Νμζ η κατηγορια μαζοχα εχει πλεον περιοριστει παααρα πολυ , και αυτο το βλεπουμε απο τις εταιριες που πλεον γνησια μαζοχαΑμαξα δεν βγαζουν στις μικρες κατηγοριες..
Αλλο το ΠΑΙΖΩ μαζοχα (ο ψευτης off road )
Kαι αλλο η γνησια μαζοχα ,,(η παλαιας κοπης )
Ο ψευτης ακομα και με 2κινητο suv θα σου πει οργωνω οτι κινειται
ηταν αυτος που πηγαινε παντα με το αμαξι του φιλου του
Ο γνησιος δεν θα υπολογισει ουτε τα καυσιμα που πλεον ειναι πανακριβα ουτε τα λαστιχα ουτε την τυχον ζημια που θα σκασει ..
Αποψη μου ειναι οτι η κατηγορια suv βολεψε τον κοσμο απο θεμα χωρου/υψους/και δηθεν κυρους και δυσκολα πλεον αυτο θα αλλαξει ,γιατι κακα τα ψεματα οι χωροι βολευουν και το υψος σου δινει την δυνατοτητα να πατησεις και λιγο χωμα αφοβα(ισως και λιγο παραπανω) εστω και 2κινητος,,αλλα μεχρι εκει ..
Δεν βαζω στην κατηγορια μου τα αμερικαν σταιλ πρησμενα αγροτικα ,,,γιατι και πανακριβα ειναι ,,,,και ειναι αγροτικα ,,οχι οχηματα off road
-
-
Υγ.Και για να ειμαι δικαιος ,,,,το νεο τζιμνη ,ΝΑΙ ειναι off δυνατοτητων ,,,αλλα δεν ειναι αμαξι ειναι κομοδινο με ροδες, δεν χωρει τιποτα και ειναι και ακριβο.
Και το 4χ4 nv θα μπορουσα να το συμπεριλαβω σε ενα νεας εποχης με ανεκτους χωρους αξιοπιστια/οικονομια και σχετικα καλες δυνατοτητες.