Σταύρος 4x4 έγραψε:Ααααα είσαι ο μερακλής εσύ μπράβο , έτσι είναι, τα φώτα τα έχω και εγώ σε μεγάλη θέση στα πρέπει στο αμάξι.
όταν πρόκειται μια βόλτα νυχτερινή η αν σε πάρει η νύχτα για κάθε λόγο, είναι σοβαρή υπόθεση .
Πολύ συμπαντικά τα φώτα και ειδικά τα πλαϊνά λόξα φώτα …
Εγω το εχω τερματίσει με τα φωτα ,

Συμφωνώ. Και για μένα αυτή είναι μόνο η αρχή. Έπεται και συνέχεια με τους προβολείς.
Αργυρακος Ιωάννης έγραψε:Καλησπέρα φίλε πολύ όμορφο το αποτέλεσμα σου . . Ήθελα να σε ρωτήσω πως πέρασες τα καλώδια από την σχάρα ως το κουτί σου.
Αρχικά το καλώδιο στον χώρο της μηχανής περνάει μέσα από "κάλτσα" καλωδίων και πιάνεται με δεματικά, όπως φαίνεται στα βέλη στις παρακάτω φωτογραφίες
Μετά αφού περάσει έξω από τον χώρο της μηχανής από ένα κενό που υπάρχει, μπαίνει στο κενό που αφήνει το λάστιχο από το παρμπρίζ. Στην περίπτωση μου που χρησιμοποίησα καλώδιο 2x2.5 ταιριάζει απόλυτα με το κενό, και σφηνώνει τέλεια χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω στήριξη.
Αφού περάσει από το κανάλι αυτό και φτάσει στην οροφή, περνάει κάτω από το μαύρο πλαστικό και βγαίνει από την εσωτερική πλευρά όπου υπάρχει ένα κενό ανάμεσα στην ένωση των δύο κομματιών.
ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσους πάνε να το αφαιρέσουν καθώς για να βγεί, πρεπει πρώτα να βγει όλη η πλαστική μπάρα από τις 4 τρύπες που υπάρχουν και μετά να βγει το μπροστινό μικρό κομμάτι. Το τονίζω γιατί έχω την εντύπωση πως εδώ μέσα διάβασα πως είναι κουμποτο και στην προσπάθεια μου να το βγάλω έσπασε και χρειάστηκε να το αντικαταστήσω.
theo_ts έγραψε:Το καλώδιο στα ngv μπορεις να το περάσεις πολυ ευκολα και ομορφα απο το παρμπρίζ....εχει ενα μικρο κενό - κανάλι οπου περναει και "στέκεται" το καλώδιο. Καπου ειχα αναρτήσει φωτο.....αλλα πανε χρονια....και δεν θυμαμαι που ειναι.....ου γαρ έρχεται μόνον

Πολύ σωστά, φαντάζομαι ο τρόπος που το έκανα είναι παρόμοιος.