Γεια @lukaico
Απαντώ εδώ γιατί νομίζω ότι οι πληροφορίες είναι σημαντικές, βλέποντας τα προβλήματα που έχουν να βρουν αυτόν τον κωδικό ανταλλακτικού στη Suzuki Ελλάδα
Hi @lukaico
I am answering here because I think the information is important, seeing the problems they have to find that part code in Suzuki Greece
@lukaico:
"Κατάφερα και βρήκα ηλεκτρολόγο και μαζί τσεκάραμε τις φίσες και όντως είναι ακριβώς όπως τα περιγράφετε στον εξαιρετικό οδηγό σας, δλδ έχει σύνδεσμο 6 ακίδων G33 στο τιμόνι και ο Ε78 έχει τους απαραίτητους μεταλλικούς ακροδέκτες."Καλός. Στη συνέχεια, μπορείτε να τοποθετήσετε το cruise control χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν μου είπες τα χρώματα των καλωδίων G33 από το τιμόνι, αλλά θα έπρεπε να είναι ίδια με αυτά που έβαλα στον οδηγό εγκατάστασης.
Good. Then you can mount the cruise control without any problems. You didn't tell me the colors of the G33 wires from the steering wheel, but they should be the same as the ones I put in the installation guide.
@lukaico:
"Μετά από έρευνα στο διαδίκτυο αλλά και στην Ελλάδα, που μου είπαν ότι δεν υπάρχει το ανταλλακτικό με κωδικό 37460-77K40-ZCP !!! αλλά υπάρχει κάποιο άλλο με τιμή ~180€"***************
Αυτός ο κωδικός υπάρχει στη Suzuki Europe. Είναι ανταλλακτικό για το Suzuki Grand Vitara: θα πρέπει να το ψάξουν, για παράδειγμα, για Grand Vitara JB420 (2.0 βενζίνης) Type 4, Type 5, Type 6, Type 7.
Το Grand Vitara του 2008 είναι πιθανότατα
JB420 Type 2... και για το Type 2, πράγματι, δεν υπάρχει τέτοιος κωδικός.Τι τύπος είναι το Grand Vitara του 2008;
Βάλτε το VIN εδώ και σας δίνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με το Grand Vitara σας:https://partsouq.com/en/catalog/genuine/locate?c=SuzukiThat code exists in Suzuki Europe. It is a spare part for Suzuki Grand Vitara: they should look for it, for example, for Grand Vitara JB420 (2.0 petrol) Type 4, Type 5, Type 6, Type 7.Your 2008 Grand Vitara is probably
JB420 Type 2... and for Type 2, indeed, there is no such code.What type is the 2008 Grand Vitara?
Put the VIN here and it gives you all the information about your Grand Vitara:
https://partsouq.com/en/catalog/genuine/locate?c=Suzuki>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
@lukaico: "Πιστεύω ότι θα με εξυπηρετήσει και θα κάνει τη δουλειά μου (και αυτό έχει σύνδεσμο 12 ακίδων όπως και το ανταλλακτικό στον οδηγό σας) . Αν έχετε το χρόνο και την ευγενή καλοσύνη να ρίξετε μια ματιά και αν έχετε κάποια ένσταση ή κάτι άλλο να μου πείτε θα σας ήμουν υπόχρεος."++
Ο κωδικός που πωλείται στο Aliexpress δεν είναι ο σωστόςhttps://es.aliexpress.com/item/1005004825514836.html θα μπορούσατε να τον κόψετε, αλλά να κόβετε καλώδια κλπ, κλπ...
Αν κάποιος αγόρασε αυτόν τον κωδικό στο Aliexpress, θα πρέπει να κοιτάξει τα χρώματα των καλωδίων και να δει τα καλώδια που πρέπει να κοπούν και τις συνδέσεις των καλωδίων που πρέπει να γίνουν για να συνδεθεί με το G33 στο τιμόνι....είναι πιο περίπλοκο.
The code sold on Aliexpress is not the right one, you could do with it cutting, but cutting cables etc, etc...
If anyone bought this code on Aliexpress, they should look at the wire colors and see the wires to be cut and the wire connections to be made to connect to the G33 on the steering wheel....it's more complicated.
Αυτός ο κωδικός ισχύει για το Grand Vitara από αγορές όπως η Νότια Αμερική κλπ, όπου το Grand Vitara πωλούνταν μέχρι το 2019 και από το 2014 (-->2019) έφεραν από το εργοστάσιο στο τιμόνι το βύσμα G54. Νομίζω ότι στην Ευρώπη αυτός ο κωδικός θα ίσχυε για ορισμένα Grand Vitara 2012, 2013 που έχουν εγκαταστήσει εργοστασιακά το Audio Control + Cruise Control (=υποδοχή G54) και όταν χαλάσει ένα από τα δύο χειριστήρια, τότε αυτός ο κωδικός τοποθετείται.
That code is valid for Grand Vitara from markets like South America etc, where the Grand Vitara was sold until 2019 and since 2014 (-->2019) they brought from factory on the steering wheel the G54 connector. I think that in Europe that code would be valid for some Grand Vitara 2012, 2013 that have factory installed Audio Control + Cruise Control (=connector G54) and when one of the two controls breaks down, then, that code is mounted.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
σωστός κωδικός- Ο κωδικός 37460-77K40-ZCP πωλούνταν στο Aliexpress, τώρα δεν είναι πλέον διαθέσιμος... και δεν μπορώ να τον βρω σε άλλους πωλητές:
- Code 37460-77K40-ZCP used to be sold on Aliexpress, now it is no longer available... and I can't find it on other sellers:
https://es.aliexpress.com/i/4000431397994.html>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
- Κωδικός 37460-77K40-ZCP Πωλείται στο eBay, για παράδειγμα, αποστέλλεται από την Ιαπωνία:
- Code 37460-77K40-ZCP It is sold on eBay, for example, shipped from Japan:
https://www.ebay.com/itm/393534650639?_ ... 1112.m1982>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Αύριο τηλεφωνώ στη Suzuki Ισπανία:Αύριο θα σας ενημερώσω τι μου λέει η Suzuki Spain, για να δω αν έχει αυτόν τον κωδικό διαθέσιμο στην Ευρώπη (στοκ Ολλανδία), πόσο κοστίζει, πώς να αναζητήσετε αυτόν τον κωδικό ανταλλακτικού στο πρόγραμμα ανταλλακτικών Suzuki... Πώς πρέπει να το ψάξουν στη Suzuki Ελλάδα, αν το ξαναζήσεις στη Suzuki
Tomorrow I will inform you what Suzuki Spain tells me, to see if they have that code available in Europe (stock Holland), how much it costs, how to look for that part code in Suzuki spare parts program... How do they have to look for it in Suzuki Greece, if you ask for it again in Suzuki