Ατύχημα με R8...

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Δημοσίευσηαπό ------ » Κυρ Δεκ 20, 2009 3:31 pm

Σαν παθων στο παρελθον,Συμφωνω με τον alex :!:
------

Δημοσίευσηαπό jiannisk » Κυρ Δεκ 20, 2009 3:34 pm

takis gv έγραψε:Σαν παθων στο παρελθον,Συμφωνω με τον alex :!:
SV9 PFY
Άβαταρ μέλους
jiannisk
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: BF AT
Διάσταση ελαστικών: 225/65/17
Suspension: MAD+KYB
cb: Ναι
Name: Yiannis

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Δευτ Δεκ 21, 2009 12:17 am

Επειδή δεν γουστάρω να παίζω με τον ανθρώπινο πόνο σας παραθέτω τούτο :P

Εικόνα
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό kosvitara » Δευτ Δεκ 21, 2009 1:43 am

ρε παιδια μην ειμαστε λιγοψυχοι ...ο στρουθοκαμηλισμος δεν βοηθαει πουθενα. απαξ και εγινε το ατυχημα τι χειροτερο απο αυτο ?? να μην το μαθουμε?? εγω πιστευω πρεπει με διακριτηκοτητα και σεβασμο προς τους παθοντες να δειχνονται τετοια περιστατικα προς γνωση και συμορφωση
kosvitara
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: 205/80/16
Suspension: calmini
Name: κωστας

Δημοσίευσηαπό v@gelis » Δευτ Δεκ 21, 2009 9:31 am

kosvitara έγραψε:ρε παιδια μην ειμαστε λιγοψυχοι ...ο στρουθοκαμηλισμος δεν βοηθαει πουθενα. απαξ και εγινε το ατυχημα τι χειροτερο απο αυτο ?? να μην το μαθουμε?? εγω πιστευω πρεπει με διακριτηκοτητα και σεβασμο προς τους παθοντες να δειχνονται τετοια περιστατικα προς γνωση και συμορφωση

ακριβως αυτο λεω και εγω...κατι που δεν διακρινω στις φωτογραφιες του R8... :wink:
Άβαταρ μέλους
v@gelis
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Pirelli cinturato sf2
Διάσταση ελαστικών: 215/55/17
Suspension: No
cb: Όχι
Εργάτης: Όχι

Δημοσίευσηαπό k.l. » Δευτ Δεκ 21, 2009 9:54 am

Καλημέρα, νομίζω οτι η μέση λύση είναι όπως πάντα η σωστή. Ναι να δείξουμε το αυτοκίνητο προκειμένου να φοβίσουμε λίγο τους άλλους και τον εαυτό μας για να συνετιστεί αλλά τα αίματα όπως είπαν κάποιοι δεν είναι ανάγκη να τα δείχνουμε γιατί το θεωρώ αδιάκριτο για τον τραυματισμένο.
k.l.
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Suspension: Κyb, Koni - mad
Name: Κώστας

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Δευτ Δεκ 21, 2009 3:58 pm

k.l. έγραψε:Καλημέρα, νομίζω οτι η μέση λύση είναι όπως πάντα η σωστή. Ναι να δείξουμε το αυτοκίνητο προκειμένου να φοβίσουμε λίγο τους άλλους και τον εαυτό μας για να συνετιστεί αλλά τα αίματα όπως είπαν κάποιοι δεν είναι ανάγκη να τα δείχνουμε γιατί το θεωρώ αδιάκριτο για τον τραυματισμένο.

Μα εκεί το εστιάζω αλλά που.. :idea:
Ε άντε λοιπόν πρίν 1 μήνα που κάποιος σταματημένος έβαλε 1η και με πάτησε να ανεβάσω φωτό το παπί και το χτυπημένο πόδι μου πρός γνώση και συμμόρφωση έπειδή οδηγώ δίκυκλο:idea:
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό kosvitara » Δευτ Δεκ 21, 2009 8:39 pm

