από loch555 » Τρί Δεκ 15, 2009 8:24 pm
Γεια σας παιδια.ειμαι καινουργιο μελος,μολις εκανα εγγραφη και χαιρομαι που θα μπορω να μοιραζομαι μαζι σας γνωμες και εμπειριες(και οχι μονο)για τα αυτοκινητα μας.
Ειμαι κατοχος ενος grand vitara diesel.το αγορασα απο την γερμανια πριν λιγο καιρο.εχει σχεδον τα παντα,οροφη,xenon,navi,leather,key less go κλπ.
εχει και αναβαθμιση στα 156 αλογα και οι επιδοσεις του ειναι φοβερες.ειχα οδηγησει τα 129 αλογα και δεν μπορω να πω πως ειχα ενθουσιαστει.με τα 156 αλογακια το αυτοκινητο πηγαινει πολυ καλυτερα η καταναλωση δεν εχει ανεβει καθολου και εχει εγγυηση για 3 χρονια.το αυτοκινητο ειναι μοντελο του 10-2006 και εχει 26.000χιλιομετρα.θελω να πω δυο τρια πραγματακια που μου εκαναν εντυπωση.το αυτοκινητο το εφερα οδικως απο γερμανια και συγκρινοντας την αποδοση και το δουλεμα του κινητηρα οπως και την καταναλωση,μπορω να πω πως το πετρελαιο που εβαλα μεχρι την αυστρια δεν εχει καμια σχεση με την ελλαδα.πολυ καλυτερη καυση,ρεμπριζ,και δουλεμα στο ρελαντι.
επισης απο οτι διαβαζω εδω εχουν εμφανιστει καποια προβληματακια στους κινητηρες,και φοβαμαι μηπως δημιουργηθει καποιο προβλημακαι στο δικο μου λογω αυξημενης δυναμης του κινητηρα.
Ειδα πολλα vitara diesel στην γερμανια πριν καταληξω στο δικο μου και μου εκανε εντυπωση πως ακομακαι στα vitara που ειχαν 80-90 η ακομα και 120χιλιαδες χιλιομετρα δεν ειχαν το παραμικρο προβλημα(καθως εβλεπα τα βιβλια συντηρησης τους)
περα απο τις εργασιες των σερβις δεν ειχαν προσθετες επισκευες η αντικαταστασεις εξαρτηματων στον κινητηρα.επισης μου εκενε εντυπωση πως σε μερικες αντιπροσωπειες δινοντας καποια επιπλεον χρηματα μπορουσαν να παρατηνουν την διαρκεια εγγυησης του αυτοκινητου εως και 3 χρονια ακομα.
υ.γ. υπαρχει καποιο site που μπορω να κατεβασω το manual στα ελληνικα?
σας χαιρετω ξανα,και καθε βοηθεια δεκτη