Χαιρετώ σας όλους.
Μετά από τόσα χρόνια στο φόρουμ, θέλω να σας ευχαριστήσω που με ... "ανέχεστε" χωρίς να συμμετέχω ενεργά. Παρ' όλα ταύτα, όλον τον καιρό χαίρομαι να διαβάζω νέα σας και να ενημερώνομαι ειδικά και σφαιρικά.
Θέλω, πλέον, να πουλήσω το Grand Vitara cabrio του 2000 που έχω και γι' αυτό σας ενημερώνω, μήπως κάποιος από σας ή φίλος σας ενδιαφέρεται.
Το πήρα το 2013 (2ο GV) για να το πάω στη Νικαριά και να μείνει εκεί. Επειδή, όμως, μετά από τρακάρισμα, το άλλο GV βγήκε off, έφερα αυτό στην Αττική. Το 2019 "γδύθηκε" και βάφτηκε μέσα-έξω, με ειδική επίστρωση από κάτω. Τώρα είναι με σκληρή οροφή, με επένδυση εσωτερική χοντρής μοκέτας (υπάρχει και το πανί της μαλακής σχεδόν καινούργιο). Η αγγελία:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/339702331/
Όποιος ενδιαφέρεται, λέμε και περισσότερα.
Καλό Σαββατοκύριακο.
ΥΓ: Χθες, εν τω μεταξύ, ξαναέγραψα το θέμα και ... δεν ξέρω πού πήγε!!! Έλεγα ότι μπορεί να ελέγχεται από τους διαχειριστές, αλλά, πέρασε μιάμιση μέρα. Δεν ξέρω, τι να πω. Ίσως να μην πάτησα"Υποβολή".