Μα φυσικά μιά λασπιά καλή δώρο για τα mud του, προκειμένου να μην κάθονται άπραγα..

Κυριακή κατά τις 07.30 λοιπόν τον αγουροξύπνησα μαζί και άλλα 2 ρεμάλια,άλλο που δεν ήθελαν

Βγαίνουν στο πάρκινγκ στα Goodies oi χάρτες και βούρ για Σφενδάλη και το δασικό δρόμο της ΔΕΗ ο οποίος μας οδήγησε στην Αυλώνα
Ανεφοδιασμός για φαί-νερό-τσιγάρα και λίγο πρίν το Βούντημα στροφή αριστερά και χωνόμαστε στο Δρυμό
Μετά από μιά σκληρή διαδρομή κάνοντας κύκλο καταλήγουμε ξανά στο Βούντημα όπου διαπιστώνουμε ότι το έχουν οργώσει και προσπαθούν να το 'φάνε'κάποιοι επιτήδειοι με όπλα, αν θυμούνται κάποια παιδιά από παλαιότερη βόλτα.
Συνεχίζουμε πρός Δερβενοχώρια και περνάμε από όμορφα ποταμάκια,σε ένα μάλιστα ο Σπύρος σπίνιαρε και ο πίδακας έκανε μούσκεμα Dpol kai Panotsi,απίστευτο γέλιο
Η υπόλοιπη διαδρομή περιελάμβανε πέρασμα χειμάρων με κόλαση λάσπης,διαδρομή που μέσα στον Γενάρη θα ανέβει για μιά μεγάλη ομαδική και όποιος αντέξει,βασική προυπόθεση θα είναι λάστιχα mud αφού εγώ που είχα τα άξια BF AT είδα το αμάξι να χάνεται πολλές φορές..
Κερασάκι στην τούρτα ένα πέρασμα όπου επιχείρησα σαν πρώτος αλλά βρέθηκα σε συνθήκες trial και ένα καλό χέρι βοηθείας από όλους για να μην βρεθώ στην κοίτη ενός χειμάρου,'κοινώς μου έπιασαν τον κώλο' γιατί είχε άλλη άποψη από την μούρη

Αναμείνατε κύριοι με την πρώτη καλή βροχή του Γενάρη

Υλικό υπάρχει άφθονο και περιμένω από τα παιδιά να το καταθέσουν
Εγώ σαν αρχή θα ανεβάσω λίγες φωτό και από αύριο θα γίνει επεξεργασία στα βίντεό μου