Συνεργειο Xtreme4x4 στο Ταυρο

Παράπονα, προτάσεις για τα συνεργεία

Re: Συνεργειο Xtreme4x4 στο Ταυρο

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Πέμ Ιαν 28, 2010 1:46 am

W.T.F. !!!!! 12,500???? Να σου πω εγω Γιωργο μου τι θεση εχει ηδη παρει καποιος απο την εταιρια...!!

Επισκέπτης έγραψε:... Ευχαριστω για την κατανοηση, και θα υπαρχει ημερησια παρακολουθηση της σελιδας διοτι αν σβηστει το σχολιο μου ( κατα λαθος παντα ) θα προβω σε αλλες ενεργεις σε αλλα φορουμ οπου εκει ακουγομαι.Και ολα αυτα με την τεραστια πιεση των 0.3 bar.
Γεια σου.[/i]

Παρολα αυτα, οπως ειδατε τον ενημερωσα πως εαν σβηστει το σχολιο μου θα προβω σε ενεργειες τετοιου ειδους και παρα την εμμεση προτροπη μου να μη το κανει, το εσβησε. Ετσι λοιπον σας παραθετω εδω το τι εγινε. Και ξανα λεω. Στο θεμα tuning εμενα με αφησε ανικανοποιητο. Και θα ενημερωσω τον οποιονδηποτε θελησει να κανει μετατροπη στο αυτοκινητο του να μη την κανει εκει με ζωντανο παραδειγμα τα δικα μου τα χαλια πλεον. Αναρωτιεμαι ολοι αυτοι ( http://www.xtreme4x4.gr/articles_list.asp?e_cat_serial=001009004&e_cat_id=70 δεν εχουνε αντιμετωπισει προβλημα ή πειραματιστηκε στο δικο μου?
Οποιες προτασεις δεκτες!

Αυτα...
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Πέμ Ιαν 28, 2010 3:48 am

Κοινοποιηθηκε και στο facebook εδω. http://www.facebook.com/profile.php?id=607702052&ref=nf
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Πέμ Ιαν 28, 2010 5:50 pm

Επισης αν δε κανω λαθος ο χρηστης ------Εdit by kfanis------- πρεπει να εχει αμεση σχεση με το συναρμολογειο στο ταυρο...

Πέτρο σε παρακαλώ μήν μπλέκεις και άλλους στο θέμα!!
Ακόμα και νά'ναι έτσι, εσένα αυτό που σε "καίει" είναι το θέμα με το αμάξι σου!!
:wink:

Έτσι δεν είναι;; :?:

Eκτός αυτού ο συγκεκριμένος χρήστης δεν είναι πια μέλος του forum, και δεν μπορεί να μας απαντήσει.... :wink:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό bluesportage » Πέμ Φεβ 18, 2010 1:15 pm

ωρε πικρα που εφαγες.αν θες παντως εχω εναν καλο μηχανικο σε βελτιωσεις σε ιαπωνεζικα,οποιος θα σου τα πει ολα(και τα καλα και τα κακα)εχεις φτιαξει πολλα και δυνατα αυτοκινητα(evo,subary,celica ct4,starlet gt,supra,350z,swift gti και γενικα οτι ειναι japan.επισης ειχαν ενα vitara και τα ξερει τα μοτερακια του.αν θες να σου δωσω τηλ.να επικοινωνησεις να δεις τι θα σου πει.
Second car:2020'Dacia Duster ii,1.5D,4x4+ H&R lift kit +maxxis 764 bighorn 205/80/16
Άβαταρ μέλους
bluesportage
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Maxxis M/T 764 bighorn
Διάσταση ελαστικών: 30/9.5/15
Suspension: +10
cb: Ναι
Εργάτης: Ναι
Aka: Nikos G.V
Name: Νικος

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Πέμ Φεβ 18, 2010 2:15 pm

Επισκέπτης έγραψε:Επισης αν δε κανω λαθος ο χρηστης ------Εdit by kfanis------- πρεπει να εχει αμεση σχεση με το συναρμολογειο στο ταυρο...

