ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Δευτ Δεκ 21, 2009 12:20 am

Στην κιβωτό του Νώε, τα ζώα την 3η ημέρα δεν κρατιούνται και το ρίχνουν στο σεξ. Η κιβωτός κουνιέται επικίνδυνα, ο Νώε τσαντίζεται και παίρνει δραστικά μέτρα.
Το κάθε αρσενικό ζώο παίρνει μια κάρτα στην οποία αναγράφεται το όνομα της συζύγου και η ημέρα που επιτρέπεται να ζευγαρώσουν.

Πάει την επομένη ο πίθηκος στην γυναίκα του και της λέει: - Ετοιμάσου γιατί την επόμενη Τρίτη θα υποφέρεις βάναυσα!

Η θηλυκιά ντροπιάζεται γιατί το σκηνικό παίχτηκε μπροστά σε όλα τα ζώα.
Την επόμενη, ο πίθηκος ξανασκάει μύτη, και μπροστά σε όλα τα ζώα:
- Ετοιμάσου, την επόμενη Τρίτη θα υποφέρεις βάναυσα!

Η φάση επαναλαμβάνεται ώσπου η θηλυκιά το λέει στον Νώε.
Καλεί ο Νώε τον πίθηκο και του ζητάει εξηγήσεις:
- Γιατί ρε δεν κρατιέσαι και ντροπιάζεις τη γυναίκα σου μπροστά σε όλους;
- Δεν είναι ότι δεν κρατιέμαι. Προειδοποίηση είναι.
Την Τρίτη θα υποφέρει γιατί έχασα την κάρτα μου στο πόκερ και την έχει ο ελέφαντας τώρα
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
cb: Ναι
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Δευτ Δεκ 21, 2009 12:25 am

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό stelios8 » Δευτ Δεκ 21, 2009 11:33 pm

Ένας τύπος με κουστούμι, και χαρτοφύλακα περιμένει στην αίθουσα αναμονής του γραφείου του Πάπα. Η γραμματέας του χαμογελάει συγκαταβατικά και του λέει:
- Ο Παναγιότατος θα σας δεχτεί τώρα. Μπορείτε να περάσετε.
Ο τύπος γνέφει, σηκώνεται απότομα, μπουκάρει στην μισάνοιχτη πόρτα, ακουμπά το χαρτοφύλακα πάνω στο γραφείο του Πανιερώτατου, τον ανοίγει (τον χαρτοφύλακα), τραβάει ένα χαρτί από μέσα, το προσφέρει στον Πάπα και λέει:
- Θα περάσω κατευθείαν στο ψητό. Λέγομαι Jim Douglas και αντιπροσωπεύω την Coca Cola. Είμαι εδώ, γιατί η εταιρία μου έχει να σας κάνει την εξής γενναιόδωρη προσφορά: Σας ζητάμε να αλλάξετε τον στίχο του Πάτερ Ημών υπ-αριθμόν 8, το σημείο που λέει: τον άρτον ημών των επιούσιον, έτσι ώστε να λέει: την Coca Cola ημών την επιούσια. Εμείς από τη μεριά μας θα σας δώσουμε το ποσό των διακοσίων εκατομμυρίων δολαρίων σε νόμισμα της επιλογής σας. Δέχεστε;
Ο Αντιπρόσωπος του ενός και μοναδικού Θεού, αφού ξοδεύει τέσσερα ως και εφτά δευτερόλεπτα για να καταλάβει τι συμβαίνει, άλλα ενάμιση ως δύο για να συγκεντρώσει τη φωνή του, και περίπου τρία τέταρτα του δευτερολέπτου για σκίσει το χαρτί, φωνάζει γεμάτος έξαρση και θρησκευτικό φανατισμό:
- ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ. Θα μας κάψουν οι ουρανοί. Τολμάτε και έρχεστε εδώ και ζητάτε τέτοιο πράγμα. Δεν υπάρχει ποσό για να αγοράσει τέτοιο πράγμα. Παρακαλώ να ανακαλέσετε την προσβολή που μας κάνατε.
Ο Jim Douglas χαμογελά, τραβάει ένα δεύτερο χαρτί από τον χαρτοφύλακα του, το προσφέρει και λέει:
- Αχά, το προβλέψαμε πως θα αντιδρούσατε κάπως έτσι. Η εταιρία μου είναι διατεθιμένη να ανεβάσει την προσφορά της στα τριακόσια εκατομμύρια δολάρια και να συμπεριλάβει στο συμβόλαιο και ένα ετήσιο ποσοστό επί των κερδών της.
Ο Πάπας πετάει κάτω το άσπρο σκουφάκι του γεμάτος οργή.
- Σας παρακαλώ κύριε, ΔΕΝ είναι δυνατόν να ζητάτε από τη καθολική εκκλησία να κάνει κάτι τέτοιο για οποιοδήποτε ποσό. Είμαστε η μεγαλύτερη εκκλησία στον κόσμο, έχουμε εκατομμύρια πιστούς, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές στην προσευχή μας και στα πιστεύω μας
- Άγιε πατέρα, ζητούμε συγνώμη αν σας προσβάλαμε. Παρακαλώ, σκεφτείτε την τελευταία προσφορά μας: Δίνουμε μισό δισεκατομμύριο δολάρια σε νόμισμα της επιλογής σας και ένα αρκετά σεβαστό ποσοστό επί των ακαθάριστων κερδών της εταιρίας ετησίως, ας πούμε πέντε τα εκατό.
(παύση για σκέψη)
(ο Πανιερώτατος έχει κάτσει στην πολυθρόνα του)
Φαίνεται να το σκέφτεται, παίζει με το στυλό του και τελικά χτυπά το intercom, από όπου ακούγεται η φωνή της γραμματέας του να ρωτά πως μπορεί να τον εξυπηρετήσει.
- Α, Μαίρη. Σε παρακαλώ κορίτσι μου, ψάξε στα αρχεία μας να δεις πότε λήγει εκείνη η σύμβαση με τους αρτοποιούς.
Εικόνα
stelios8
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Δημοσίευσηαπό stelios8 » Δευτ Δεκ 21, 2009 11:34 pm

