Είναι 3 φίλοι οι οποίοι από το απόγευμα έχουν βγει για μπαρότσαρκα. Η ώρα έχει πάει 5 το πρωί και αφού έχουν γυρίσει όλα τα bars του λεκανοπεδίου και φυσικά είναι και οι τρεις στουπέτσι από το πιόμα, τους έρχεται η μεγάάάάλη όρεξη για να γ@μήσουν!!!!! Βέβαια γκόμενες δεν βρήκαν, γκόμενες δεν είχαν και όλα τα μπουρδέλα της περιοχής ήταν κλειστά.
Ξέρουν ένα που κράταγε μέχρι αργά και αποφασίζουν να πάνε σε αυτό. Χτυπάνε, ανοίγει η τσατσά και της λένε ότι πρέπει οπωσδήποτε να γ@μήσουν γιατί θα πεθάνουν από την κ@ύλα. Τους λέει λοιπόν αυτή ότι στις 5 το πρωί δεν της έχει μείνει καμία πουτ@να και δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει. Αυτοί επιμένουν πάρα μα πάααρα πολύ όποτε κι αυτή τους λέει ότι οι μόνες 2 που έχει είναι για να περάσουν από επιτροπή την επόμενη αλλά τι να κάνει θα τους τις δώσει.....
ΝΙΚΟΣ:- Μα εμείς είμαστε τρεις...
ΤΣΑΤΣΑ:- Βολευτείτε ρε παιδιά εναλλάξ...
ΓΙΩΡΓΟΣ:- Όχι... όχι. Εμείς θέλουμε να γ@μήσουμε όλοι μαζί και να φύγουμε....
ΤΣΑΤΣΑ:- Ρε παιδιά, τι να κάνω... Μόνο δύο έχω...
Ααααα....έχω μία πλαστική κούκλα. Τον ένα τον φίλο σας χάλια τον βλέπω οπότε δεν πρόκειται να καταλάβει και τίποτα.....
ΝΙΚΟΣ:- Άντε, άμα είναι έτσι πάμε να τελειώνουμε....
Ξεκινάνε λοιπόν, σε μια ώρα περίπου είχαν τελειώσει. Ευχαριστούν την τσατσά, πληρώνουν και φεύγουν...
ΝΙΚΟΣ:- Ρε παιδιά, καλά ήταν, να το ξανακάνουμε...
ΓΙΩΡΓΟΣ:- Μαλάκα υπέροχα ήταν... Ασε που η δικιά μου πρέπει να ήταν Ιταλίδα....
ΝΙΚΟΣ:- Που το κατάλαβες ρε;
ΓΙΩΡΓΟΣ:- Να, ρε... Εκεί που το κάναμε φώναζε κάτι 'ti amo', 'basta', 'allegro fanfaculo'. Σίγουρα πράγματα. Ιταλίδα ήταν η γκόμενα.
ΝΙΚΟΣ:- Τώρα που το λες ρε μαλάκα, δίκιο έχεις. Κι η δικιά μου πρέπει να ήταν Τουρκάλα....
ΓΙΩΡΓΟΣ:- Εσύ που το κατάλαβες ρε ξύπνιε;
ΝΙΚΟΣ:- Και εμείς ρε εκεί που το κουνάγαμε άρχισε να φωνάζει 'γιάβρουμ', 'κουζούμ', 'τζανούμ'. Σου λέω εκατό τις εκατό Τουρκάλα ήταν.
ΒΑΣΙΛΗΣ:- Ρεεεεεε πιδιάααααα.....
ΝΙΚΟΣ:- Όπα, καλώς τον....Τι θέλεις ρε εσύ;;;;
ΒΑΣΙΛΗΣ:- Η δικιά μου ρε παλικάρια πρέπει να ήταν μάαααααγιθθθθθαααααα....
ΓΙΩΡΓΟΣ:- Χααααα!! Και που το κατάλαβες εσύ ρε μαλάκα;;; Εσύ ούτε την μύτη σου δεν βλέπεις από το μεθύσι.....
ΒΑΣΙΛΗΣ:- Να ρε παιδιά....Εκεί που μπήκαμε μέθα, ήταν αυτή κθαπλωμένη ανάθκελα ...πέφθω έγω με μεγάάάάλη φόρα πάνω τηθ για να τη κθεθκίθω κι αυθή η πουτάνα κάνει μια ΦΦΦΦΦΦΦΦΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΦΘΘΦΘΦΘΦΘΘΦ....................................... και φεύγει από το παράθυρο!!!!