Πέτρο σε παρακαλώ μήν μπλέκεις και άλλους στο θέμα!!
Ακόμα και νά'ναι έτσι, εσένα αυτό που σε "καίει" είναι το θέμα με το αμάξι σου!!
:wink:

Έτσι δεν είναι;; :?:

Eκτός αυτού ο συγκεκριμένος χρήστης δεν είναι πια μέλος του forum, και δεν μπορεί να μας απαντήσει.... :wink:

Ναι Φανη αυτο ακριβως με καιει αλλα ακομα και τωρα ανακαλυπτω μαιμουδιες που εχουνε γινει!!!
Π.χ. : Ενας ανταπτορας οπου μπαινει στο φιλτρο λαδιου εχει 3 θεσεις. Αυτος χρησημοποιησε την μια για να μου βαλει την παροχη λαδιου στη τουρμπινα και στις αλλες 2 θεσεις εβαλε βιδες 10αρες κλασικες ΑΝΤΙ για ταπες καταστρεφοντας ετσι το σπειρωμα και τωρα που θελω να βαλω οργανακι πιεσης λαδιου δε μπορω διοτε δε ταιριαζει. τι να λεμε τωρα...
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Γιώργος RANGER » Τρί Φεβ 23, 2010 3:16 pm

Πάντως ο κύριος λένε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.Ξέρετε τι δουλεία έκανε πριν ανοίξει το μαγαζί??????
Εγώ έβαλα ΟΜΕ και στην πορεία έμαθα για νούμερα και σκληρότητες. Αυτό που δε μου άρεσε στον τύπο ήταν ότι δεν ήταν καθόλου επεξηγηματικός στο τι θα κάνει κλπ,κλπ.Ήταν ψυχρός απότομος "Αυτό είναι και αν σου αρέσει" στυλ!!!
Ζούμε για να μαθαίνουμε
Υπομονή Φίλε!!!!!
Άβαταρ μέλους
Γιώργος RANGER
4x4 Grand member
4x4 Grand member

cb: Όχι

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Κυρ Φεβ 28, 2010 2:00 pm

--------------- Edit by kfanis ----------------

Δες πιο κάτω!!!
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τρί Μάιος 04, 2010 10:23 am

Αναφερω πως :
Η επισκεψη μου στον προγραμματιστη ολοκληρωθηκε με 100% επιτυχια...
Περαστηκε νεα πλεξουδα οπου και την αγορασα εγω ο ιδιος απο το ebay εναντι των 100 ευρω που κοστιζε αντι των 280 που ζητανε εδω σε βελτιωτικους οικους. Σε οσους ειπα τι και πως μου ειπανε πως το συγκεκριμενος εγκεφαλος παρεχει τα παντα μεσα..
Πορισμα ? μαλλον την κρατησε για τη παρτη του τη πλεξουδα μου να την κανει κοτσιδακια...

Ο εγκεφαλος πλεον λειτουργει οπως πρεπει.
Απολογισμος: Στην προηγουμενη μετατροπη στο Τσουκα, ο εγκεφαλος επαιζε τον ρολο του νταβατζη διοτι : ειχαν συνδεθει μονο 4 αναφλεξεις ( μια απο καθε κυλινδρο) ετσι ωστε να διαβαζει στροφες και ακομα μια συνδεση στο 5ο μπεκ οπου και ψεκαζε βεβαιως οτι ηθελε... Θυμαμαι τον καλο μας στρατιωτη Αλεξ23 στην εκδρομη μας προς Διρφυ να μου λεει απο το cb ρε πετραν πολυ μαυριλα βγαζεις...Μπουκωνει του απαντησα..Eλα που δε μπουκωνε και πεταγε ακαυστες πισω...

