Αναφερω πως :
Η επισκεψη μου στον προγραμματιστη ολοκληρωθηκε με 100% επιτυχια...
Περαστηκε νεα πλεξουδα οπου και την αγορασα εγω ο ιδιος απο το ebay εναντι των 100 ευρω που κοστιζε αντι των 280 που ζητανε εδω σε βελτιωτικους οικους. Σε οσους ειπα τι και πως μου ειπανε πως το συγκεκριμενος εγκεφαλος παρεχει τα παντα μεσα..
Πορισμα ? μαλλον την κρατησε για τη παρτη του τη πλεξουδα μου να την κανει κοτσιδακια...
Ο εγκεφαλος πλεον λειτουργει οπως πρεπει.
Απολογισμος: Στην προηγουμενη μετατροπη στο Τσουκα, ο εγκεφαλος επαιζε τον ρολο του νταβατζη διοτι : ειχαν συνδεθει μονο 4 αναφλεξεις ( μια απο καθε κυλινδρο) ετσι ωστε να διαβαζει στροφες και ακομα μια συνδεση στο 5ο μπεκ οπου και ψεκαζε βεβαιως οτι ηθελε... Θυμαμαι τον καλο μας στρατιωτη Αλεξ23 στην εκδρομη μας προς Διρφυ να μου λεει απο το cb ρε πετραν πολυ μαυριλα βγαζεις...Μπουκωνει του απαντησα..Eλα που δε μπουκωνε και πεταγε ακαυστες πισω...
Οταν ενας εγκεφαλος για να λειτουργησει σωστα χρειαζεται 49 συνδεσεις.. με 3 φισες.. Κι εσυ μου συνδεεις 2 φισες απο ΑΛΛΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ακουσον ακουσον τον μπλε e manage και απο αυτα τα καλωδια μου συνδεεις τα 10 απο τα 49... εεεεε ευχης εργον και θεου θελοντος εβγαλε 60.000 χιλιομετρα το δυστυχο...
Εχω και καποιες δηλωσεις του προγραμματιστη για τον Τσουκα ο οποιος αρκεστηκε να μου πει οτι διεκοψε γιατι δε τα βρισκανε.. Ενδεικτικα αναφερω πως καποια στιγμη ειχε διμιουργηθει ενταση για το σωληνακι που τροφοδοτει το 5ο μπεκ.. Οχι και πλαστικο ρε Τσουκα.. οχι και πλαστικο.. Ημαρτον! Τι πιεση να σου κρατησει!
Απο πατεντες και κορδελες κι εγω ξερω, μονο που δε μου εφερε κανεις το αμαξι του να το σπασω!
Οπως και παλι ξερω οτι, το πρωτο jimny που υπερσυμπιεσες με κομπρεσσορα στη δευτερη -τριτη μερα το κλεγατε ? και ειπατε γιατι?
ε ρε φιλε με 1 μπαρ και χωρις να ανοιξεις καπακι που πας και τι κανεις πες μου..
Τις προσεχεις μερες ετοιμασε μου ενα πακετακι της ταξεως των 4000 ( την εργασια στη χαριζω μιας και ο καφες μου βγηκε πανακριβος.. 1000 ευρω για πλακα ) να περασω να το παρω και πατσιζουμε. ΟΚ?