Δύο οι εξομολογητές στην ενορία του αποστόλου Παύλου, ο καθένας με το δικό κουβούκλιο για να δέχεται τους αμαρτωλούς πιστούς.
Έξω από τα κουβούκλια, πέντε με έξι άτομα περιμένουν να εξομολογηθούν τις αμαρτίες τους.
Ο πάτερ Γρηγόριος, στο πρώτο από τα κουβούκλια, δέχεται τον επόμενο πιστό.
- Πάτερ, συγχώρεσε με γιατί αμάρτησα.
- Μην ανησυχείς τέκνο μου, ο Θεός είναι μεγάλος. Πες μου την αμαρτία σου και αυτός θα σου δώσει άφεση.
- Να, πάτερ μου, σε μια στιγμή αδυναμίας, έκλεψα από το τοπικό μπακάλικο τρία πορτοκάλια.
Ο πάτερ Γρηγόριος, εμφανίζει από το πουθενά έναν τόμο τεραστίων διαστάσεων, σκονισμένο και φθαρμένο από την πολυκαιρία. Ανοίγει το βαρύ εξώφυλλο και αρχίζει να μουρμουράει στον εαυτό του ψάχνοντας τα περιεχόμενα:
- Κλοπή ... κλοπή ... χμμ, ίσως υπεξαίρεση ... Α! νάτο: Υπεξαίρεση φρούτων: τρεις μέρες νηστείας και μια λαμπάδα στην αγιοσύνη του. Τέκνο μου, αυτή θα είναι και η ποινή σου. Πήγαινε με την ευχή του Θεού.
Ο δεύτερος πιστός είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα.
- Πάτερ, συγχώρεσε με γιατί αμάρτησα.
- Τέκνο μου, μείνε ήσυχη. Ο θεός έχει μεγάλη καρδιά. Εξομολογήσου τις αμαρτίες σου και θα συγχωρεθείς.
- Πάτερ, μου είναι δύσκολο ... δεν ξέρω πως να το πω ... δηλητηρίασα το σκύλο του γείτονα μας.
- Α, τέκνο μου. Σοβαρό αυτό. Για να δω ...
Το χοντρό βιβλίο επανεμφανίζεται. Οι σελίδες γυρνάνε, και το εξασκημένο δάχτυλο του Πατέρα Γρηγόριου σαρώνει τα περιεχόμενα.
- Α, μάλιστα: Δηλητηρίαση κατοικίδιων ζώων: σελίδα 1366. Δωδεκαήμερη μετάνοια, νηστεία, καθημερινό πρόσφορο στο ναό και συγνώμη από το γείτονα. Ο Θεός μαζί σου τέκνο μου.
Η τρίτη πιστή διαφέρει από τους προηγούμενους.
- Πάτερ, συγχώρεσε με, αμάρτησα.
- Ησύχασε τέκνο μου. Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να συγχωρεθεί, αν πραγματικά έχεις μετανοήσει.
- Πάτερ διστάζω. Είναι βαρύ, πραγματικά βαρύ. Είναι από αυτά που δεν λέγονται. Έκανα ... να, ... έκανα μια πίπα σε έναν άντρα.
Ατάραχος ο Πάτερ Γρηγόριος, καταφεύγει αμέσως στο Βιβλίο:
- Πίπα... Πίπα ... μπα, μάλλον τσιμπούκι.. τσιμπούκι... ούτε; περίεργο ... πεοθηλασμός ίσως; ... πεοθηλασμός .. δεν μπορεί, κάπου εδώ θα είναι ... να ξαναδώ ... πίπα ... αυτό είναι πρωτάκουστο. (Δυνατά) -Μια στιγμή, τέκνο μου. Υπάρχει μια μικρή ανωμαλία εδώ.
Βγάζει το κεφάλι απο το κουβούκλιο και φωνάζει:
- Πάτερ Νικόλαε, πόσο πάει το τσιμπούκι;
- Δύο χιλιάρικα, αλλά τώρα έχω άλλον μέσα.
Εικόνα
stelios8
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Δευτ Δεκ 21, 2009 11:50 pm

