Αχαχαχαχαχα.Λοιπον αυτό περίμενα και γω για να ξεδιπλώσω τις αφηγηματικές μου αρετές!!!
Ήταν ένα 3ημερο από αυτά που με κάνουν νεότερο και μου προσφέρουν την ικανοποίηση να βρίσκομαι στο δεύτερο σπίτι μου!!!Το βουνό!!!
Μαζί με υπέροχους αγαπημένους φίλους νέους και παλιούς να σμιγουμε σε περιβάλλον που μας ομορφαίνει σαν ανθρώπους και κάνει την ψυχή μας να ηρεμεί.
Ευχαριστώ πολύ όλη την παρέα για τις υπέροχες στιγμές!!
Ευχαριστώ τον αδερφό Σταύρο για την προτοβουλια να φτιάξει μια εκδρομή που μόνο αυτός ξέρει τι μπορεί να μας προσφέρει!!
Ευχαριστώ την κόρη μου Ευαγγελία τον aeto και τον αγαπημένο φίλο μου Boss με τον γιό του Γιάννη και τον αγαπημένο φίλο Οδυσσέα που είναι ο δυνατότερος κρίκος του βουνού για την πρόταση να μεγαλώσει η εκδρομή σε μια διανυκτέρευση επιπλέον ώστε να νιώσουμε καλύτερα την αίσθηση του βουνού και της χειμερινής θαλπωρής που σου δίνει απλόχερα η παρέα δίπλα στην φωτιά και στο ποτήρι τσικουδιάς!!
Ευχαριστώ όμως περισσότερο όλα τα παιδιά (γιατί παιδιά γινόμαστε όλοι στο βουνό)του club από βορά μέχρι νότο που βρεθήκαμε ξανά εκεί που ανήκουμε!!
Στο επανιδείν φίλοι μου ώστε να νιώσουμε ξανά παιδιά μακριά από σκοτουρες και τοξικές καταστάσεις!!
Σταύρο ευχαριστώ για την προτοβουλια να ανεβάσεις τις φωτογραφίες!!