efi έγραψε:Μην γελάσεις. Το τέλος της πρότασης δεν καταλαβαίνω - αφου εχεις και κοντο -![]()
![]()
![]()
Τί εννοείς??
Ο Θεός σίγουρα θα ήθελε να με κάνει ξανθιά και του ξέφυγα!!!![]()
![]()
Μην απελπίζεσαι .Υπάρχουν και οι βαφές μαλλιών

efi έγραψε:Μην γελάσεις. Το τέλος της πρότασης δεν καταλαβαίνω - αφου εχεις και κοντο -![]()
![]()
![]()
Τί εννοείς??
![]()
efi έγραψε:Το καλοκαίρι - ο Ευγένιος - προσπαθούσε να μου εξηγήσει κάποια πράγματα - αλλά τί να μου πρωτομάθει. Πάντως έδειξε μεγάλη υπομονή.![]()
![]()
EVGENIOS έγραψε:efi έγραψε:Το καλοκαίρι - ο Ευγένιος - προσπαθούσε να μου εξηγήσει κάποια πράγματα - αλλά τί να μου πρωτομάθει. Πάντως έδειξε μεγάλη υπομονή.![]()
![]()
Καλημέρα και από μένα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την Έφη όταν με ρώτησε: Αυτό το κουμπάκι κάτω από τον κλιματισμό τι κάνει; Και όταν της είπα: μακάρι να υπήρχε και στο δικό μου, ε τότε με κοίταζε λες και ήμουν από τον Άρη!!!
ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:efi έγραψε:Μην γελάσεις. Το τέλος της πρότασης δεν καταλαβαίνω - αφου εχεις και κοντο -![]()
![]()
![]()
Τί εννοείς??
![]()
Μην απελπίζεσαι .Υπάρχουν και οι βαφές μαλλιών![]()
![]()
Καλημέρα.Μην φοβάσαι τίποτε.Θα είναι και ευκαιρία να μαθεις αρκετά πράγματα μιας και θα είμαστε όλοι.
EVGENIOS έγραψε:efi έγραψε:Το καλοκαίρι - ο Ευγένιος - προσπαθούσε να μου εξηγήσει κάποια πράγματα - αλλά τί να μου πρωτομάθει. Πάντως έδειξε μεγάλη υπομονή.![]()
![]()
Καλημέρα και από μένα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την Έφη όταν με ρώτησε: Αυτό το κουμπάκι κάτω από τον κλιματισμό τι κάνει; Και όταν της είπα: μακάρι να υπήρχε και στο δικό μου, ε τότε με κοίταζε λες και ήμουν από τον Άρη!!!
ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:EVGENIOS έγραψε:efi έγραψε:Το καλοκαίρι - ο Ευγένιος - προσπαθούσε να μου εξηγήσει κάποια πράγματα - αλλά τί να μου πρωτομάθει. Πάντως έδειξε μεγάλη υπομονή.![]()
![]()
Μας τα έχει διηγηθεί Ευγένιε. Ας είσαι καλά εκεί στην Μυτιλήνη.Εχεις βέβαια δύσκολο έργο μιας και είσαι μόνος σου. Εδώ τουλάχιστον είμαστε αρκετοί![]()
![]()
![]()
Εφη στο τέλος θα αποκτήσεις δική σου ιστοσελίδα
kaliakouda έγραψε:alex23 έγραψε:ναι βρε efi ελα δεν θα έχεις πρόβλημα![]()
εδώ περιμέναμε τον kaliakouda την προηγούμενη φορά![]()
![]()
Οταν θα με παρακαλας να σε τραβηξω το χειμωνα, στο χιονι και την λασπη ρε παλιοπαιδο,τοτε θα σε τακτοποιησω![]()
![]()
efi έγραψε:Εγώ που θα σου έστρωνα και κόκκινο χαλί στο Σκίπερ.![]()
![]()
![]()
Αμα σε έχω ανάγκη θα με τραβήξεις ή θα με βάλεις να κουβαλάω (ονόματα μην λέμε). Τυράννησε την γυναίκα!!!![]()
![]()
kaliakouda έγραψε:efi έγραψε:Εγώ που θα σου έστρωνα και κόκκινο χαλί στο Σκίπερ.![]()
![]()
![]()
Αμα σε έχω ανάγκη θα με τραβήξεις ή θα με βάλεις να κουβαλάω (ονόματα μην λέμε). Τυράννησε την γυναίκα!!!![]()
![]()
Εσυ Εφη μου εχεις κοντο,δεν εχεις αναγκη,ο Αλεξ οχι
Οσο για την γυναικα μου,εσεις δεν εχετε αναγκη,''σκυλια μαυρα''
kfanis έγραψε:efi έγραψε:kaliakouda έγραψε:[Ανάθεμα και αν κατάλαβα τί είναι αυτό το κοντο!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για να μήν μπώ σε τεχνικές λεπτομέριες είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να τα βγάλεις πέρα στα δύσκολα!
Και το οποίο θα μάθεις να χρησιμοποιείς μόνο αν έρθεις και σε καμμιά "ζόρικη" εκδρομή!
Καί όχι μόνο στην Κάτω Κηφησιά!
efi έγραψε:Εχασες στο Σκίπερ που δεν ήρθες - εκεί να δεις γέλιο!
Τους πήγα σε μια καφετέρια που είναι τρία λεπτά από το σπίτι μου - και όλοι οι άλλοι φάγανε απίστευτη κίνηση - χαθήκανε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλά περάσαμε ωραία...
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Γιώργος Κατσαμάκας | Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm | Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη! |
arahova | Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm | Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
makis_V | Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am | Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη ! |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες