Δυστυχώς ειμαι στη δυσάρεστη θεση να εφαρμόσω τους κανόνες του club. Καλό θα ηταν να τους
Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν σε εκδρομή θα πρέπει να δηλώσουν οι ίδιοι την συμμετοχή τους και όχι να δηλώνει τη συμμετοχή τους άλλο μέλος και βάζοντας την σε αριθμιτικη σειρά στη λίστα συμμετοχών . Τέτοιες συμμετοχές θα ακυρώνονται από την Διαχείριση. Αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιες φορές, κάποια μέλη μπορεί να αδυνατούν να χρησιμοποιήσουν το internet, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να γίνουν εξαιρέσεις.
Οποτε η λιστα διαμορφώνεται ως εξής: Καθως θεωρείται ακυρη η συμμετοχή του ΔΙΑΣ junior διότι την εβαλε ο ΘΕΜΗΣ
Συμμετοχές : 1. Σταύρος 4x4 - sumi 2. Οδυσσέας 3. Tony Louk 4. Michalis cha 5. ΣΡΕΚ. ΘΕΜΗΣ 6. Ex.Kostas 7. Save animal 8. red-jim 9. SIAL+Dolly 10.stamatdi 11.A7PILOT 12.ΔΙΑΣ 13.Nikolas_L200 14.panoshm 15. Panos aid
Υπομονετικοί 16.sw1ve 17. 18. 19. 20.
•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου. •Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε. •Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.
ο Διας με πηρε τηλ να μου πει οτι, ειναι απο κινητο και δεν μπορούσε να βάλει συμμετοχή και για τον γιο του, διότι είναι στην Αμερική , του είπα να γράψει οτι είναι απο κινητο και να ζητήσει αυτό που θέλει , ώστε να τα δείτε η ΟΔΣ και να το φτιάξετε, και εγινε αυτό που εγινε, ...
GRAND VITARA 2.0 - (2005)(Power Winch PW 12000PS SR) ...Μακριά απο τον χρόνο, μέσα στην φύση...
''Ο κόσμος είναι ένα βιβλίο. Όσοι δεν ταξιδεύουν διαβάζουν μόνο μια σελίδα του''
Καλημέρα. Τώρα πρόσεξα ότι άλλαξε ημερομηνία.... Είχα μείνει στο 18-19... Σταύρε εσύ ενημέρωσες, αλλά εγώ.... Ματαιώνω λοιπόν ένεκα γενεθλίων του εγγονού μου...!!!!! Ειμαι από κινητό, οπότε παράκληση κάποιος να κάνει τη λίστα. Είμαι σίγουρος ότι καλά θα περάσετε παιδιά...!!!!
Καλησπερα κ Σταυρό. Εχω στην κατοχή μου εδω και 2 εβδομαδες ενα grand vitara το οποίο ειναι ψηλό,εχει εργατη και λαστιχα mt. Δεν εχω εμπειρία απο τετοιες διαδρομες, βασικα το μονο χωμα που εχω πατήσει ειναι με τα ποδια στην αυλη του εξοχικου μου. θα μπορούσα να συμμετάσχω? Αν ναι τι αλλο χρειάζεται για να έρθω.
Καλημέρα Δημήτρη, το πρώτο πράγμα στην εκδρομή μας είναι η ασφάλεια, περα από τους κανόνες - προδιαγραφες που καθορίζουν καταστάσεις, είναι και η προσωπική μας εμπειρία, το οχημα σου κανει για την εκδρομή, αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι τα κανει εύκολα, η εκδρομή μας θα εχει δύσκολα περάσματα, οι γρατζουνιές, χτυπήματα πλαϊνά φαίνεται ίσως να είναι δεδομένα, και από μια κακη εκτίμηση υπάρχουν και οι ζημιές, στο όχημα , σπασμένα ημιαξόνια κτλπ και κάπου εκει αλλάζει και η εκδρομή δυσάρεστα. φυσικά ολοι από κάπου αρχίζουν, δεν θα σου πω τι να κάνεις διότι δεν σε ξερω, παρα μόνο να σου μεταφέρω το κλίμα, η απόφαση είναι δικη σου
GRAND VITARA 2.0 - (2005)(Power Winch PW 12000PS SR) ...Μακριά απο τον χρόνο, μέσα στην φύση...
