Καλημέρα σε όλη την ομάδα και σας ευχαριστώ για όλη την γνώση και τις πληροφορίες , που προσφέρετε μέσω του forum. Κάπως ετσι σας βρήκα πριν μερικες μέρες ψάχνοντας απαντήσεις, γιατί δεν ανάβει το λαμπάκι της τετρακίνησης στο αυτοκίνητο μου SUZUKI GRAND VITARA 2.5 V6 144HP έτους 2000, με υγραεριοκινηση BRC απο το 2011. Το αυτοκίνητο το ειχα αγορασει μεταχειρισμένο απο την suzuki , τον Μαϊο του 2003 με 67.000Km και τωρα εχει κάπου 343.000Km. Καθως εχω χομπι το υποβρυχιο ψαρεμα με ελευθερη καταδυση , εχει κανει αρκετες χιλιαδες χιλιομετρα ρυμουλκώντας ενα σχετικα βαρύ φουσκωτο 6 μετρων περιπου. Μεχρι το 2018 δεν ειχα καποια προβληματα-ζημιες , περα απο τα αναλωσιμα. Το 2018 εσπασε ενα δοντι απο την κορωνα απο το πισω διαφορικο και αλλαξα ολο τον αξονα βαζοντας εναν πιο ενισχυμενο αξονα, μεταχειρισμενο απο το XL7 2.7 V6, που εχει το ιδιο βημα.
Γενικώς ειμαι ευχαριστημενος απο την αντοχη του, σχετικα με την χρηση του και αυτος ειναι και ενας απο του λογους, που το κυκλοφορω ακομη. Βεβαια τα υψηλα τελη κυκλοφορίας απο το 2009 και μετα, ειναι ενα προβλημα , που μας δημιουργησαν καποιοι καρεκλοκενταυροι των κυβερνησεων και κρατιεμαι να μην βρισω δημοσια, απο το πρωτο μου μηνυμα, ως νεο μελος.