Καλο ειναι νερο για ελαφριες καταστασεις ,αν κατσει η αν η αμμος ειναι βαθια ,,,,,τελος.
Καποτε με ενα σπορταζε το παλιο με τα αργα,μπαινω αερας ,στην παραλια αμμουδια ,στις εκβολες του αχεροντα,,με το που μπαινω κολλαει ,βαζω αργα ,,και σφηνωνει ωραια ωραια.
Ερχεται ενας ανθρωπακος ,που καθαριζε,6,30 το πρωι ηταν μολις ειχα φτασει απο ολονυχτιο τραβηγμα σκαφους και ηθελα να παιξω.
Κι αλλοι το εκαναν μου λεει και κατεληξαν σαν εσενα .
βαλαμε νερα βαλαμε πετρες/ πατακια/ ξυλα/παλετες/νεκρους, το αμαξι ειχε κατσει με την κοιλια οποτε δεν εβγαινε ,με βλεπει παρακειμενο γριγρι να ταλαιπωριεμαι,στελνει τους ψαραδες που καθαριζαν τα διχτια ,5-6 ατομα ,που ειχαν δυναμη ,μου λεει ο ανθρωπος μπες μεσα ,θα σε σηκωσουμε εμεις για πλακα !!!!!!
Ελα ομως που το κια μουλαρωσε ,ριξε ριξε νερα εγινε και μια ωραια λασπουρια ΜΟΥΡΛΙΑ,ειχε αρχισει να περναει και η ωρα μαζευτικε κοσμος .
Λεει ο καπετανιος που το πηρε προσωπικα ,,,σε λιγο ερχεται το φορτηγο ψυγειο θα σε θεσω με ενα καβο και βγηκες.
Δενουν με τον καβο(καβος χοντρο σχοινι σκαφους)μαζι με το φορτηγο ,ειναι και οι ψαραδες πισω για βοηθεια,
Τραβηγμα τραβηγμα ,,,,,,,,παφ κοβεται ο καβος,,,χαχαχαχαχαχα
1 μερα διακοπων λεω καλα αρχισαμε ,πλεον στην παραλια ειχα το προσωπικο μου κοινο περι στα 30 ατομα +οσους ξυπνουσαν απο παρακειμενα καμπερ ,και ερχονταν να απολαυσουν το καφεδακι με το τραβηγμα.
Λεει ο καπταιν ,,τελος ,,θα το βγαλω ,,,παει και φερνει την αλυσιδα της αγκυρας ,,,λεω απο μεσα μου ,,τωρα η θα κοπει στα 2 το κια η θα σπασει και θα τρεχουμε να σωθουμε ολοι ,,
Δεσιμο τραβηγμα μικρο σπινιαρισμα απο το φορτηγο ,,και βγηκα ,,βασικα αφου ζοριστηκε το φορτηγο φανταστειτε κολλημα ..
Και για να γελασουμε ακομα λιγο,,,φευγω παω στις πηγες ,και στα 80 κωλοχτυπιοταν ολο το αμαξι σαν κατσικι ,,λεω μπα μαλλον στραβωσε απο το τραβηγμα ,,,τελικα ηταν η αμμος με το νερο στο εσωτερικο μιας ζαντας που ειχε γινει αντιβαρο ,το καθαριζω ,φτανω πηγες ,,μου λενε τα παιδια μου καγιακ καγιακ εγω
ολη νυχτα οδηγουσα,το πρωι εκανα την μ@λ@κι@ ημουν πτωμα .
Μπαινω στο καγιακ ,,και ερχεται ,ο τυπος και μου δινει το κουπι ,,λεω μπαρντον;;;
Μου λεει τι εγω θα σας κατεβασω,,,παιρνω το κουπι και να δινει εντολες αυτος πιο γρηγορα πιο αργα χαχαχαχαχαχαχαχααχχα,
-
-Φτανω κατω παω να φυγω ,μου λεει εεεε φιλε που πας ,(λεω τι;; ειμαι τοσο καλος που με θελει εργατη;;)μου λεει ελα να παρουμε την βαρκα ,εμεις οι 2 να την φορτωσουμε στο φορτηγο ,,,τοτε το 2006 δεν τις αφηνες ,,τις φορτωνες ,και μετα σε πηγαιναν επανω να παρεις το αμαξι χαχαχαχαχαχαχααχ.
Κοιμομουν 2 μερες να συνελθω απο την πρωτη μερα διακοπων .