SIAL έγραψε:dpol έγραψε:Ανεκτίμητης αξίας εμπειρίες, σταθερές στο πέρασμα του χρόνου !!! Εύγε στην παρέα
Δεν μπορώ όμως να μην παρατηρήσω τα εξής, θυμάμαι τις πρώτες διασχίσεις του Αλέξανδρου είχαν πολύ συγκεκριμένο πρωτόκολλο, ελαφρύς εξοπλισμός, φαγητό στο καπό, κάθε βράδυ υπνος αλλού και ψήσιμο με ότι έδινε η φύση απο εξοπλισμό, θυμάμαι ενα βράδυ εξω απο το Νυμφαίο φτιάξαμε ψησταριά με σύρμα του Ινδιανου
Στην διάρκεια του χρόνου έγιναν αρκετές αλλαγές με σκοπό να προσαρμοστεί η διάσχιση στα χρόνια που βάζαμε στην πλάτη μας κυρίως.
Στις διασχίσεις που οργάνωσα εγω που καθιερώσαμε τις δυο βραδιες στο ιδιο σημείο.
Εσείς ομως ρε μαγκες το πηγατε σε αλλο επιπεδο, σκηνες που πρεπει να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ, ψησταριες που λειτουργούν με ρευμα και πρεπει να πληρώσουν ΤΕΒΕ, πετρογκαζ με μεγαλες μπουκαλες, και φωτο απο τσιμπούσια, ζητημα να ειδαμε καποιες ελαχιστες απο διαδρομές
Και καλά οι νεότεροι της παρέας , εσυ ρε ψηλε που φωναζες "μην ακουσω μοτερακι να φουσκώνει στρωμα το βράδυ" τι λες για ολα αυτα
Κύριοι νομίζω οτι πρέπει να επανέλθουμε στις ρίζες μας
Του χρονου σε ξενοδοχείο που να εχει και πριζα φόρτησης EV.

Τα είπες όλα! Με κάλυψες Μήτσο!
ΡΕΚΛΑ 2022 το λέω εγώ αυτό , ο διοργανωτής μας όμως νομίζει ότι έκανε διάσχιση

, έχεις και τον νούμερο ένα διαφθορέα κρεάτων - ψησήματος , που λέγετε πιλότος και έχεις το τέλειο συνδυασμό , μετά την δεύτερη μέρα κρεάτων , πάει για τρίτη και τέταρτη και πέμπτη και ........ είσαι έτοιμος για χειρουργείο και αυτός συνεχίζει ακάθεκτος

Σαφώς και όλους μας αρέσει η κρεατοφαγία εδώ μέσα δεν το αρνούμε

αλλά μέχρι ενός σημείου

Πέραν της πλάκας , διάσχιση σημένει ...... κάνω χιλιόμετρα καθημερινά για να δω μέρη , να απολαύσω στο έπακρο χιλιόμετρα στο χώμα , να κοιμηθώ σε αντίσκηνο
και μόνο αντίσκηνο , να ανάψω φωτιά το βράδυ και να κάτσουμε γύρω από αυτήν και όχι για να ψήνουμε ντε και καλά , κάθε μέρα αλλά για να απολαύσουμε την παρέα με θέα τα αστέρια και κάποια άλλα πράματα , που απλά δεν περιγράφονται με λόγια αλλά πρέπει να τα ζήσεις!!!

