από Escudocy » Δευτ Δεκ 14, 2009 1:33 pm
Escudocy έγραψε:
manos έγραψε:
οταν αγορασα το gv μου δεν το ελενξα ο μ@λ@κ@ς το λαμπακι του αεροσακου ειταν καμενο!!
σιμερα που εκανα ενα γενικο ελενχο το αλαξα κ διτε τι μου κανη
μ το που ανηξο τον διακοπτη αναβοσβηνη βαζο μπροστα κ μενη αναμενο τι πεζη ρε σης????
θελω τα φωτα σας
φιλε μου ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα για 2 χρονια.
Να ανοιξεις το καπακι απ το τιμονι, μεσα υπαρχει η συνδεση, και προσεκτικα να δεις εαν οι επαφες ειναι οκ. Εγω ετσι εκανα μαζι με ενα φιλαρακι μηχανικο και τωρα μια χαρα. Αλλο εχω τα μεγαλα προβληματα.
Επειδη ομως χαθηκα αρκετο καιρο( απογοητευτικα απ το αυτοκινητο παιδια και δεν ξερω τι να κανω) θα γραψω ξανα σαν νεο μελος και θα σας πω εκει
Στο μεταξυ Μανο ξεχασα να σου πω, οτι πρωτα θα πρεπει να μπει στο κομπουτερ το αυτοκινητο, στο συνεργειο, να βρει το προβλημα, να το σβησει, και μετα εαν συνεχιζει να το διορθωσετε, μαζι με το μηχανικο και αφου βεβαιωθειτε οτι τιποτε αλλο δεν παιζει.
Οι αεροσακκοι δεν ειναι παιγνιδι.....και απ τα πραγματα που δεν πειραζουμε μονοι μας στο αυτοκινητο.....κατα την προσωπικη μου αποψη παντα....επιμενω ομως οτι πριν κανετε οτιδηποτε ΜΑΖΙ με το μηχανικο, ελεξετε το συστημα με το κομπουτερ.
Φιλικα
Χρυσανθος