Οταν ενας εγκεφαλος για να λειτουργησει σωστα χρειαζεται 49 συνδεσεις.. με 3 φισες.. Κι εσυ μου συνδεεις 2 φισες απο ΑΛΛΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ακουσον ακουσον τον μπλε e manage και απο αυτα τα καλωδια μου συνδεεις τα 10 απο τα 49... εεεεε ευχης εργον και θεου θελοντος εβγαλε 60.000 χιλιομετρα το δυστυχο...
Εχω και καποιες δηλωσεις του προγραμματιστη για τον Τσουκα ο οποιος αρκεστηκε να μου πει οτι διεκοψε γιατι δε τα βρισκανε.. Ενδεικτικα αναφερω πως καποια στιγμη ειχε διμιουργηθει ενταση για το σωληνακι που τροφοδοτει το 5ο μπεκ.. Οχι και πλαστικο ρε Τσουκα.. οχι και πλαστικο.. Ημαρτον! Τι πιεση να σου κρατησει!
Απο πατεντες και κορδελες κι εγω ξερω, μονο που δε μου εφερε κανεις το αμαξι του να το σπασω!
Οπως και παλι ξερω οτι, το πρωτο jimny που υπερσυμπιεσες με κομπρεσσορα στη δευτερη -τριτη μερα το κλεγατε ? και ειπατε γιατι?
ε ρε φιλε με 1 μπαρ και χωρις να ανοιξεις καπακι που πας και τι κανεις πες μου..
Τις προσεχεις μερες ετοιμασε μου ενα πακετακι της ταξεως των 4000 ( την εργασια στη χαριζω μιας και ο καφες μου βγηκε πανακριβος.. 1000 ευρω για πλακα ) να περασω να το παρω και πατσιζουμε. ΟΚ? :tsoukalas:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό ------ » Τρί Μάιος 04, 2010 10:34 am

Τι ειπες τωρα :?: :?:
Θεε και Κυριε :!: :think: :think: :think:
------

Δημοσίευσηαπό fluflitsa » Τρί Μάιος 04, 2010 11:15 am

πω ταλαιπωρία που τράβηξες!
ελπίζω τώρα τουλάχιστον να είναι όλα εντάξει στο αυτοκίνητό σου
Tiguan 1.4 Escape
Άβαταρ μέλους
fluflitsa
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Geolandar A/T-S
cb: Ναι
Name: Νίνα

Δημοσίευσηαπό ------ » Τρί Μάιος 04, 2010 11:32 am

fluflitsa έγραψε:πω ταλαιπωρία που τράβηξες!

Το αμαξι Νινα μια χαρα ειναι,Ο Πετρος............................ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Φιλακια Πετραν :dance: :dance: :dance:
------

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τετ Μάιος 05, 2010 12:13 am

Επισκέπτης έγραψε:
fluflitsa έγραψε:πω ταλαιπωρία που τράβηξες!

Το αμαξι Νινα μια χαρα ειναι,Ο Πετρος............................ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Φιλακια Πετραν :dance: :dance: :dance:

............ ειναι κανιβαλος! χαχαχαχααχα
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τετ Μάιος 05, 2010 11:50 am

Επισκέπτης έγραψε:Οτι μοντιφες σου εχει κανει,καθαρογραψετες και καντες του Κορνιζα :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αστο... ας μην επεκταθουμε αλλο. Απο βδομαδα θα εχει επισκεψη για κουβεντουλα το τι θα μου πληρωσει. Τελος. Αντε γιατι πολυ υπομονη εκανα αλλα οι μαιμουδιες του ερχονται η μια μετα την αλλη!
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό ------ » Τετ Μάιος 05, 2010 12:10 pm

Οκ Πετρο.Μακαρι να τα παραδεχτει και να σου δωσει εστω και καποια χρηματα. :pray:
------

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τετ Μάιος 05, 2010 12:16 pm

Επισκέπτης έγραψε:Οκ Πετρο.Μακαρι να τα παραδεχτει και να σου δωσει εστω και καποια χρηματα. :pray:

Παρακαλω να μεταφερθει στα ΑΝΕΚΔΟΤΑ. Ευχαριστω!
Επισκέπτης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Συνεργεία

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες