Καταρχήν να πω και εγώ πως ήταν μια καλή εκδρομη για γνωριμια με νέα ατομα όπως και αρκετα καλή διαδρομή με αρκετά τεχνικά κομμάτια (πολύ καλό αυτό άν και είχε σαν συνέπεια καποια καθυστέρηση λόγω του συνολικού αριθμού των αμαξιών.....)
Τώρα όσον αφορά το τακάρισμα τελικά μετά από 20λεπτη επίσκεψη στον Ξανθό - ιδιαίτερα εξυπηρετικός- είδαμε ότι η πίσω ποδιά του διαφορικού είχε στραβώσει στο σημείο επαφής, της πίσω βίδας με το αμάξωμα... Μετά απο λίγο ίσιωμα και ενίσχυση τοπικά της ποδιάς αλλά και τοποθέτησης αποστάτη ολα τα ΗΧΗΤΙΚΑ προβλήματα λύθηκαν επιτόπου....
Τέλος καλό όλα καλά...
[quote="alex23"]εδω βλέπουμε πως κολλάει κάποιος χωρίς rocky road ανάρτηση και καταστρέφει τις ποδιές του και μετά κατηγορεί τις ποδιές που στραβώνουν !!!
Τώρα όσο αφορά το σχόλιο του Άλεξ θα επαναλάβω κάτι που ήδη έχω πει πολλές φορές... για να το μάθουν και οι υπόλοιποι....
Αν και σκοπεύω κάποια στιγμή στο μέλλον να το ψηλώσω δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω τώρα για πολλους και διαφορους λόγους.... Ετσι αποφάσισα για αυτόν ακριβώς το λόγο να βάλω όλες τις διαθεσιμες ποδιές ώστε να προστατεύω ότι ακριβώς γδέρνω λόγω μη ύπαρξης του παραπάνω ύψους. Η συγκεκριμένη ποδιά όμως από την αρχή της σχεδίασης φαινόταν ότι δεν είναι επαρκής για τον τρόπο με το οποίο στηρίζεται πίσω σε ΜΟΝΟ μια βιδα έτσι ώστε να είναι ευπαθής στις στρεβλώσεις....
Ε όπως ακριβώς το φαντάστικα κι έτσι εγινε... στράβωσε στο σημείο αυτό όχι μόνο η ποδιά αλλά ακόμα και το σημειο του αμαξώματος πάνω στο οποίο βιδώνει η βίδα !!!! Χωρίς όμως να δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα στο διαφορικό... Παραθέτω και φώτο για όσους δεν ξερουν την ποδιά για να καταλάβουν και να έχουν στο μέλλον υπόψη τους μήπως βρούμε καμιά καλύτερη λύση..

Grand Vitara 2.0 JLXEW, ESP/TCS, Xenon, RR Lift Kit, GEOLANDAR A/T-S (225/65/17), XMC Ποδιές
ΔΙΑΙΤΗΜΑΣΙ ΤΕ ΧΡΗΖΟΜΑΙ ΕΠ'ΩΦΕΛΕΙΗ ΚΑΜΝΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΝ ΕΜΗΝ, ΕΠΙ ΔΗΛΗΣΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΗ ΕΙΡΞΕΙΝ.