:lol: :lol: :lol: :lol:
Γειά σου ρε Στέλιο :lol: :lol: :lol:
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Τρί Δεκ 22, 2009 9:49 am

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πολύ καλό ...Πάτερ Στυλιανέ ! :lol: :lol: :lol:
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό Atlas » Τετ Δεκ 23, 2009 10:20 pm

Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο Αγιος Βασίλης ετοιμάζεται να πάει τα δώρα στα καλά παιδάκια όλου του κόσμου. Αφού λοιπόν κάνει το μπανάκι του, ανοίγει την ντουλάπα για να πάρει τη στολή του. Καθώς τραβάει την στολή από την κρεμάστρα, μετά φρίκης διαπιστώνει ότι εκτός από ασιδέρωτη, η στολή έχει μία τεράστια τρύπα στην κοιλιά από το σκόρο. Αμέσως τρέχει στην γυναίκα του, και της δίνει τη στολή για να την φτιάξει. Η γυναίκα του όμως, με μεγάλο θράσος του απαντάει...
- Ασε με τώρα... δεν μπορώ... βλέπω Λάμψη...
- Ρε γυναίκα, δεν μπορώ να βγω έτσι έξω.. τι θα πει ο κόσμος;
- Να τη μπαλώσεις και να την σιδερώσεις μόνος σου.. και τώρα σιωπή, γιατί μιλάει ο Γιάγκος...
Έξαλλος ο Αγιος Βασίλης, παίρνει τη στολή, βάζει το σίδερο στη μπρίζα, και αρχίζει να σιδερώνει, μουρμουρίζοντας κάτω από την άσπρη του γενιάδα μερικές δίολου εορταστικές φράσεις...
Αφού τελειώνει λοιπόν με τη στολή, βγαίνει έξω για να φορτώσει τα δώρα, και διαπιστώνει ότι δεν υπήρχε ούτε ένας καλικάτζαρος. Έξαλλος και πάλι ο Αγιος Βασίλης, ψάχνει και βρίσκει έναν...
- Τι έγινε ρε καλικάτζαρε, λέει ο Αγιος Βασίλης, που χαθήκατε όλοι;..
- Αγιε μου Βασίλη, έχουμε πλέον συνδικαλιστεί, και αποφασίσαμε 24ωρη απεργία. Απαιτούμε αύξηση στο μισθό μας.
Ο Αι Βασίλης, έχει αρχίσει να φορτώνει άσχημα, αλλά προσπαθεί να κρύψει το θυμό του. Αρπάζει λοιπόν το σάκο, και αρχίζει να τον γεμίζει με παιχνίδια μοναχός του. Καθώς πάει να τα φορτώσει στο έλκυθρο, διαπιστώνει ότι δύο από τους ταράνδους γεννάγανε, και οι υπόλοιποι το είχαν σκάσει πηδόντας από το φράχτη. Σε κατάσταση αλοφροσύνης, ο Αι Βασίλης, πετάει με δύναμη το σάκο μέσα στο έλκυθρο, όπου αυτός σκίζεται και χύνονται όλα τα παιχνίδια στο χιόνι.
Τα νεύρα του Αι Βασίλη, πλέον έχουν ξεπεράσει τα όρια περιγραφής. Παρ'όλα αυτά αποφασίζει να πάει να πιει ένα ουισκάκι για να ηρεμήσει. Παρατηρεί όμως ότι το μπουκάλι με το Jack Daniels ήταν άδειο. Ξεχνάει το ουίσκι, αλλά όχι και το θυμό του, και πάει να βάλει λίγο καφέ. Του πέφτει όμως η καφετιέρα από τα χέρια, και μετατρέπεται σε παζλ 3000 κομματιών πάνω στο πάτωμα.
Με φανερή τσατίλα, πάει να φέρει τη σκούπα για να καθαρίσει, αλλά ανακαλύπτει ότι τα ποντίκια είχαν φάει το άχυρο από τη σκούπα. Ο Αγιος Βασίλης ήταν έτοιμος να σκάσει από την τσαντίλα, όταν εκείνη τη στιγμή μπαίνει ένα αγγελάκι στην κουζίνα κουβαλώντας ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο.
- Αγιε Βασίλη, λέει το αγγελάκι, έφερα το δέντρο. Πού να το βάλω;

