kaliakouda έγραψε:Δεν νομίζω ότι η Ανακοίνωση του Harijohn προσφέρεται για να αναπτύξουμε θέμα περί δημοκρατικών κλεισίματων δρόμων![]()
Εδώ μιλάμε για ξεπέτσωμα της τσέπης των πολιτών και αν χρειαστεί θα βοηθήσω και στο κλείσιμο της Αθήνας για όλη την ημέρα, ειρηνικά πάντα
Μακάρι να παραλύσουν τα πάντα για να καταλάβουν ότι ο κόσμος δεν γουστάρει να πληρώνει αδιαμαρτύρητα τις λαμογιές κανενός
Αν δεν υπάρξει συμμετοχή του κόσμου του χρόνου θα διπλασιαστούν![]()
Αρκεστείτε λοιπόν στο να δηλώσετε αν πράγματι συμφωνείτε σε αυτή την πορεία και τα υπόλοιπα είναι θέμα που μπορεί κάποιος να ανεβάσει στην Γενικά Συζήτηση![]()
Προσωπικά θα συμμετάσχω γιατί δεν αντέχει το πετσί μου το Δούλεμα και ακόμη γιατί σαν Δ.Υπάλληλος σηκώνω το 82% του βάρους των φόρων αυτού του κράτους
Πέρα από όλα αυτά που γράφει παραπάνω ο καλιακούδα με τα οποία συμφωνώ απόλυτα είναι ότι όταν πήρα τα τέλη κυκλοφορίας αισθάνθηκα ότι μου στερούν την α'ισθηση της ελευθερίας, την διέξοδο από την καθημερινότητα που σου δίνει μια διαδρομή στο βουνό, αυτό νομίζω ότι είναι η αιτία που οι περισσότεροι εδω μέσα έχουμε τέτοια αυτοκίνητα.