Λόγω εργασίας*, έχει τύχει να πηγαινοφέρνω αρκετούς εγγέφαλους για αφαίρεση dpf κλπ σε εταιρεία που ασχολείται με remaps.
Εννοείται πως είμαι καθολικά αρνητικός στην αφαίρεση dpf αλλά εμένα η δουλειά μου είναι να πηγαινοφέρνω και πέραν τούτου δε μου πέφτει λόγος.
Ωστόσο, ρώτησα το παλικάρι αν και στο δικό μου* μπορώ να το πειράξω λίγο και να πάω σε stage 1. Προς τιμήν του, αφού μου είπε την τιμή της εργασίας και την αύξηση της ιπποδύναμης που θα δω μετρημένο πριν κ μετα, μου είπε ότι καλύτερα να μην το κάνω γιατί αφενός θα χάσω την εγγύηση (πράγμα που ήξερα και φυσικά αν το έκανα, θα περίμενα να τελειώσει η εγγύηση) και αφετέρου ότι το αυτοκίνητο θα βγάλει προβλήματα πιο νωρίς από όσο είναι το φυσιολογικό μόνο και μόνο γιατί εγώ γράφω πολλά χλμ.
Ο μοναδικός λόγος που ρώτησα ήταν καθαρά και μόνο για μείωση κατανάλωσης μέσω της παραπάνω ιπποδύναμης και χωρίς να αφαιρέσω dpf, egr & adblue!
Όποιος θέλει info, ας στείλει πμ, το κατάστημα είναι στον Ταύρο & οι τιμές είναι εξαιρετικές από όσο γνωρίζω και το συγκεκριμένο μαγαζί πολύ αξιόπιστο.
*: πρόσφατα απέκτησα ένα superb diesel