κατα πρωτον στις συγκεκριμενες φωτο εγινε ληψη για να δειχθει απο που περασε η μπαριερα και οχι για να δειξουν την λερωμενη ταπετσαρια.δηλαδη πρωτη φορα βλεπεται ολοι αιμα ?? δεν εχει κοπει κανεις στο ξυρισμα ?? δευτερον ολοι γνωριζουμε και αναφερουμε σε συζητησεις οτι ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΝΕΚΡΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και συνεχιζουν ολοι αταραχοι αλλα μολις δουμε καμια φωτο ενος απο αυτα κλ@ν@@με μεντες... γιατι αυτο ?δεν μπορω να το καταλαβω ...και τελος στον συνδιασμο R8, 23χρονοςκαι τετοιο ατυχημα δεν νομιζω να ευθυνεται η μπαριερα ή το οδοστρωμα ή το απεναντι μπαλκονι ή η ευθυγραμμιση των πλανιτων!!!!!!νιαου νιαου στα κεραμιδια... δεν μπορει παντα να φταινε ολα τα αλλα εκτως απο εμας
kosvitara
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό v@gelis » Δευτ Δεκ 21, 2009 9:27 pm

kosvitara έγραψε:κατα πρωτον στις συγκεκριμενες φωτο εγινε ληψη για να δειχθει απο που περασε η μπαριερα και οχι για να δειξουν την λερωμενη ταπετσαρια.δηλαδη πρωτη φορα βλεπεται ολοι αιμα ?? δεν εχει κοπει κανεις στο ξυρισμα ?? δευτερον ολοι γνωριζουμε και αναφερουμε σε συζητησεις οτι ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΝΕΚΡΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και συνεχιζουν ολοι αταραχοι αλλα μολις δουμε καμια φωτο ενος απο αυτα κλ@ν@@με μεντες... γιατι αυτο ?δεν μπορω να το καταλαβω ...και τελος στον συνδιασμο R8, 23χρονοςκαι τετοιο ατυχημα δεν νομιζω να ευθυνεται η μπαριερα ή το οδοστρωμα ή το απεναντι μπαλκονι ή η ευθυγραμμιση των πλανιτων!!!!!!νιαου νιαου στα κεραμιδια... δεν μπορει παντα να φταινε ολα τα αλλα εκτως απο εμας

φιλε μην εισαι τοσο απολυτως...εξω απο το χωρο πολλα τραγουδια λεγονται...το αιμα σε ασφαλτο ειναι διαφορετικο απο το αιμα στο μπανιο σου....μιλας απο θεση υσχυος γιατι δεν σου εχει συμβει,και ουτε το ευχομαι....
αλλα το να μιλας με τοσο ανεση νωμιζω δεν αρμοζει...
Το θεμα ξεφευγει και λυπαμαι που καποιοι το πεζουν σκλυτοπυρηνικοι εδω μεσα....
Άβαταρ μέλους
v@gelis
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Δημοσίευσηαπό kosvitara » Δευτ Δεκ 21, 2009 9:53 pm

δεν μιλαω απο θεση ισχυως αλλα απο θεση παθοντος. επισης πιστευω οτι δεν χρειαζεται να τα βγαλουμε εξω να τα μετρησουμε (τα ατυχηματα) για να πεισθουν καποιοι οτι μπορω να εχω ουσιαστηκη γνωμη και οχι καναπεδιστηκη .απλα μου αρεσει να λεω τα σικα σικα και την σκαφη σκαφη και να μην στρουθοκαμηλιζω. η γνωμη που εξεθεσα παραπανω ειναι αποτελεσμα δικης μου και πολλων γνωστων μου συμορφωσης μετα απο τετοιου ιδους "φροντιστηρια". δεν καταδικαζω κανεναν γιατι δεν ειμαι αρμοδιος αλλα κατα την ωρα της οδηγησης ο ανθρωπος ειναι ο αρχον του ολου του θεματος , αυτος εχει τον νου να ελενξει ολες τις παραμετρους (δρομο ταχυτητα ολισθηροτητα κληση μπαριερες νερα αλλα αυτοκινητα κλπ) και να καθορισει την πορεια του . αυτο εχει σαν αποτελεσμα την υπεροχη αισθηση αλλα και την ευθυνη του ιδιου σε περιπτωση λαθους. αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη
kosvitara
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό dpol » Δευτ Δεκ 21, 2009 10:03 pm

Φιλοι ο Βαγγέλης έχει καποια ευαισθησία στο θεμα και την εξεφρασε απο την αρχή, παρακαλώ να την σεβαστούμε, σε αυτα τα γεγονότα δεν υπάρχει αντρισμός και μαγκια :!:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό kosvitara » Δευτ Δεκ 21, 2009 10:13 pm

