Όλα μου τα προηγούμενα αμάξια ήταν Opel astra station wagon, πρώτα μοντέλο 1996, μετά 2007 και τέλος του 12. Στη δουλειά μου ασχολούμαστε κυρίως με χαλιά οπότε υπάρχει μονίμως φόρτωμα. Για αυτό οδηγούσα τις καρότσες και τώρα πια στρίβω όλα τα αμάξια, μικρά μεγάλα, σαν να οδηγώ station.

Επίσης ασχολούμαι με τη φωτογραφία, εκεί ήταν και το πτυχίο μου και το πάθος μου από πάντα οπότε στο μέλλον ίσως δείτε και κάποια εκδρομή μου
Το αμάξι προς το παρόν το μαθαίνω, το προσέχω άπειρα, ανυπομονώ να μπω μεσα και όλα αυτά τα ωραία, φαντάζομαι ξέρετε.
Στα συν++
Πολύ ωραία αίσθηση στο δρόμο, έχει ιδιαίτερα καλές επιταχύνσεις οπότε δεν ανησυχώ πια για τα ταξίδια, η μεγάλη οθόνη είναι όμορφο upgrade και κυρίως μπαίνεις μέσα και καταλαβαίνεις πως κάθεσαι σε ένα στιβαρό αμάξωμα (αντίθετα με τα υπόλοιπα της κατηγορίας)
Στα μείον --
-Έχω τρομάξει με τη κατανάλωση, προσπαθώ να το κρατήσω στα 9+.lt/100 παίζοντας μόνο χαμηλές στροφές αλλά μόνο εντός πόλης προς το παρόν.
-Πολλά λεία πλαστικά, κυρίως της κονσόλας όπως του usb και οι ποτηροθήκες γρατζουνιούνται με το καλημέρα, από τη πρώτη μέρα που άφησα για λίγο το κλειδί το είδα. Είναι λες και μπορείς να ζωγραφίσεις πάνω με οτιδήποτε ακουμπήσεις. Τώρα περιμένω πλαστικούς πάτους για αυτές τις επιφάνειες.
*Το πήρα σε titan grey χρώμα λόγω έκδοσης, δεν ένιωσα πως χρειάζομαι τα extras της gl+ για τη διαφορά που είχαν στα χρήματα, μου κόστισε λίγο όμως που δεν το έχω στη διχρωμία μαύρο - μπεζ της άμμου. Και μ***ία της Suzuki γιατί αν η επόμενη έκδοση άξιζε δε θα τα είχε κλειδωμένα τα χρώματα.

Ίσως παίξει κάποιο partial wrap αργότερα!
Αυτές οι πρώτες εντυπώσεις, χαίρομαι που είμαι στο γκρουπ, ελπίζω να είστε όλοι καλά, καλούς δρόμους με ασφάλεια σεβασμό και παιδεία στην οδήγηση.