Κι ας περπατώ μέσα στην κοιλάδα της σκιάς του θανάτου Even though I walk through the valley of the shadow of death
Η τέλεια αγάπη σας διώχνει τον φόβο Your perfect love is casting out fear
Κι ακόμα κι όταν με πιάνουν στη μέση των τρικυμιών αυτής της ζωής And even when I'm caught in the middle of the storms of this life
Δεν θα γυρίσω πίσω I won't turn back
Ξέρω ότι είσαι κοντά I know You are near Και δεν θα φοβηθώ κανένα κακό And I will fear no evil
Γιατί ο Θεός μου είναι μαζί μου For my God is with me
Κι αν ο Θεός μου είναι μαζί μου And if my God is with me
Τότε ποιον να φοβηθώ; Whom then shall I fear?
Τότε ποιον να φοβηθώ; Whom then shall I fear? Ω, όχι, δεν το αφήνεις ποτέ Oh no, You never let go
Μέσα από την ηρεμία και μέσα από την καταιγίδα Through the calm and through the storm
Ω, όχι, δεν το αφήνεις ποτέ Oh no, You never let go
Σε κάθε υψηλό και σε κάθε χαμηλό In every high and every low
Κύριε, δεν με άφησες ποτέ Lord, You never let go of me Και μπορώ να δω ένα φως που έρχεται για την καρδιά που κρατάει And I can see a light that is coming for the heart that holds on
Ένα ένδοξο φως πέρα από κάθε σύγκριση A glorious light beyond all compare
Και θα υπάρξει ένα τέλος σε αυτά τα δεινά And there will be an end to these troubles
Αλλά μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα But until that day comes
Θα ζήσουμε για να σε γνωρίσουμε εδώ στη γη We'll live to know You here on the earth Και δεν θα φοβηθώ κανένα κακό And I will fear no evil
Γιατί ο Θεός μου είναι μαζί μου For my God is with me
Κι αν ο Θεός μου είναι μαζί μου And if my God is with me
Τότε ποιον να φοβηθώ; Whom then shall I fear?
Τότε ποιον να φοβηθώ; Whom then shall I fear? Ω, όχι, δεν το αφήνεις ποτέ Oh no, You never let go
Μέσα από την ηρεμία και μέσα από την καταιγίδα Through the calm and through the storm
Κύριε, ποτέ δεν με άφησες Lord, You never let go of me Ναι, μπορώ να δω ένα φως που έρχεται για την καρδιά που κρατάει Yes, I can see a light that is coming for the heart that holds on
Και θα υπάρξει ένα τέλος σε αυτά τα δεινά And there will be an end to these troubles
Ακόμα θα σε επαινώ, ακόμα θα σε δοξάζω Still I will praise You, still I will praise You Ναι, μπορώ να δω ένα φως που έρχεται για την καρδιά που κρατάει Yes, I can see a light that is coming for the heart that holds on
Ακόμα θα σε επαινώ, ακόμα θα σε επαινώ Still I will praise You, still I will praise You Ω, όχι, δεν το αφήνεις ποτέ Oh no, You never let go
Κύριε, ποτέ δεν με άφησες Lord, You never let go of me
Ω, ποτέ δεν το άφησες, δεν το άφησες ποτέ Oh, You never let go, You never let go Ω, όχι, δεν το αφήνεις ποτέ Oh no, You never let go
Κύριε, ποτέ δεν με άφησες Lord, You never let go of me
Ποτέ δεν το αφήνεις, ποτέ δεν το αφήνεις You never let, You never let go
Δεν με άφησες ποτέ You never let go of me
GRAND VITARA 2.0 - (2005)(Power Winch PW 12000PS SR) ...Μακριά απο τον χρόνο, μέσα στην φύση...
''Ο κόσμος είναι ένα βιβλίο. Όσοι δεν ταξιδεύουν διαβάζουν μόνο μια σελίδα του''
Σταυρακα ειναι λιγο εκτος φιλοσοφίας vitaraclub.gr το "τραγουδακι". Είναι αρχή μας να μην επιτρέπουμε οποιασδήποτε φύσης περιεχόμενο που περιέχει πολιτική τοποθέτηση Καταλαβαίνεις τι εννοώ
Με αυτή τη μελωδία ξεκίνησαν το πρόγραμμα της γιορτής της γυναίκας, στο Εμπόριο Εορδαίας, που βρέθηκα το Σάββατο, και έψαξα πολύ να το θυμηθώ και να το βρω, καθώς μου θύμισε την μαμά μου, που το τραγούδαγε ...στη γιαγιά μου τη Μαριώ!