"σε αυτα τα γεγονότα δεν υπάρχει αντρισμός και μαγκια "
ποιος υποστηρηξε κατι τετοιο????
αλλωστε καθε αποψη αποδεκτη, συζητηση κανουμε
kosvitara
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό stelios8 » Δευτ Δεκ 21, 2009 11:39 pm

Παιδιά εγώ τις φώτο τις έβαλα για να δείτε από που μπήκε η μπαριερα και από που βγήκε ..... :oops: :oops:
Εικόνα
stelios8
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Δημοσίευσηαπό k.l. » Τρί Δεκ 22, 2009 10:09 am

Καλημέρα, φίλε kosvitara πες μου κάτι; Θά ήταν λιγότερο ανατριχιαστικό ή λιγότερο κατανοητό το ατύχημα αν δεν υπήρχε η φωτογραφία με τα αίματα; Επιπλέον αυτό που εξέφρασαν πολλοί μεταξυ αυτών και εγώ είναι οτι το να δείχνεις τα αίματα είναι προσβολή προς τον τραυματισμένο (το θεωρώ σαν να δείχνεις τον ίδιο τον τραυματισμένο) δεν έχει να κάνει με την απέχθεια προς το αίμα αλλά με τον σεβασμό προς τον τραυματισμένο.
Υ.Γ. Δεν έχω καμία διάθεση για κόντρα αλλά με τους μαλάκες της T.V. (sorry kfanis) τα έχουμε ισοπεδώσει όλα και το χειρότερο μας φαίνονται και φυσιολογικά.
k.l.
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Suspension: Κyb, Koni - mad
Name: Κώστας

Δημοσίευσηαπό v@gelis » Τρί Δεκ 22, 2009 11:00 am

kosvitara έγραψε:δεν μιλαω απο θεση ισχυως αλλα απο θεση παθοντος. επισης πιστευω οτι δεν χρειαζεται να τα βγαλουμε εξω να τα μετρησουμε (τα ατυχηματα) για να πεισθουν καποιοι οτι μπορω να εχω ουσιαστηκη γνωμη και οχι καναπεδιστηκη .απλα μου αρεσει να λεω τα σικα σικα και την σκαφη σκαφη και να μην στρουθοκαμηλιζω. η γνωμη που εξεθεσα παραπανω ειναι αποτελεσμα δικης μου και πολλων γνωστων μου συμορφωσης μετα απο τετοιου ιδους "φροντιστηρια". δεν καταδικαζω κανεναν γιατι δεν ειμαι αρμοδιος αλλα κατα την ωρα της οδηγησης ο ανθρωπος ειναι ο αρχον του ολου του θεματος , αυτος εχει τον νου να ελενξει ολες τις παραμετρους (δρομο ταχυτητα ολισθηροτητα κληση μπαριερες νερα αλλα αυτοκινητα κλπ) και να καθορισει την πορεια του . αυτο εχει σαν αποτελεσμα την υπεροχη αισθηση αλλα και την ευθυνη του ιδιου σε περιπτωση λαθους. αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη

για να καταλαβω το μηνυμα σου...θες να μου πεις οτι εχεις περασει ατυχημα και θα ηθελες να ανεβασεις φωτογραφιες με την κατασταση σου ή του αυοκινητου σου;;; παντα εσωτερικα μιλω.....

Εαν εχεις παρατηρησει σε ολες τις διεθνες εκθεσεις και στην γερμανια και αλλου υπαρχουν στην εκθεση αυτοκινητα απο ατυχηματα...αλλα κανενα δεν προσβαλει και δεν παρουσιαζει καταστασεις με αιματα και διαφορα αλλα τετοια...η διαφορα μας αυτη ειναι που δεν λες να καταλαβεις..οτι οταν δειχνεις την καμπινα και τα αιμαστα δεν σεβεσαι τον θανοντα ή τον τραυματια η οτιδηποτε αλλο....το σταματαω εδω το θεμα δεν εχει νοημα...απο τα 1300 μελη ας κανουμε ενα δημοψηφισμα να εκφραστουν οι γνωμες...
Δεν το κανω για να δουμε ποιος εχει δικιο...αλλα το πως κανονικα πρεπει να παρουσιαζονται τετοια ατυχηματα...Που ξερεις μπορει απο την συζητηση να βγει κατι θετικο.... :wink:
Άβαταρ μέλους
v@gelis
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες