο! Το αυτοκίνητο είναι εισαγωγής! Από Τουλούζ Γαλλίας :P
Αν κοιτάξεις δεξιά στα πόδια του συνοδηγού που είναι η πλεξούδα, και πίσω που καταλήγει, θα δεις και στο δικό σου ότι έχει άλλα χρώματα!

Σκέφτομαι και το άλλο... μήπως έχει να κάνει με την όπισθεν και τα χιλιόμετρα? Μήπως διαβάζει κάτι ο εγκέφαλος?
Geo.
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Δημοσίευσηαπό GrandViturbo » Παρ Μαρ 12, 2010 4:36 pm

Geo. έγραψε:
GrandViturbo έγραψε:
Geo. έγραψε:Αισθητήρες δεν υπάρχουν!

Από που το συμπεραίνεις αυτό? Αφού είπα πως το κομμάτι της πλεξούδας εκεί ήταν μονωμένο εργοστασιακά!!
Μπορεί όντως να είναι αναμονή για αισθητήρες!

Επειδη ειπες πιο κατω οτι ειχε και κοτσαδωρο το αμαξι ενω τωρα εχει μονο κομμενο προφυλακτηρα.

GrandViturbo έγραψε:

Εννοεις led?

Geo. έγραψε:Όχι! Εννοώ Xenon!! Μου περίσσευε ένας μετασχηματιστής και μία λάμπα και τα έβαλα!! Επιτέλους βλέπω!!! :D

Ειμαι περιεργος να μου πεις τι τυπο λαμπας εβαλες σε ξενον εκει μεσα που ειναι περιεργα τα πραγματα...

GrandViturbo έγραψε:"Τωρα ασχιζουν τα δυσκολαααα ( Σακης) :lol: καλα δεν εχει να κανει παντως απλα μηπως "αφαιρεσε"καποια αξεσουαρ ο προηγουμενος... Και μιας και λες οτι ειχε κοτσαδορο μηπως ητανε καποιο πριζακι να δινει ρευμα στις λαμπες της μπαγκαζιερας οταν βαζεις οπισθεν..

Geo. έγραψε:Το σκέφτηκα κι αυτό! Αλλά είναι μόνο δύο καλώδια! Κόκκινο-Μαύρο. Αν ήταν θα έπρεπε να είχε και για τα υπόλοιπα φώτα!
Αλλά ξαναλέω ήταν τόσο καλά μονωμένο που δε φαινόταν ότι υπήρχε εκεί! Δεν πιστεύω ότι κάτι έχει αφαιρεθεί! Το πιο πιθανόν είναι ότι είναι αναμονή!
Αναμονη για τι τοτε?

GrandViturbo έγραψε:Καλα με αφησες _ _ _ _ _ _ τωρα.. εγω το εβλεπα για 189 αλλα τελος παντων ναι ειναι 681. Ξερουμε αρχικα πως ονομαζεται αυτο το αντικειμενο που λεγεται 681? πχ αντισταση τρανζιστορ κλπ κλπ?

Geo. έγραψε:Μακάρι να ξερα!
Εδώ έχει 2376 σελίδες... βαριέμαι να ψάξω! :P
http://dkc3.digikey.com/PDF/EU091-GR/digikey.pdf
Το κατεβαζω ηδη και θα το ψαξω αν! καταφερω να βγαλω ακρη βεβαια... και μολις μου πεταξε μυνημα για κατεστραμμενο αρχειο οποτε τζιφος.

GrandViturbo έγραψε:
Geo. έγραψε:Σήμερα έψαχνα στο εμπρός μέρος της πλεξούδας το καλώδιο που δίνει ρεύμα με την όπισθεν για να δώσω εντολή στην οθόνη

Geo. έγραψε:Δύσκολο! Το αυτοκίνητο είναι εισαγωγής! Από Τουλούζ Γαλλίας :P
Αν κοιτάξεις δεξιά στα πόδια του συνοδηγού που είναι η πλεξούδα, και πίσω που καταλήγει, θα δεις και στο δικό σου ότι έχει άλλα χρώματα!