Και από τότε φίλοι μου, έχει επικρατήσει το έθιμο να βάζουμε το αγγελάκι στην κορυφή του δέντρου...
SV1GFS
Άβαταρ μέλους
Atlas
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Yokohama G015 A/T-S
Διάσταση ελαστικών: 225/65 R17
Suspension: Ελατήρια MAD
Εργάτης: Όχι
Aka: Ο ανεκδοτάκιας
Name: Μάρκος

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Τετ Δεκ 23, 2009 11:33 pm

:lol: :lol: :lol: Περαστικά Μάρκομμμ ! :lol: :lol: :lol:
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Πέμ Δεκ 24, 2009 12:06 am

Εικόνα :lol: :lol: :lol:
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό xiskos » Δευτ Δεκ 28, 2009 2:07 pm

Τυπος μετριος και μισοκακομοιρος περπαταει στο δρομο οταν ξαφνικα αντιλαμβανεται στο απεναντι πεζοδρομιο μια θεογκομενα με μεγαλα βυζια, ατελειωτα ποδια, σαρκωδη χειλια και βλεμμα ολο υποσχεσεις.Μολις την κοιταξε τον αντιλαμβανεται κ αυτη...Περναει λοιπον το δρομο κ αρχιζει να βαδιζει προς το μερος του.....Αυτος αρχιζει να τα χανει.....''Λες'' λεει ''να ερχεται προς το μερος μου?'' κ ολοενα αυτη βαδιζε προς αυτον...ωσπου φτανει και σταματαει μπροστα του, εχοντας ο τυπος μεινει καγκελο, και του λεει....''Εσεις πρεπει να ειστε πατερας ενος απ τα παιδια μου''.....ο τυπος εχει απλα τα εχει χασει....Σκεφτεται ειναι δυνατον να πηγα με μια τετοια γυναικα και να μη το θυμαμαι??? μετα απο λιγη σκεψη κατι του ερχεται στο μυαλο και λεει.... '' ΑΑΑΑ μηπως εισαι εκεινη η στριπτιτζου που ειχα στο μπατσελορ μου, που πηδ....μασταν ολη νυχτα,γιναμε πιτα, ρουφουσαμε κοκα και χτυπησαμε ηρωινη??? Και η γκομενα αποσβολωμενη του πανταει......" Η δασκαλα της κορης σας ειμαι...."
OFF ROAD ΗΡΑΚΛΕΙΟ