Σαφώς και πάνω από όλα είναι η παρέα και μερικές φορές , όταν για διάφορους λόγους , το ζητούμενο είναι η χαλάρωση , γίνετε η << διάσχιση >> όπως έγινε και κανείς δεν είχε παράπονο αλλά το απολαύσαμε!
Προσωπικά θα ήθελα να υπάρξει μια διάσχιση σε όλα τα ορεινά της Πελοποννήσου - το έχω πει πολλές φορές - και γιατί όχι να μην πάει και Στερεά Ελλάδα - αν δεν γμίζει το πρόγραμμα 7 ημερών. Κανείς όμως δεν πέρνει πρωτοβουλία και έχουμε επαναλήψεις ίδιων μερών όπως φέτος. Επίσης , έχω γίνει πλέον γραφικός , στο να λέω ότι πρέπει να βγούμε και εκτός όπως Βουλγαρία (εκεί έκανα το καλύτερο οφ ως τώρα!!!!) , πόσο μάλλον Τουρκία που βγήκαμε φέτος με μεγάλο ατού τις μισές τιμές στα πάντα όλα!!! Θα μου πει κανείς τι μας λες τώρα με την οικονομική κατάσταση στην οποια βρισκόμαστε και συμφωνώ σε αυτό αλλά πρώτον η διάσχιση δεν είναι για όλους πόσο μάλλον για οικογένειες και δεύτερον απλά θα αναφέρω ότι στην Τουρκία για 5500 χλμ τα όλα έξοδα ανα άτομο σε αμάξι με 3 άτομα και βαρυφορτωμένο ήταν μόνο 750 ευρώ για 2 εβδομάδες!!!
Τροφή για σκέψη για την διάσχιση του χρόνου και βλέπουμε......

Καλησπέρα σας , να πω και εγώ δυο λόγια για την διοργάνωση της διάσχισης.
Δημήτρη , τότε είχε κινητό με πλήκτρα και τώρα έχει κινητό με 8'' οθόνη να την γρατζανα , διότι χάνετε τελευταία , έχει παρενέργειες το τοτέμ
Επίσης έχει σκηνή σαν πολυκατοικία , αυτή που είδες δικιά του είναι

και πάντα μαζί του κουβαλά μεγάλα ταψιά για να βάζει τα κοψίδια στην ντολη
SIAL έγραψε: ο διοργανωτής μας όμως νομίζει ότι έκανε διάσχιση
Ο Διοργανωτής δεν νομίζει τίποτα,, διοργάνωσε μια διάσχιση ανάλογα με τον παλμό της παρέας και το αποτέλεσμα αποτυπώθηκε αυτό που αποτυπώθηκε,,, και δεν αποζητά δάφνες...
Σταύρος 4x4 έγραψε:Όπως καταλαβαίνετε, το πρόγραμμα στηρίζετε και καθορίζετε ανάλογα την διάθεση της παρέας
Κάναμε ότι γινόταν να περάσει η παρέα καλα, εντάξει λίγο κρέας παραπάνω έπεσε απο τον πιλότο, αλλά οκ διορθώνετε,
Αλλά είναι θέμα διοργανωτή, ιδού η Ρόδος, όποιος θέλει διοργανώνει, είπε κανείς ότι δεν αρέσει ο παλαιός προγραμματισμός της διάσχισης ?
Όταν περνούν τα χρόνια και χάνετε ο παλμός ή το ενδιαφέρων είναι πρωτίστως ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ,,, χαλάει η συνταγή δεν νομίζετε...
Τώρα, ξέρετε ότι κάποιες ανάγκες έκαναν να αλλάξουν κάποια πράγματα για την διάσχιση, τα γνωρίζετε, τα αναφέρατε και εσείς από πάνω.
Και τα συζητάμε κάθε χρόνο, κυρίως με τον Sial, ώστε προσαρμόζονταν τα σχεδία της διάσχισης.
Η φετινή διοργάνωση έγινε από εμένα εκτάκτως, μάλιστα με τις πιέσεις του Sial να μην αργήσω την ανακοίνωση, μεγάλη μαλαγάνα

Χαίρομαι που βλέπω τον dpol μετα απο 5 χρόνια, να ξαναβλέπει μια διοργάνωση διάσχισης

πριν την επόμενη , το ξαναζητάμε το θέμα και βάζουμε τις πινελιές μας
Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλα με υγεία,,, και περισσότεροι....