Ο Κώστας έχει δίκαιο.
Τα πανιά όντως κάνουν καλή δουλειά στο χιόνι. Και φυσικά είναι πιο εύκολο να τοποθετηθούν και δεν έχουν κραδασμούς ή προκαλούν γρατζουνιές, φθορές λόγω κραδασμών στο εμπρός σύστημα κλπ.
Οι αλυσίδες πάντως είναι καλύτερες στον πάγο (όχι ότι δε πιάνουν καθόλου οι κουβέρτες), με τα μειονεκτήματα τους να είναι η φθορά όταν κινείσαι σε σκληρό έδαφος και η σχετική δυσκολία τοποθέτησης.
Επίσης ο Κώστας έχει ένα επιπλέον δίκαιο εδώ. Σε αυτόκίνητα με πολύ μεγάλες ζάντες και πολύ χαμηλό προφίλ ελαστικού, η ζάντα θα γίνει στα σίγουρα ΠΟΛΥ χάλια....
Το μεγάλο πρόβλημα με τη χρήση των πανιών, είναι η ασχετσύνη του πιο πολύ κόσμου.
Επειδή δεν έχουν και κραδασμούς, οι πιο πολλοί πανε και άσφαλτο με αποτέλεσμα να γεμίζει σκισμένες κουβέρτες ο δρόμος...
Είναι μόνο για χιονισμένο δρόμο και μικρή ταχύτητα.
Αλλά είπαμε. Το πρόβλημα δεν είναι τα προϊόντα, αλλά ο άνθρωπος.
Όμως για όσους πατάνε πολύ χιόνι, όπως είχαμε τσακωθεί και παλιά

τα
καλά χειμερινά λάστιχα, είναι συγκλονιστικά και φοβερά διασκεδαστικά... Τολμώ να πώ ότι αξίζουν και 500-600 ευρώ για 5 μέρες το χρόνο... (Γενικά κάνουν το χειμώνα - όχι το φετινό- αρκετά ευχάριστη οδηγική εμπειρία και χωρίς χιόνια)
Τα 4 εποχών είναι αρκετά καλά πλέον και ολοκληρωμένα και μπορείς να κάνεις άφοβα τη δουλειά σου χωρίς επιπλέον βοηθήματα και ταλαιπωρίες (πλεον έχουν όλα και 3pmsf).
Υ.Γ.Επειδή έχω κατηγορηθεί ώς αρνητής αλυσίδων-χιονοκουβερτών, έχω σε όλα τα αυτοκίνητα εκτός από 3pmsf λάστιχα 4 εποχών και ακριβές αλυσίδες Weissenfels που μπαίνουν εύκολα και γρήγορα. Και πλέον επειδή είμαι υπερβολικός

, για το βιτάρα έχω και δεύτερο σετ

για να ζαλίζω τους αστυνομικούς στους ελέγχους
Αναπολώ τις διασκεδαστικές διαδρομές μου στις έντονες χιονοπτώσεις των περασμένων ετών με τα Blizzak LM005 που έκαναν την καρίνα, WRC εκείνες τις χαρούμενες μέρες...