Ρε παιδία έχω ακόμα κάποιες απορίες..?
Το θέμα με το ύψος λύθηκε, έβαλα τα μαμά ελατήρια και έφτιαξα και προσθήκες.
Έκανα κάποια χλμ και διαπίστωσα πως το αυτοκίνητο δεν είχε σταθερό ύψος, είχε συνεχώς σκαμπανεβάσματα +-2cm.
Σε μια καθημερινή πορεία που έκανα με στάσεις έβλεπα το σημάδι που είχα βάλει στη μπουκάλα του αμορτισέρ να αλλάζει ύψος. Να προσθέσω πως δεν είχα την ζαμφορ επάνω. Όταν πήγα για ευθυγράμμιση χωρίς ζαμφορ μου είπε ο τεχνικός πως θα γίνει ευθυγράμμιση κατά προσέγγιση γιατί το αυτοκίνητο δεν καθόταν σταθερό και η camper άλλαζε συνεχώς με το παραμικρό είτε με το που έστριβε το τιμόνι
είτε με το που έμπαινε μέσα.
Η εκτίμηση του τεχνικού είναι πως τα αμορτισέρ μου κολλάνε όταν είναι ανοιχτά.. Εγώ πιστεύω πως μπορεί να φταίει και η παρακάτω παρατήρησή μου.
Όταν βάλαμε τα ψαλίδια και τα βιδώσαμε για να τα κουνήσεις ήθελαν πάρα πολύ δύναμη και με τα δύο χέρια για να τα φέρω σε θέση να βάλω το ελατήριο και να βιδώσω το μπαλάκι. Έτσι πρέπει να δουλεύουν?
Αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που να έχει βάλει και αυτός φτιαχτα. Η κάθε άποψη δεκτή.
Υ.Γ :Τώρα εχω πάνω την ζαμφορ δεν έχω πια σκαμπανεβάσματα στο ύψος και έκανα ευθυγράμμιση χωρίς πρόβλημα αλλά το αυτοκίνητο μπροστά έχει γίνει κούτσουρο που πάλι με προβληματίζει.

- Τα σημάδια στη μπουκάλα.