AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide
? Updates every 5 Seconds
Καλημέρα παιδιά,
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με Start Stop και το Hill Hold, δε δουλεύουν σωστα. Για την ακρίβεια δουλεύουν ανάποδα. Τι εννοω... Ο αισθητήρας νεκρας στελνει αναποδα το σημα στον εγκέφαλο του Start-Stop, με αποτελεσμα το σταρτ-στοπ να μη δουλευει σχεδον ποτε, αλλα οταν καμια φορα δουλεψει δεν παιρνει μπρος το αμαξι με συμπλεκτη και νεκρα. Θα πρεπει να βαλω 1η κ να πατησω συμπλεκτης, κατι που δε θα επρεπε να συμβαινει. Το αντίστοιχο συμβαινει κ με το Hill-Hold/assist. Ενω θα έπρεπε να ενεργοποιείται μολις βαλεις ταχυτητα, αυτο ενεργοποειται εχοντας νεκρα. Που σημαινει οτι ο αισθητήρας νεκρας ειναι ενεργοποιημενος οταν εχω ταχύτητα ενω θα επρεπε να ενεργοποειται οταν εχω νεκρα, συμφωνα με το manual.
Αφου λοιπον το τσεκαρα και δουλευει οντως αναποδα σκεφτηκα μηπως ο διακτοπτης-αισθητηρας παρεδωσε πνευμα, αλλα αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον να δουλευει αναποδα.
αντι για 'Νεκρα-κλειστος & 1η ανοιχτος' να δουλεύει ΄Νεκρα-ανοιχτος &an 1η κλειστος'. Δεν εχω ξανα δει διακοπτη να χαλαει κ να δουλευει αναποδα ????? Με τις λιγες γνωσεις ηλεκτρολογιας που εχω δεν θεωρω οτι ειναι δυνατο να συμβει.
Απο την αλλη δεν ξερω πως το ειναι μπουτον του αισθητηρα κ αν μπαινει σε συγκεκριμενη θεση, μηπως τυχον εχει γινει λαθος στην τοποθετηση (ξεχασα να αναφερω οτι εχει γινει επισκευη σασμαν). Εχω δει αισθητηρες με Pin που θελουν συγκεκριμενη φορα, αλλα ο δικος μας ειναι βιδωτος δεν πρεπει να εχει κατι ρυθμιζομενο εσωτερικα. Κ δεν καταφερα να τον βρω και πουθενα στο google.
Και το δευτερο κ πιο ανησυχητικο ερωτημα μου ειναι, αν υπαρχει ενδεχομενο να μπει λαθος ο 'επιλογεας', αν λεγεται ετσι, που ενεργοποιει τον αισθητηρα νεκρας Ν.10? Αν καταλαβαινω καλα το σχεδιο στην ανεπτυγμενη προβολη.