Καταρχήν δεν είναι αυτός ο λόγος να ανεβαίνει η πίεση. Υπάρχουν τόσοι άλλοι λόγοι στην καθημερινότητά μας που μπορούν και το κάνουν, ας μην είναι και το paraflu.
Κατά δεύτερον και κατά την ταπεινή μου γνώμη, το να προσθέσεις λίγο νερό (η έμφαση στο λίγο) στο δοχείο υπερχείλισης του αντιψυκτικού δεν είναι και το τέλος του κόσμου.
Το αντιψυκτικό είναι έτσι κι αλλιώς ανάμειξη νερού με αντιψυκτικό υγρό σε αναλογία που προτείνει ο κατασκευαστής κι αυτό γιατί το αντιψυκτικό χρειάζεται για να κατεβάζει και να ανεβάζει αντίστοιχα τα σημεία πήξης και βρασμού του νερού που κυκλοφορεί στη μηχανή μας αλλά δεν είναι τόσο καλό στο να απάγει την θερμότητα όσο το απλό νεράκι, και για αυτό έχουμε τον συνδυασμό τους.
Τώρα αν έχουμε για παράδειγμα ένα λόγο ανάμιξης νερού προς αντιψυκτικό 50/50 (τυχαίο νούμερο) αν προσθέσουμε και 300 cc νεράκι παραπάνω, με ένα προχειρο υπολογισμό και με 6 λιτ περίπου συνολικού υγρού αντί να έχουμε λόγο 50/50 θα έχουμε 55/45 αμελητέο αν σκεφτείς ότι προτείνουν μέχρι και 70/30 αν δεν έχεις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στην περιοχή σου.
Εγώ πιο πολύ τους ψέγω, που τους είπες να δουν μήπως υπάρχει κάποια διαρροή και αυτοί αρκέστηκαν να συμπληρώσουν λίγο νεράκι.
Αυτό το έκανα και μόνος μου ρε παλλικάρια, έπρεπε να τους πεις, και μάλιστα με απεσταγμένο νερό να μην πιάνει άλατα το κύκλωμα ...αλλά όχι με πίεση