«Άριστα διοικείται η Πολιτεία στην οποία τιμούνται οι ενάρετοι άνθρωποι ενώ οι κακοί παραμερίζονται»....Σόλων
Άβαταρ μέλους
xiskos
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: GEOLANDAR A/T-S GO12
Suspension: MONROE 4X4 ADVENTURE
cb: Όχι
Name: ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό xiskos » Δευτ Δεκ 28, 2009 2:19 pm

Γυναικα πολυ ωραια με πολυ θυληκοτητα περπαταει στο δρομο ωσπου την ''κοτσαρει'' ενα αλανι...Την ακολουθει λιγο και επειτα πλησιαζει κοντα της και τη ρωταει..'' θελεις να σε γ...σω??'' μολις η γυναικα συνερχεται απ το πρωτο σοκ και μπορει να μιλησει του λεει...." Μα καλά μ...κας εισαι??? Τι με περεσες ρε καραγκιοζη για καμια πουτανα?? και της απανταει το αλανι....'' Γιατι μωρη χαμουρα σου μιλησα εγω για λεφτα??''
OFF ROAD ΗΡΑΚΛΕΙΟ

«Άριστα διοικείται η Πολιτεία στην οποία τιμούνται οι ενάρετοι άνθρωποι ενώ οι κακοί παραμερίζονται»....Σόλων
Άβαταρ μέλους
xiskos
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: GEOLANDAR A/T-S GO12
Suspension: MONROE 4X4 ADVENTURE
Name: ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Δευτ Δεκ 28, 2009 2:42 pm

:shock: :)
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Δευτ Δεκ 28, 2009 4:48 pm

:lol: :lol: :lol: :lol:
Πολύυυυ καλάααααα :lol: :lol:
MAVERICK

Re:

Δημοσίευσηαπό hamman » Δευτ Ιαν 04, 2010 8:06 pm

kfanis έγραψε:Ελληνάρας οδηγεί στην Σαουδική Αραβία και περνάει με κόκκινο.Ένας μπάτσος τον σταματά.
-Κύριε, περάσατε με κόκκινο.
-Ε και;;; Λέγε πόσο είναι το πρόστιμο να τελειώνουμε.
-Δεν υπάρχει πρόστιμο, κύριε. Θα πρέπει να σάς συλλάβω και να σας πάω στο αυτόφωρο.
-Τι αυτόφωρο ρε φίλε! Κόψε την κλήση να τελειώνουμε!
Τελικά ο μπάτσος τον μπαγλαρώνει και τον πηγαίνει στο δικαστήριο, που στεγάζεται στο κτίριο των φυλακών, είναι άθλιο και τρομακτικό. Μπόλικος κόσμος περιμένει να δικαστεί, στη σειρά και ο Ελληναράς φίλος μας.
Ο Σαουδάραβας πρόεδρος του δικαστηρίου αρχίζει:
-Τι έκανες, ρωτά τον Έλληνα.
-Πέρασα με κόκκινο, κύριε δικαστά. Κόψτε μου ένα πρόστιμο, να πληρώσω.
-Δεν έχει πρόστιμα εδώ. Χασάν, πάρε τον και πήδα τον.
-Μα τι λέτε κύριε πρόεδρε, λέει ο Έλληνας κατατρομαγμένος. Πείτε μου πόσο κάνει, να πληρώσω!
-Χασάν, πάρε τον και πήδα τον είπα. Ο επόμενος, εσύ τι έκανες ;
-Έκλεψα, κύριε δικαστά.
-Χασάν, πάρε τον και κόψε του τα χέρια. Ο επόμενος, εσύ τι έκανες ;
-Σκότωσα, κύριε δικαστά.
-Χασάν, πάρε τον και κόψε του το κεφάλι.
Ο Χασάν, 180 κιλά , δίφυλλη ντουλάπα, καραφλός, με γυαλισμένο κεφάλι και ο ιδρώτας κάνουλα. Βουτά και τους 3 μαζί από τον λαιμό και τους σέρνει έξω από το δικαστήριο,προς τις φυλακές.
Οπότε ο Ελληναράς γυρίζει και του λέει:
-Πού σαι, Χασάν- κοίτα, μην μπερδευτούμε, ε; Εγώ είμαι για πήδημα