''Ο κόσμος είναι ένα βιβλίο. Όσοι δεν ταξιδεύουν διαβάζουν μόνο μια σελίδα του''
Σε κάθε εκδρομή εύκολη είτε δύσκολη υπάρχει πάντα η ομαδική δουλειά, η αλληλοβοήθεια, κ ο "Γάτος " έτσι ξεκίνησε,κ τώρα είναι "αρχηγός" Όπως λέει κ ο Σταύρος εσύ αποφασίζεις
explorer έγραψε:Καλησπερα κ Σταυρό. Εχω στην κατοχή μου εδω και 2 εβδομαδες ενα grand vitara το οποίο ειναι ψηλό,εχει εργατη και λαστιχα mt. Δεν εχω εμπειρία απο τετοιες διαδρομες, βασικα το μονο χωμα που εχω πατήσει ειναι με τα ποδια στην αυλη του εξοχικου μου. θα μπορούσα να συμμετάσχω? Αν ναι τι αλλο χρειάζεται για να έρθω.
Δημήτρη το αμάξι σου για αυτήν την εκδρομή είναι έτοιμο αφού από ότι γράφεις είναι +9cm και εργάτη. Όσο για γρατζουνιές μπορεί να χρειαστεί να περάσουμε από στενά μονοπάτια. Αν το αμάξι το έχεις για... Καθαρίζω πανάκι, σπίτι - πλατεία, ξανά σπίτι, καθαρίζω πανάκι τότε φίλε μου μην δηλώσεις συμετοχή. Αλλά με +9cm και εργάτη δεν το έχεις πάρει μόνο για αυτό.... έτσι;;; Οι γρατζουνιές μικρές, και εμείς, θα δεις ότι τα έχουμε κουκλιά.
Πάρε μια ιδέα απο φωτο και βίντεο στα παρακάτω δύο Link από την αντίστιχη περσινή εκδρομή 2022. (Μην κάτσεις να διαβάζεις κέιμενα δες φωτο και βίντεο)
Για την παρούσα εκδρομή προλαβαίνεις να αγοράσεις: - Ιμάντα ριμούλκισης (άν χρειαστεί γιατί έχει και εργάτη) - Δύο κλειδιά για τον ιμάντα ή το εργάτη -Ενα ασύρματο CB με τροφοδοσία απο τον αναπτίρα μια κεραία CB με μαγνιτική βάση
Από την μια η εμπειρία θα είναι πρωτόγνωρη, από την άλλη η ευθίνη για ίσως γρατζουνιές δικιά σου. Η ομαδικότιτα της ομάδας δεδομένη. Δες την παρακάτω φωτογραφία και βίντεο και σκέψου. ΈΣΥ ΑΠΟΦΑΣΊΖΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΥΘΊΝΗ ΔΙΚΙΆ ΣΟΥ. θέλεις να είσαι μέσα στα επόμενα βίντεο και φωτογραφίες μας;;;
IMG_E3296-qpr.jpg (129.65 KiB) 10304 προβολές
.
- Μπροστά Kayaba EXCEL-G μαύρα και πίσω Kayaba GAS-A-JUST Ασημί - Μπροστά και πίσω ελατήρια CS Germany +6cm - Προσθήκες Ελατηρίων +3cm και Body-Lift +4cm - Λάστιχα Malatesta Kobra Mud 205/80/16 +2cm - Πλύμνες (AVM) Ελευθέρου Τροχισμού - Δύο ποδιες για προστασία κινητήρα και μετάδοσης - CB Albrecht AE 6110 κεραία Midland ML145 13 gain Db