Αυτο δε το καταλαβα. Δεξια στα ποδια του οδηγου εχουμε μονο την πλεξουδα του γκαζιου. Εχει κι αλλα ?

Geo. έγραψε:Σκέφτομαι και το άλλο... μήπως έχει να κάνει με την όπισθεν και τα χιλιόμετρα? Μήπως διαβάζει κάτι ο εγκέφαλος?

Σωστοος. Αν και τραβηγμενο...... Πιστευω πως διαβαζει αξονες ο εγκεφαλος και βγαζει τα χιλιομετρα κι οχι κατι στις ροδες. Τι να πω ενα τοσο δα πραγματακι μας εχει κανει να ψαχνομαστε!!! Ενας ηλεκτρονικος ρε παιδια!!!!!
GrandViturbo

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Παρ Μαρ 12, 2010 5:07 pm

Υπάρχει περίπτωση αν αυτό το πλακετάκι δέχεται πάνω του τα 12V της μπαταρίας , να είναι κάποιο DC converter .

Παίρνει 12 V στην είσοδο ( ας πούμε στις επαφές 1 και 2 ) , και βγάζει κάποια μειωμένη τάση ( στις επαφές 3 - 4 ) για τροφοδοσία κάποιας κάμερας ή κάποιου άλλου προαιρετικού εργοστασιακού κυκλώματος .
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό GrandViturbo » Παρ Μαρ 12, 2010 5:29 pm

Μα απο αυτα τα 189 η 681 δε θυμαμαι εχει μονο 2 και μετα εχει κολλημενα τα 1 2 3 4 . μου μοιαζει πολυ επιστημονικο για suzuki παντως αυτο...!
GrandViturbo

Δημοσίευσηαπό Geo. » Σάβ Μαρ 13, 2010 12:06 am

GrandViturbo έγραψε:Ειμαι περιεργος να μου πεις τι τυπο λαμπας εβαλες σε ξενον εκει μεσα που ειναι περιεργα τα πραγματα...

Είχαμε πάρει ένα set xenon με ένα φιλαράκι για το μηχανάκι του (SYM), κι επειδή η μία λάμπα του φαινόταν πως μετά από λίγη ώρα γινόταν ροζ (μιλάμε τώρα ελάχισταααα)
πήρε άλλη, κι έτσι αυτή μου μεινε. Ο τύπος είναι 881. Αν ήταν άλλη λάμπα ίσως κούμπωνε καλύτερα γιατί αυτή είχε μικρή βάση. Βρήκα μία βάση την προσάρμοσα κάπως, έπεσε
λίγη θερμόκολλα και όλα good. Τώρα αν εννοείς για το ballast, είναι μέσα στο αυτοκίνητο και πίσω από πλαστικό κάλυμμα! Εκεί που είναι και η πλακέτα που μας παιδεύει.

GrandViturbo έγραψε:
Geo. έγραψε:Αν κοιτάξεις δεξιά στα πόδια του συνοδηγού που είναι η πλεξούδα, και πίσω που καταλήγει, θα δεις και στο δικό σου ότι έχει άλλα χρώματα!

Αυτο δε το καταλαβα. Δεξια στα ποδια του οδηγου εχουμε μονο την πλεξουδα του γκαζιου. Εχει κι αλλα ?

Συνοδηγού. Δεξιά, κάτω από το ντουλαπάκι, αν βγάλεις το πλαστικό ξεκινάει η πλεξούδα και πάει πίσω.

GrandViturbo έγραψε:Τι να πω ενα τοσο δα πραγματακι μας εχει κανει να ψαχνομαστε!!!

Υπομονή, αύριο θα πάω στον ηλεκτρολόγο για το μόνιμο πρόβλημα μου με το DPF και θα τον ρωτήσω να δω αν ξέρει τι είναι.
Geo.
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Δημοσίευσηαπό GrandViturbo » Σάβ Μαρ 13, 2010 5:52 am

Πολυ καλη πατεντα με το ξενον στην οπισθεν.Πρεπει να σκοτωνει...