Κορυφαίο !!! :clap:
Δημήτρης G16B
Άβαταρ μέλους
hamman
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: G-012 / BF M/T KM2
Suspension: Monroe Adventure
Name: Δημήτρης

Re: ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Δημοσίευσηαπό dims » Πέμ Ιαν 07, 2010 12:44 pm

Κουκουλοφόρος μπαίνει ορμητικά σε μία τραπεζα κρατοντας ενα δίκανο και φωνάζοντας:ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ... ΛΗΣΤΕΙΑ!
Η κοπέλα της ρεσεψιον εντρομη ρωτάει- Τι... τι θέλετε;
Κουκουλοφόρος -Που ειναι το χρηματοκιβώτιο;
Ρεσεψιονιστ -Εδω... Αλλά... ξέρετε δεν έχουμε λεφτα δεν είναι τέτοια τράπεζα... εδω είναι τράπεζα σπέρματος
Κουκουλοφόρος -ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΛΛΙΩΣ....
Ρεσεψιονιστ εμφανώς ταραγμένη- Μα... ξερετε... αυτο ειναι ψυγείο...
Κουκουλοφόρος -Ψυγείο;..ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΩΡΑ...
Με τρεμάμενα χέρια η κοπέλα ανοιγη το ψυγείο και δειχνη στον ληστη μια σειρα δοκιμαστικούς σωληνες
Κουκουλοφόρος -ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;
Ρεσεψιονιστ -Μα σας είπα κυριε... σπέρμα
Κουκουλοφόρος -Πιες ένα
Ρεσεψιονιστ -Μα κύριε...
Κουκουλοφόρος -ΠΙΕΣ ΕΝΑ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ!
Η άμοιρη κοπέλα παίρνει εναν σωλήνα και πίνει το περιεχόμενο του
Κουκουλοφόρος -ΑΛΛΟ ΕΝΑ
Η κοπέλα πινει και τον δευτερο σωλήνα
Κουκουλοφόρος -Ασχημη γεύση;
Ρεσεψιονιστ -Ο...οχι
Κουκουλοφόρος -Ξυνίλα στον λαιμό;
Ρεσεψιονιστ -Δ..δεν, οχι
Τοτε ο κουκουλοφόρος βγαζει την κουκουλα και της λέει τρυφερά -Στο 'πα βρε Ποπάκι δεν ειναι τίποτα σπουδαίο...
dims
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Latitude Cross
Name: Δήμος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Πέμ Μάιος 15, 2025 10:16 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Μάιος 15, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Μάιος 14, 2025 10:03 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Μάιος 14, 2025 9:03 am Τετάρτη 14-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο
antonis1627 Τετ Μάιος 14, 2025 9:00 am Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε
antonis1627 Τετ Μάιος 14, 2025 6:29 am Καλημέρα σας.
arahova Τρί Μάιος 13, 2025 9:35 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Μάιος 13, 2025 6:37 am Καλημέρα σας.
arahova Δευτ Μάιος 12, 2025 10:37 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Μάιος 12, 2025 7:04 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Μάιος 12, 2025 6:25 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Μάιος 11, 2025 12:19 pm Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Κυρ Μάιος 11, 2025 7:18 am Ας μην ξεχάσουμε σήμερα την ημέρα αυτή που είναι αφιερωμένη στην και ας της ευχηθούμε.
arahova Σάβ Μάιος 10, 2025 10:19 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
gi@nn@kis Σάβ Μάιος 10, 2025 8:57 am καλημερα!!!
antonis1627 Σάβ Μάιος 10, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
arahova Παρ Μάιος 09, 2025 11:54 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 09, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Πέμ Μάιος 08, 2025 12:03 pm Τετάρτη 14-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο
antonis1627 Πέμ Μάιος 08, 2025 11:32 am Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε
arahova Πέμ Μάιος 08, 2025 9:30 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Μάιος 08, 2025 6:53 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Μάιος 07, 2025 9:33 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Μάιος 07, 2025 6:38 am Καλημέρα σας.
arahova Τρί Μάιος 06, 2025 10:53 am Καλημέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες