Μετά από πολύ καιρό και μεγάλη ταλαιπωρία με ατελείωτο ψάξιμο στο Internet, σε αγγελίες και σε μαγαζιά, τηλεφωνήματα σε εμπόρους, συλλογή σκόρπιων πληροφορίων, ακόμη και update επίσκεψη στην επίσημη αντιπροσωπεία, βρίσκομαι σήμερα στην ευχάριστη θέση να αναφέρω, ότι το κόκκινο λαμπάκι του αερόσακου στο καντράν μου... έσβησε!
Όχι δεν έγινε θαύμα...!
Απλώς βρέθηκε ένας άνθρωπος που ασχολήθηκε προσωπικά με το πρόβλημά μου και το έλυσε, αντικαθιστώντας την κομμένη ταινία με μεταχειρισμένη που ήρθε από Γαλλία. Η διαδικασία δεν κράτησε περισσότερο από μία ώρα, περιλαμβάνοντας όμως και το από μέρους μου ξεσκόνισμα εσωτερικά, όλων των εδώ και είκοσι χρόνια απροσπέλαστων πλαστικών καθώς και του καντράν (καθένας με τις ψυχώσεις του...

). Εκκρεμεί μόνο μια εκ νέου ρύθμιση του multimedia συστήματος για να "βλέπει" σωστά τα χειριστήρια του τιμονιού.
Ευελπιστώντας πως η αντικαταστάτρια θα λειτουργήσει σωστά και περισσότερο από την μαμά, θέλω να ευχαριστήσω κι από εδώ, τον φίλο
Γιάννη Πορίχη για το ενδιαφέρον, την καλή διάθεση και την επαγγελματική φροντίδα που επέδειξε στην επίλυση ενός δύσκολου, για μένα, προβλήματος. Τέλος, ευχαριστώ πολύ όλους τους συνρουμίτες φίλους που με το ενδιαφέρον και τις χρήσιμες πληροφορίες τους με βοήθησαν όλον αυτόν τον καιρό στις αναζητήσεις μου, για να επιβεβαιωθεί τελικά ότι εδώ, μέσα σ' αυτή την ομάδα, η εμπειρία του ενός γίνεται γνώση για τον άλλο!
Και τώρα...πάμε γι΄ άλλα!