από Escudocy » Παρ Δεκ 11, 2009 5:38 pm
Γεια σας παιδια,
Το ονομα μου ειναι Χρυσανθος.
Ειχα κανει εγγραφη πιο παλια μα χαθηκα, ειχα και εχω αρκετα να τρεχω με την δουλεια, την οικοδομη και τα προβληματα στο βιταρα μου.
Λοιπον επιδιωκω μια νεα αρχη και να σας πω το προβλημα μου, αν και πια εχει παραγινει το κακο και δεν με βλεπω να χω σωτηρια.
Λοιπον πριν 2 χρονια αποκτησα το δικο μου βιταρα( κατακριβειαν εσκουντο απο Ιαπωνια) που ειναι ακριβως τα ιδια αλλα διατιθονταν σε αλλη αγορα ( Αγγλια το πρωτο, Ιαπωνια το δευτερο)
Εκανα το λαθος να δειξω εμπιστοσυνη και το πηρα χωρις να το ελεξω προσωπικα σε συνεργειο.
Απο τοτε το εχω αγορασει 2 φορες αφου περισσοτερο ειναι στ οσυνεργειο παρα κοντα μου.Αυτο που με τρωει ειναι οτι το ονειρο μου για περιπατους και off road, πηγε περιπατο, δεν μπορεσα καν να το χαρω, παντα με το αγχος μην μου μεινει ειμουν.
Αρχισε με καταναλωση λαδιου, μετα ασπρο καπνο απ το εξωστ, μετα εβαζε λαδια στο ψυγειο, μετα ψηλωνε η θερμοκρασια......
Κουραστικα, βαρεθηκα.....εχει γινει επισκευη, εχουν αλλαχθει ολα και παλι καθε τοσο ολο και κατι θα χω....
Ειμαι τυπος που λατρευει το αυτοκινητο του, μου αρεσει να το χαιρομαι αλλα και να το εχω περιποιημενο.
Ελεγχω εβδομαδιαια και παντα πριν απο ταξιδι αερα στα ελαστικα, νερο και λαδια, παντα το χω καθαρο, ολα ελεγμενα αλλα παντα με προδιδε!!!!
Τωρα το εχω για επιδιορθωση και σκεφτομαι σοβαρα να το πουλησω...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΟ ΚΑΡΔΙΑ...
Εχετε τετοια προβληματα εσεις καθε τοσο??? Τελικα απλα σταθηκα ατυχος???