Για την πλεξουδα σωθηκες..! Περνανε απο κει που λες ενα σωρο καλωδια που πανε πισω για ηχο κυριως...!

Σε αναμονη λοιπον τι θα πει ο ηλεκτρολογος. Κι αν σου βγαλει ακρη του βγαζω το καπελο!!
GrandViturbo

Δημοσίευσηαπό Geo. » Σάβ Μαρ 13, 2010 11:22 pm

Λοιπόν έχω νέα. Ο ηλεκτρολόγος μου είπε ότι είναι για να απενεργοποιεί τους αερόσακους μόλις μπει η όπισθεν.
Στην αρχή μου φάνηκε λογικό. Πως όμως γίνεται αυτό? Θα χρειαζόταν άλλο ένα καλώδιο για εντολή.
Εκτός κι αν είναι ασύρματο (Χλωμό). Και επίσης γτ να μπει πίσω και να μην είναι μπροστά κάπου κοντά στον εγκέφαλο...?
Geo.
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Δημοσίευσηαπό Geo. » Τρί Μαρ 30, 2010 5:59 pm

Κι άλλα νέα... από αντιπροσωπία αυτή τη φορά! Δεν ξέρουν τι είναι, δεν το'χουν ξαναδεί, δεν είναι εργοστασιακό.
Μπορεί να είναι κάτι για τρέιλερ, μπορεί να ήταν για αισθητήρες παρκαρίσματος, μπορεί να είναι χίλια δυο.
Geo.
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Δημοσίευσηαπό mikeGV » Τρί Μαρ 30, 2010 6:13 pm

Μπας και σε παρακολουθούνε το έχεις ψάξει :lol: :lol: :lol: :lol:
mikeGV

Δημοσίευσηαπό GrandViturbo » Τρί Μαρ 30, 2010 8:39 pm

Geo. έγραψε:Λοιπόν έχω νέα. Ο ηλεκτρολόγος μου είπε ότι είναι για να απενεργοποιεί τους αερόσακους μόλις μπει η όπισθεν.
Στην αρχή μου φάνηκε λογικό. Πως όμως γίνεται αυτό? Θα χρειαζόταν άλλο ένα καλώδιο για εντολή.
Εκτός κι αν είναι ασύρματο (Χλωμό). Και επίσης γτ να μπει πίσω και να μην είναι μπροστά κάπου κοντά στον εγκέφαλο...?

Χιλια συγνωμη που επεμβαινω, αλλα πες του ηλεκτρολογου σου να παει να δωσει εξετασεις παλι...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GrandViturbo

Δημοσίευσηαπό Geo. » Τετ Μαρ 31, 2010 2:39 am

mikeGV έγραψε:Μπας και σε παρακολουθούνε το έχεις ψάξει :lol: :lol: :lol: :lol:

Λες?? Truman show και τέτοια?? :lol: :lol: :lol:

GrandViturbo έγραψε:Χιλια συγνωμη που επεμβαινω, αλλα πες του ηλεκτρολογου σου να παει να δωσει εξετασεις παλι...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

+1000

Και μια διόρθωση...
Ο ηλεκτρολόγος μου είπ
είναι με κόμμα πριν το "μου"
Ο ηλεκτρολόγος, μου είπε

απλά έτυχε... ή μάλλον σκ@^#λαχε να με μπλέξουν με αυτόν για το DPF!
Geo.
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Δημοσίευσηαπό ingegnere1 » Τρί Απρ 06, 2010 11:33 pm

Παιδιά, ολοκληρωμένο δεν είναι . Εμένα μου φαίνεται απλά για τερματική φύσα ελέγχου γραμμής. Το τι μπορεί να κουμπώνει στη φύσα αν αφαιρεθεί , άλλου παπά ευαγγέλιο...
NGV 1.9 DDIS
Άβαταρ μέλους
ingegnere1
4x4 rookie member
4x4 rookie member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά

KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες