Στο εμπρός μαντεμένιο διαφορικό, όταν το άλλαξα, άλλαξα τα μαμά γκρουπ, με γκρουπ από Vitara (υπόψη έχω αλλάξει και τα κορωνοπήνια με αυτά του GV1.6 για να μικρύνω το βήμα)
Ο λόγος ήταν για να μη εξαρτάται η λειτουργία του 4χ4 από το κομπρεσεράκι και την φούσκα που έχει το GV....
Βάζοντας λοιπόν το γκρουπ από το Vitara, ξεκουμπώσαμε (φυσικά) το σωληνάκι από το κομπρεσεράκι που ήταν πάνω στο διαφορικό.
Όμως, μετά από πολύ καιρό που έβαλα το 4χ4

διαπίστωσα ότι ΔΕΝ δούλευε η φωτεινή ένδειξη του 4x4 στο καντράν!
Γμτ.... ρωτούσα τον έναν, μου έλεγε κάηκε η λυχνία στο καντράν, ρωτούσα τον άλλον, τίποτα...
Και πήγα φέτος τη γνωστή κατασκηνωτική βόλτα στο Μαυρολιθάρι... Εκεί το βράδυ έφτασε τους -8oC... Βάζω μπροστά και τι να δω? Άναψε η ένδειξη 4χ4!!!! Δεν μπορεί λέμε..... άρα πάγωσε το νεράκι που είχε μαζέψει από το offroad το σωληνάκι και έτσι δούλεψε!
Κάνω Service προχθές, και λέω: βάλε μου μια βίδα στο σωληνάκι και πιάστο και με την ασφάλεια για να μην φύγει ποτέ...
Αυτό ήταν!!! Άναψε η ένδειξη 4χ4!!
Άρα η ένδειξη παίρνει εντολή από κάποιον πνευματικό διακόπτη όταν παίρνει μπρος το κομπρεσεράκι και βρίσκει "κλειστό" κύκλωμα, π.χ. στη μαμά κατάσταση ΑΝ τρυπήσει η φούσκα ΔΕΝ ανάβει το λαμπάκι άρα ξέρεις ότι έχει πρόβλημα ή η φούσκα ή το κομπρεσεράκι
Εγώ βέβαια λόγω ότι έχω γκρουπ από Vitara, η ένδειξη πλέον είναι εντελώς πληροφορική ότι έχω βάλει 4κίνηση για να μην ξεχαστώ ποτέ

- Όλεεεεε!!!!!